Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k X.Org Server dostává podporu pro 4k UltraHD monitory

Nejak mi uniklo kdy YT zacalo podporovat nativne 4k! Nebo to uniklo i redaktorum ruznych serveru o videotechnice?!... Mi tato informace prijde jako zasadni v tematu 4k kdy mohu vytvaret i kvalitnejsi alespon slideshow z fotek ktere maj i rezervu v mnoha Mpx anemusim Je prznit do mensiho videorozliseni... pokud tedy obsah stoji za to (napr erchitektura nebo panoramaticky pohled do krasne krajiny s mnoha drobnymi detaily i v dali) neb YT je plny i privatnich hovadin pu estentu z mobilu...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Neuniklo, jen to bylo uz pred 3,5 roky - cervenec 2010.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jo YT to ma davno.Skoda ze AMD poriadne neriesi bugy s prehravanim na starsich GK.
S mojou HD 4850 posledny dostupny ofic W7 driver 13.12/64b po par sekundach prehravania YT 4K hadze modru smrt. Pouzivam aktualny FF + flash player.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

http://diit.cz/clanek/youtube-zavadi-videa-se-4k-rozlisenim-proc
V minulém (nebo už předminulém?) roce to přestalo fungovat, respektive všechna 4k videa už byla dostupná jen ve 2k rozlišení. O tom jsme ale samostatně nepsali.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Aha! Takze to uniklo jen me... A jak fungovalo??? Stale to funguje! Viz muj link v doskusi o 4k Sony kamere. Je fakt ze Movier to neumi stahnout ve vic jak FullHD a moja starsi Gk i XP ve Firefox to online po volbe 4k zvladne plynule ve Fulls reenu i kdyz monitor jen 1920x1080..) i offline - stazene skutecne 4k prehraji plynule (GPU tusim GTX550Ti a CPU C2D 2x4GHz/1800MHz). Pouze jsem limitovan mo jim monitorem :-( Tedy to navic musi grafika prekonvertovat ze 4k na mene.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

mám pocit, že když jsem to naposled zkoušel (před 2+ lety), tak jsem ty 4k videa taky dával (shodou okolností na gtx550ti + intel dualcore 3.81ghz).

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.