Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k WinRAR není děravý, to jen někdo zveličuje jednu starou chybu Windows

Hlboko informativny clanok kde som sa presne dozvedel o podstate chyby ako aj jej dosahu na uzivatela... ehm...
Bez ironie, nabuduce poprosim radsej rovno klikatelny odkaz na video priamo v nadpise, usetrim cas a idem rovno k zdroju....

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Tak je poměrně hodně týpků co vypínají po clean instal windows update, buďto mají mizerný crack a bojí se že budou odhaleni, nebo se zase bojí sledování.
A na ochranu si nainstalují cracklý antivir a cítí se být naprosto v bezpečí.
Ve finále když jsou problémy dají tam "tunič", samozřejmě taky cracklý a je vymalováno. :)

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

No nevím ale používat na WIN crack je blbost když tu máme SLMGR -REARM :)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Proč používat časově omezený slmgr -rearm, když je tu aktivace Biosem(popř. softmodem). Nebo dokonce, nedej bože, nákup za pár korun.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A nebo se bojej že jim aktualizace něco podělaj jako už se stalo tisíckrát. Já jsem jeden z těchto lidí. Nainstaluju čisté win7, pak SP1, nejnovější DX, C++, net framework a pod věci. Ujistim se že vše funguje, vypnu aktualizace a tak systém zůstane následujících X let. Kolikrát už jsem si za to děkoval a zatim nikdy nenadával. Naposledy jsem si děkoval nedávno co MS začal šířit reklamy a spyware prostřednictvim aktulaizací i do win7.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Už v době rozkvětu winXP existoval crack po jehož aplikaci bylo možné bez obav užívat na plno všech aktualizací. Dnes je to dokonce ještě jednodužší než v minulých dobách. Otázkou je proč? Buď jsou nadšenci kteří tvoří tyhle "ojebávky" stále o krok před MS a nebo je záměrem MS tohle dovolit.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Asi by se hodilo k tomu problemu napsat nejaky uvod. Takhle ten clanek vyzniva dost do prazdna, kdyz clovek nevi v cem mel byt problem.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

No binárka je (stále bohužel) bezpečnostní riziko... to jsou mi noviny.

Navíc u SFX můžete nastavit binárku co se spustí po rozbalování, takže i když věříte kódu WinRARu(a API Microsoftu), stejně je Vám to k ničemu. Nemusíte ani využívat nějaké obskurní chyby.

Řešením samozřejmě je (jako vždy) neotvírat nedůvěryhodnou binárku. Přechod na jiný (potenciálně daným uživatelem nenáviděný) OS, kde daný program vůbec neexistuje, je trošičku overkill. <parodie>Řešením je samozřejmě přechod od PC k tužce a papíru.</parodie>

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Já osobně SFX archivy rozbaluju ručně nástrojem třetí strany, čímž se vyhnu skriptu spuštění či zobrazení čehokoliv potenciálně škodlivého. Pokud to nejde rozbalit, nerozbaluju to, protože to pravděpodobně není SFX archiv, ale něco jiného.

Něříkám, že je to stoprocentní a nejde to zneužít (zneužít jde všechno), ale proti drtivé většině generic útoků to zabírá. A na minoritu nemá smysl útočit, pokud nejde o velmi významný cíl. A až já budu velmi významný cíl, - jak se říká v jedné reklamě - „vy už tady nebudete“ ;-).

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Neni mozne .... prece tu v diskuzi, plne odborniku, kazdy tento ODBORNIK na slovo vzaty, radi aktualizace - neinstalovat:o))))

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Pokud neverite bezpecnostnim aktualizacim sveho operacniho systemu, zmente operacni system.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Copak, šlápla ti na kuří oko aktualizace s názvem připomínajícím ledabyle pohozenou hromádku písmenek? ;-)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Kdybs věděl že ta aktualizace nejde 99,99999% lidem nainstalovat krom jednoho debila kterýmu se to náhodně povedlo tak bys nevalil kec o tom že to někomu zničilo počítač, chce to trošku přemýšlet před tím než něco napíšeš? A nebo se snažíš uměle udržovat návštěvnost sračkoidních stránek? Vyser se na to a jdi dělat něco jiného.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.