Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Zajímavé plány firmy Sharp s 3D a čtečkami e-knih

To bych to musel vidět na vlastní oči. V kanclu máme 3D Tv v "bez brýlovém provedení". Ten 3D efekt je pěkný. Ale nedovedu si představit jak bych se na takovou Tv díval jeden večer. Natož když to bude malé a měl bych na tom něco číst. Stále to reaguje na posunutí očí (i když je to mnohem lepší než předchozí modely) a po chvíli to dělá pocit jako po opici.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Aky model 3D TV mate vo firme?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Zítra se zkusím mrknout dovnitř, kdo dělá display. Vlastní Tv je jakoby "bez značky", resp. prodává to jedna německá firma a tvrdí že i vlastní část patentů. My ji používáme pro sebe nebo pro klienty na předváděcí akce. Právě proto, že je možné předvádět 3D animované reklamy náhodným divákům, bez použití brýlí.

Ale max. je to kompatibilní s technologií WOWvx od Philipsu. U 3D s brýlemi je obraz fázově posunut v oblasti barev. Po filtraci si mozek sám složí "prostorový" obraz. Zde je nositelem 3D hloubky tzv. Z-buffer (alfakanál) "přifařený" k normálnímu HD obrazu. Display je pak vyřešen tak, že každé oko vidí svůj vlastní obraz.

Vypadá to efektně, ale celej večer bych na to koukat nechtěl.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"XMDF (eXtending Mobile Document Format). Ten umožňuje míchat různé zdroje, jako jsou videa, animace, fotky nebo flashe s textem, čtenář tak může sledovat další zdroje jsoucí v nějaké souvislosti."

A pak by se mohli zaměřit na vynaleznutí kola. Jako by nestačilo použít libovolný webový prohlížeč.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Video zvlada i PDF :))) (viz ma draha polovicka ktera dostala na VS narizeno do sablony v TeXu vlozit video) svete div se...funguje... ja jsem se sel po takove prasarne vyzvracet...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.