Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k YouTube dostane podporu streamování her z Androidu

Tak občas streamuju, ale spíš dělám nahrávky. Gameplay videa občas shlídnu, ale myslím že jejich sláva jejiž za zenitem.
Nikdo mě ale nedonutí koukat na stream z hajzlu jak tam někdo hraje víceméně debility na mobilu nebo tabletu. To bych se za sebe styděl.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Osobne občas koukam na Twitch na Hearthstone, mam par oblibenych hracu...A občas si pustim pro prdel Fattypillowa, coz je sice magor, ale clovek se u toho občas docela zasmeje :-) (ačkoliv nepopiram, ze je to spise pubertalni humor, ale tak co, sranda to občas je...)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Když se člověk podívá, které hry na Twitchi frčí, jsou to povětšinou hry z progaming scény. Hearthstone, League of Legends, Dota 2, Counter-Strike, WoWko (PvP), Starcraft ... A to prostě z toho důvodu, že se tam člověk něčemu přiučí, s tím, že ale sleduje ty lidi, u kterých se zároveň i pobaví. Sledování Androiďáckých her podle mého nemá absolutně smysl, už jen proto, že tyhle hry jsou spíš "na zahnání nudy v tramvaji nebo na hajzlu". Jsou to jednohubky typu zapnout-a-odložit, ne hardcore záležitosti, kvůli kterým by se vyplatilo na ně koukat.
A pak je tu v diskusi zmíněný český FattyPillow, který ale Twitch nevyužívá až tak ke hraní, jako spíše prostředek pro svoji onemanshow. Jeho samotné hraní her málokterého diváka zajímá, ti se tam jdou především pobavit nad historkama (jakkoliv pubertálníma).

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Tak, presne. Osobne nechapu, proc bych se mel divat na nejakeho neznámého nýmanda, co prave streamuje Angry Birds, ci co to hraje zrovna na svém mobilu.
Stejne tak bych se nedival v TV na prenos z fotbalove 3 divize FC Neumíme vs SK Nemehla. Ale když se hraje liga mistru, tak to si ten fotbal i pustim.
Stejne tak na Twitchi si pustim nejake spickove hrace nejake spickove hry, protože je "zabava" divat se na to, jak to někdo super uzasne umi.

Druha věc je, ze když se clovek podiva na facebook, kde lidi sdileji i to, jak se jejich mininko vykakalo na koberec, tak to třebas bude mit uspech, protože lidi uz jsou tak debilni :-))

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

"Druha věc je, ze když se clovek podiva na facebook, kde lidi sdileji i to, jak se jejich mininko vykakalo na koberec"

+1:o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když už jsme u toho jůtůbu, jak se vám poslední dobou načítají videa?
Mě teda neskutečně dlouho.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Osobne jsem se koukal na twitch hraje pokemon. Ale to byl trochu jiny druh strandy ... tam to tech par set lidi co to sledovalo taky ridilo.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pri cteni zpravy o takove ultrapicovine si musim vzdy vzpomenout na futuremana:o) http://facebo.in/wp-content/uploads/2013/02/fbman.jpeg
Pro mnohe lidi jako ja je stale znacne nepochopitelne, ze lidi tweetujou a facebookujou o kazde picovine .... ale ruku na srdce, nikdo to necte:o)
Ale aby nekdo zive vysilal jak hraje nejakou stupidni a ted jeste navic nejakou dotykovou traparnu, tak to mi prijde uplne ujete ...... ale OMFG!, aby to nekdo jeste sledoval????? To mi hlava nebere! Gugl asi sazi na totalni retardovanost u svych uzivatelu .... no, oni maji statistiky, asi vi co delaji ... o to vic je to zarazejici ..... priznam se, ze nikoho takoveho ani vzdalene neznam a zejmena diskuze na diitu jsou prolezle retardy, ale ani tak bych si nikoho z nich nedovolil osocit z toho, ze by neco takoveho sledoval:o)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hm no nevim kolko ludi to bude bavit a ako dlho. Ja som gameplaye dival v casoch ked som hraval WoW. Ked bolo treba napovedu ako hrat spravne v raidoch.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.