Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Potvrzeno: Windows 10 budou uvedeny koncem července

Tak to si bude muset Microsoft pořádně máknout, aby to dotáhnul do použitelné podoby - vždyť jen na uživatelském rozhraní zbývá několikanásobně víc práce, než bylo dosud odvedeno (je to takový hrubý nedodělek).

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Taky bych to tak viděl, zatím co je patrný tak v každým novým buildu trochu jinej vzhled, jinak prdlačka... Pokaždý mají jinou ikonku koše a action centrum přebarvili na skoročerno...

Virtualizaci zdar a přímo hleď!!! :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Všimli jste si, že u PR článku o fialových krávách (WD discích) zmizela diskuze? A to se tam chválilo, že DIIT na to má koule. Tak ne, nemá.
Co se týče W10, tak to UI je opravdu docela nesourodé. Vlezete do ovládacích panelů a jednou jsou klasické jako v W7, vlezete do nich jinudy a jsou nové s "metridním" dizajnem ale né metrem, tam kliknete na aktualizace a otevře se Vám naférovku metro aktualizace jako ve W8.1. Ale takhle to vypadá už asi dva měsíce a v novějších buildech se věnovali DX12.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Nemá koule, ale kdyby aspoň ty překlepy opravili. PR pracovník patrně nemá ani šajna o tom, co ty třípísmenné zkratky znamenají, ale nemusel by při každém opakování sloganu nějaké písmenko poplést.
Nicméně nechápu, jak si může někdo u WD myslet, že reklamština pod úrovní letáku ze supermarketu osloví klientelu, které jsou ty výrobky určeny.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.