Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Zabavování domén bez soudu dorazilo do Evropy!

+1 za to s tím pivem. :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jj to je masakr, ještě teď se válím pod stolem:)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jako ale tohle je tragická vada systému takzvaného právního státu. Jakmile poslanci schválí zákon s chybou, tak státní úředníci jsou povinni se jím řídit a tu chybu aplikovat a soud může konstatovat jen to, že postupovali podle zákona, tedy správně jak měli. Tam není manévrovací prostor. To je až šílený.

Jako samozřejmě Karolína měla jakožto šéfka legislativní rady ČR zvednout prst (to který prst nechám na každém jednotlivém z vás... řekl jsem prst, ne prs prosím) a vydat hbitě a střelhbitě novelu... No je tu aspoň švanda.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Až na to, že v tom zákoně není nic o tom, že mají sečíst chybovost obou vzorků.
Píše se tam, že "... odečte se od celkového počtu občanů podepsaných na petici počet občanů, který bude procentuálně odpovídat chybovosti v obou kontrolních vzorcích.". Chybovost v obou vzorcích určitě není součet chybovostí jednotlivých vzorků.

Takže Karolína prst zvedat může, ale asi kvůli jiným věcem. Např. pro pravidelné testování úředníků v řešení slovních úloh z matematiky. Protože tak jako máme vyhlášku 50 o odborné způsobilosti v elektrotechnice, tak by úředníci měli mít něco podobného.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ale to už známe dávno. Rozbij jedno nebo dvě vejce. Jedno vejce nebo dvě vejce jsou dohromady tři vejce. Klasika i se skořápkama.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

+1 za uloz.to
Myslim si že pan redaktor má pravdu. Každý kdo má počítač s internetem zná uloz.to a v případě jeho vypnutí by se asi hodně lidí divilo proč už nema ty bezva filmečky a seriali na tom bezva webu zdarma :-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Historie se opakuje, nic nove.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Death to EU! ...a ze pozdravujem druhu stranu... ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A pak se mě někdo diví co za šílené názory mám na politiku....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ale no taaak, vždyť si "většina" to EU přeci odreferendila a z toho plyne, že "většině" tato situace přeci vyhovuje. "Většina" se přeci také těší na báječné a skvělé Euro, tak proboha proč by někoho mělo znepokojovat nějaké zabavování domén a nedej bože zabavení něčeho tak shnilého jako je *lozto.cz ...

No nic, asi budu zase telefonovat do vodovodů a kanalizací přímou potrubní linkou ...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Je hezké, jak tady všichni prskáte na EU a o zdroji všeho zla - USA - ani slovo... Co takhle Nový Zéland? Ten vlezl USA do zadku o hodně dřív, aby ochránil zisky hollywoodského průmyslu, původně vybudovanému na porušení patentů a autorských práv.

Do řiti jde celý tzv. civilizovaný svět a nastává období vlády Číny a islámu.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Máš pravdu "země neomezené svobody" je ještě horší a všechny hovadiny co se tam vymyslí se stejně nakonec dovlní i sem :( . Pro mě je ale bohužel první na ráně EU, protože se mě její rozhodnutí z principu věci (žiji přeci v ČR a tím i v EU) dotýkají více než to co si upečou v USA.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jenže tohle upekli v USA - a zdá se, že se nás to dotýká.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nějak mi není jasné, proč kvůli tomuhle kritizujete zrovna EU. Na akci se podílely organizace operující pod hlavičnou svých "svobodných národních vlád." Pokud se do sporů o internetovou svobodu zapojí centrální orgány EU, vždycky jsou na straně občanů a co největší svobody. (viz třeba ACTA - potichu podepsaná několika státy včetně ČR a odmítnutá Evropským parlamentem).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ano, EU parlament čas od času udělá dobrou věc, bohužel je to nejméně důležitý vrcholný orgán EU.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

..odmítnutá Evropským parlamentem - ale až po celoevropských demonstracích a protestech všude možně. Nevím, jestli by to bez toho dopadlo stejně..

Sakra to byla minulý rok zima na té demonstraci. Ani flaška rumu to úplně nezachránila. To se nemůžou pořádat demonstrace v létě?? :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jen pozn., to neni nekompetenci nebo retardaci, ale stoprocentni promorenosti korupci u vsech, co maji nejakou rozhodovaci pravomoc.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

No s tím prezidentem, to je snad nějaká sranda, ne? Málokdo může být horší než člověk, u kterého je, podle mě, pravděpodobnost dlouhodobé spolupráce s východní tajnou službou nadpoloviční.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zo zapadnou tajnou sluzbou by to bolo lepsie ? :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Je zjevné, že pokud ale RYCHLE někoho nenakopeme a to FEST do sedací části těla, tak budou věci jen a jen horší.

Já si totiž dovedu představit, že na nepoholdný server lze dané dětské péčko prostě nehrát. Např. tak, že admin má na něm email a na ten zašleme ono dětské péčko.
Tím je z anonymního zdroje obstarán skutečnů důkaz, že je to závadný server, neb se na něm ty soubory vyskytují a basta.

Bez soudního přezkumu, který ukáže, kdy se tam ty soubory ocitly a že za to provozovatel nemůže, nelze z takové akce vyvodit žádný důsledek pro majitele a provozovatele serveru.

Jinak řečeno, má-li být zásah do základních práv ústavně souladný, musí se pohybovat v ustavních mantinelech a garancích soudní ochrany (čl. 4 Ústavy "Základní práva a svobody jsou pod ochranou soudní moci.").

Tedy nikoli tak, že si nějaký magor (až už policista či státní zástupce - nedej bože aby to byl dokonce jen ouřada!) usmyslí, že Vás zničí a hnedle má na to páku. Fuj! Brrrr!

Tak dost řečnění, co budeme konkrétně dělat, neb plkat nemá cenu, toho se ti zmetci neleknou.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

ved toto, ze co proti tomu robit? vzdy je to len raekcia na nejaky cin. neprejde ACTA, prijmu inu dohodu. co mozes spravit aby si im v tom globalne zabranil?!

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pane Cizku, ctete ty svoje zdroje vubec?

"If the copyright holders confirmed that the purchased products were counterfeit or otherwise illegal, seizure orders for the domain names of the websites that sold these goods were obtained from federal magistrate judges"

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Máte nějaké odkazy weby, kterých se to týkalo?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.