Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k YouTube prodlužuje délku nahrávaných videí z 10 minut na 15

Stejně stále nechápu, proč pořád takový stále nízký limit ... Kdo chce, tak přesně jak zmíněno ve článku ty delší videa prostě naseká a stejně se houby "ochrání" a ti kdo chtějí nahrávat svůj legální obsah (třeba rúzné videorecenze či "dokumenty" a pod.) jsou takto naprosto zbytečně limitováni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lobby vladne svetu. Mimo vyjadreni nesouhlasu nic moc nenadelas.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

jde o to, jak ten nesouhls vyjádříš..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A mě by zajímalo jakým způsobem jsou pak na YT nahrávány některé filmy které mají v kuse klidně i 3 hodiny. Takových videí tam je několik. To je třeba získat nějaké speciální povolení?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

První věta: "Jistě asi víte, že doposud bylo možné nahrávat na YouTube videa dlouhá maximálně deset minut (pokud nejste partneři
YouTube, ale běžní uživatelé). "

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nu komu to vadí? Megavideo zatím postačí ne?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Škoda, že budu pod drnem (a nad tím drnem přeběhne civilizace inteligentních bakterií, která vystřídala věk kolektivního vědomí úlu) až přijde možnost zaplatit za stažený seriál.
Osobně považuji za hnus emoční průjmy typu Ulice, Ordinace... A zase naopak chápu lidi, kterým se nelíbí mnou oblíbený Red Dwarf, Farscape, Firefly. A jsou skvělé(pro mne) seriály zaniklé kvůli komerčnímu neúspěchu. :( Proč k***a není jednoduchá možnost dobrovolně přispět libovolnou částkou určitému audiovizuálnímu projektu?
Jasně, že je to jasné... Nynější paraziti, dříve symbionti, by pochcipali hlady.Taky chtějí žít, ale na rozdíl od ovádů(lidově hovad) a komárů mají možnost a genové dispozice se velmi rychle adaptovat a nepotřebují k tomu cyklus několika generací.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Perfektní komentář, souhlas. Takhle mě pobavit dokáže málokdo.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

to je naprosto jednoducha odpoved vychazejici z lidske psychologie.

co je kvalitni a dobre je, z pohledu vetsiny clenu stada, spatne a podvod.

kdezto spotrebni sracky jsou navrzeny pro vetsinu stada. je lepsi dostat 80% zisk za sracku, jak 20% za kvalitu.

kdo chce prezentovat sve veci, pronajme si web a udela svuj stream. ja sem to udelal taky tak. jednak v te dobe YT nenabizelo HD a hlavne debilni limity a lobby.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dailymotion.com umoznuje 20minut, a este sa mi nestalo ze by mi vymazali zvuk z videa, lebo *!@#$%^&*, a podobne pindy. Video aj zvuk je v slusnej kvalite.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.