Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Windows 7 SP1 už je na MSDN/TechNetu, příští týden pro všechny

...a jedinou pozorovatelnou změnou pro domácí uživatele bude fráze "Service Pack 1" napsaná ve vlastnostech systému.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Časom niektoré aplikácie skončia inštaláciu s hláškou aplikácia vyžaduje Service Pack 1 ;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

SP jsou dobré, pokud je máte předem stažené v pc a instalujete systém ve kterém nový SP obsažen není. Platí hlavně pro ty co mají pomalé připojení. Určitě je také lepší mít jeden instalační balík než tahat stovky updatů postupně.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Na Windows 7 jsem se ještě neodhodlal... takže teď už budu rovnou instalovat verzi s integrovaným SP :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Instalace na pc s ssd diskem trvala 20 minut. Instalace na nový pc s běžným diskem trvala přes hodinu. Stažení a instalace všech aktualizací na počítač s bežným diskem trvá kolem 45 minut. ... Něco je špatně.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To vůbec není špatný námět na článek - díky :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Inštalácia na bežný stolný PC s pomalým hardiskom Maxtor 120 GB trvala 20 minut (Win7 - 32) . Inštalacia (Win7-64) na modernejší Seagate 500GB trvala 45 min. SP 32 má 537 MB a SP 64 má 903 MB , takže asi je tam víc práce. A divne je, že po instalaci SP 32 na jiz aktivované W7-32 systém nastavil 30 dnovou zkušební lhutu a žádal opetovne vloženi serial. Po vloženi a registraci vše OK. SP 64 správne pochopil že system je registrovaný a také zustal registrovaný po instalaci SP64. S tím SP 32 overeno na dvou ruznych počítačích, vždy žádal znova serial . Na tretím počitači kde zustávali 3 dni z 30 dnove zkusební lhuty po instalaci SP 32 resetoval zkušební lhutu zase na 30 dní.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

P.S.
Pakarna je, že po instalaci SP1 do Windows 7 Ultimate není možne vo volitelnych aktualizaciach stáhnout další jazyky jak tomu bylo pred instalací. Takže asi je lepší zustat bez SP1 a stahovat jednotlivé aktualizace , časove to vyjde možná na stejno.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.