Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Windows 8.1 jsou dokončeny

Windows 8 sou presne jako Americka intervence do Syrie bez rozumu, hloupe, nelogicke a naivni. Kdyz normalnimu cloveku reknete ze to chcete jinak pochopi, debil nepochopi nikdy, proste se do Microsoftu nasrali hloupi lide a tak to vypada. Jako z tych "vychytavek" ala Service Pack 1 pro 8 se musim dokonale smat, proste píč...ny. Nejradsi mam kdyz takove blbosti jeste chvali uzivatele ktere vedi o uzivani pocitacu jenom Facebook/socialni site, Youtube, e-mail, flash hry a pod. Proste a jasne Windows 8 sou dementi operacni system a kdyz 95% hovori jasne ne, meli by lide pochopit(podle mne i proto Ballmer odisel proste vic debilu se domlouvanim ovladat neda). Logicky nepotrebuji zadne dementi metro k mysi ale na tablet, logicky hledam jednoduche ovladani a prime razeni programu, naco budik ve Windows 8? Ak se Microsoft nepouci doufam ze ho jako cele USA zrazi ke kolenum jaderna puma, protoze to co provadeji se TPM 2 generace a moznosti generovani klicu pro zadny vratka aby vam NSA spehovala ve vlastnim pocitaci je dokonaly imbecilismus jak prase. Jo Windows 8 sem uzival ale nepotrebuji si honit brko nad hnojem dokonalym.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

spatnej den? :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

skôr mesiac :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Spíš špatná hlava - nebere, nebere...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jistěže normálně. Koupil jsem si od známého starší noutbuk a měl tam právě ty osmičky. No musím říct, že mě to okamžitě odradilo a hned to šlo pryč a format a klasicky Windows XP až doteď. Microsoft naprosto nezvládl realizovat v praxi operační systém co bude naráz použitelný jak na dotykových mobilních zařízeních tak na klasických počítačích. Je naivní si myslet že po 20 letech co si uživatele vychovám jistými pravidly, že se mi naráz začnou hromadně přeučovat na něčí jiný výmysl ala metro. Ne všichni jsou tak zdegradovaní jako všelijací programátůrci, které MS víceméně nutí se neustále přeučovat na základě servisních balíčků, oprav, nových a nových verzí toho či onoho, měněním a rušením věcí... Hloupá to doba digitální věru.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

MS to mal pustit von pred pol rokom s velkym "Sorry" a nie az za 2 mesiace. Za 2 mesiace mal dat do obehu Win8.2 kde je metro uz iba ako volitelna konzola pre kupene metro aplikacie a default pre dotykove notebooky s moznostou prepnutia na full desktop. Samozrejme so zlucenim svetov WinRT a Windows Phone ktore su dalej ako sa nezainteresovanemu divakovi moze zdat.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Když čtu ty "argumenty" odpůrců Microsoftu, tak jsem opravdu rád, že se mezi ně neřadím.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Takže 8.1 by měly být zákonitě zase skvělý systém. XP dobrý, Vista hnůj, W7 dobrý, 8 hnůj a 8.1 vychází zase na dobrý. Já bych se vlastně spokojil i s původními osmičkami, kdyby ovšem byla možnost vypnout vyskakování METRA hned po zapnutí systému. Možná to nějak jde, ale určitě ne přes nějaké jednoduché prostředí. V 8.1 bych vypnutí METRA uvítal.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Skvělý systém to nebude, ta řada v sobě neobsahuje Servicepacky A tím jsou asi 8.1 nejvíc, nakonec pro uživatele 8.0 budou k dispozici. Marketing požaduje každý rok nový systém, tak se budou vydávat SP, což se dělo i dřív, jen teď se to zároveň nazve novou verzí OS :-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Aneb, jak zase klamat lidi :D

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Na vypinani Metra (a dalsich veci jako treba klasicka nabidka Start) je urcena mala free utilita Classic Shell http://www.classicshell.net/ . S tim rozhodne Win8 hnuj neni, naopak je to vyborny system.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.