Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Windows 8.1 Update 1 oficiálně ke stažení. Přinášíme přehled všech novinek

Hmm dal jsem vyhledat aktualizace a našlo my to jen aktualizaci pro windows defender jinak mam win 8,1 pro. Možná by bylo dobré dát odkaz na stránky microsoftu kde je link na stažení pro CZ verzi

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

• 64-bit: KB2919442 / KB2919355 / KB2932046 / KB2937592 / KB2938439

zbytek strejda google

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

I když se domnívám, že není kvůli změnám notné spěchat - doporučoval bych počkat na automatické doručení, na základě přání jsem doplnil odkazy pro ruční stažení jednotlivých aktualizací přímo do článku.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

nevím čím to je ale možná update 1, reklamy v chrome zmizli jsou jen prázdné okna s rámem, co koukám tak všude jsou zvirazněné slova zeleným písmem a když na to najedete myší hned najede něco co bych označil jako spam.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

neběží ti náhodou tento proces TUbeItAdBloccKAp ?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

nejsem si jistý ve správci jsem to nenašel ale když jsem smazal všechna rozšíření tak to zmizelo. Aspoň to zvírazňování určitých slov a odkazy čet ví kam.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nuz davat kontextove menu do Modern UI ktore ma byt hlavne na dotykove ovladanie je tak trochu proti pointe ci ? Nehovoriac ze hentake klasicke kontextove menu je uplne naprd na dotykove ovladanie. Asi fakt je najlepsie si kupovat Win8 tablet aj s perom/digitizerom, pretoze ako aj v recenziach sa casto zmienuje, nastavaju situacie kedy sa to fakt hodi (alebo teda vlacit zo sebou mys). Skoda len ze neni viac tabletov s digitizerom. Taky baytrail s wacomom by mohla byt slusna supa na cesty (dell sice nieco ma ale kedy sa to tu bude predavat...).
Inak celkom vtipne vyznievaju poziadavky ked full desktop OS si vystaci s 1GB RAM a Google sa teraz zacina chytat za hlavu s Androidom ked uz aj 2GB telefony maju obcas problem....

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Jako android je proste nabubrela a neprehledna sracka plna svinstva, o tom zadna .... uz predstavili tablet s 4GB ram a 64bitovym procesorem (pokud nekdo ARM povazuje za procesor:). Ale kdyz jsou ted windows zdarma na vsem do 10", tak je android stejne mrtvy .... to uz byla posledni tresnicka. Hlavne aby windows tablety slevnily, preci jen ten cenovy rozdil byl "kapku" vetsi nez 15$ za licenci windows:)
Osobne cekam na http://www.dell.com/at/p/dell-venue-8-pro/pd
Uz mel byt 8.4. ..... furt to datum vydani posunujou, ted je na 14.4. .... kokoti! Ale kdy bude v CR, to fakt nevim, zastoupeni dell v CR snad ani nema, idealne bych napsal na jejich nejake sales oddeleni, ale nikde neni zadna adresa ..... jestli tu do konce mesice nebude, tak pro nej asi pojedu do rakouska nebo fasisticka ... dell jsou curaci, venue 8 pro se tu chvili prodaval a ted nic (pravda, byla to jen mrdka s 32GB a bez 3G).

+1
-45
-1
Je komentář přínosný?

No to kontextove menu je tam pro uživatele s myší. Rozumný člověk by předpokládal zachování obou možností ovládání s možností volby, nebo aspoň s tím automatickým přepínáním podle toho jestli mám tlapkací monitor nebo ne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A zkusil jste to na dotykovém stroji - jestli tam ty myšácké prvky jsou?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem si udělal zálohu aktuální instalace a zkusil provést aktualizaci na nový Update. Končí mi to chybou č. 80073712, WindowsUpdateDiagnostic našel některé chyby, které opravil, a jiné, které se mu opravit nepovedlo. Takže zatím nic...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

jak velká se vám ta aktualizace ukázala? Mě všechny aktualizace dělaly - i s office 960MB a samotný Update 850MB. Vypadá to na klasický SP, jen jinak pojmenovaný, a i zrychlené ukončení podpory 8.1 RTM o tom svědčí.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

887,6 MB pro x64 verzi

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Kdyz stahnu,pomoci vaseho odkazu,zachova mi vsechny programy,nastaveni atd ??? Microsoft tvrdi ze ne, tohle pry plati jen pri stazen pres Store a v Store mam tento problem :
Mam notebook HP ENVY 17-j040ec , aktualizace vsechny stazene, jen pri pouziti starsiho pomocnika pri upgradu,toho co jeste ukazuje nekompatibilitu mi to hlasi,ze Ralink stack bluetoth 64 ma novy ovladac,ale nema,, Aspon ne pro Win8, pokud jsem dobre pochopil,tak ma ovladaco, co se ted jmenuje misto Ralink Mediatek,ale ten je jen pro Win 8.1, tak se ho chystam nainstalovat pripadne az po instalaci Win 8.1.... Pripadne nevite nekdo o teto problematice vice ? Co jsem cetl, s timto Bluetoth ovladacem maji nejen HP docela problem,snad nekteri i tvrdi prvne odinstalovat,ale kde a jak ???

No a problem s samotnym Win 8.1, zacnu stahovat z Store, jede stahovani, kolem 50 % se prerusi a zacne stahovat znovu... Co s tim? Mate nekdo nejakou radu ? Aktualizace mam vsechny, cache Store jsem mazal prikazem v prikazovem radku,zkousel jsem i clean boot.. Absahuje tento Win uz i aktualizaci tyv jarni,nebo ta se pak jeste bude stahovat? Diky za kazdou radu ,diky

Tady se mi podarilo z temp dostat log soubor,treba mu nekdo porozumi,porad dokolecka,pri 50% zacne stahovat bez nejake hlasky znovu, ach joooo Cistil jsem vsechny tempy, delal Clean boot,kontroloval aktualizace,jestli neni nejaka skryta a nenainstalovana... Nevim,hlava mi to nebere,,,, jen ted jeste varianta, udajne maji v HP nejaky system WIN 8 s nejakym langue packem,nevim,vim ze jsem to slysel,ze tyhle systemy pak ne zcela korektne berou cestinu... Uz nevim.. Diky za kazdou radu... Najde se nekdo moudry ????

https://dl.dropboxusercontent.com/u/81339922/winstore.log - tohle je ten log :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.