Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k CES 2013: Zalman se vrací na trh s monitory, má čtyři nové modely

externí napájecí adaptér.... no, asi v práci zůstanem u dellu ;-)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

"Pokud mi nic výrazně neuniklo, cokoli je lepší jak TN, a když dnes monitory s čímkoli jiným než TN stojí v podstatě jen o pár stokorun víc jak TN, kupuje to ještě někdo?"
Prečo sa tak hlúpo pýtate? Je veľa ľudí, čo tomu nerozumejú a veľa ľudí čo má hlboko do vrecka. Však aj v Tescu a Lidli nakupujú ľudia tie najlacnejšie potraviny. A často krát, keď to nemajú ďaleko, kvôli tomu utekajú do Poľska, aj keď v TV ukazujú, čo za odpad z Poľska sa vozí.
Zmierte sa s tým, že aj ten najpodradnejší kus si nájde svojho zákazníka.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tak proč to nenazvat pravým jménem? TN si svoje chvíle slávy užil. Tak mu poděkujem, zamáváme a rozloučíme se. Ale proč to proboha protahovat? To, že lidi nakupují nepoužitelné resp. nepoživatelné KRAVINY je především problém nevzdělanosti. Přičti k tomu vychcanost prodejců a neštěstí je na světě. Teď ještě ty pomalejší nějakým způsobem (testy/recenze) donutit aby četli a ty prolhaný prodejce profackovat (likvidační pokuta). Cestou nadměrné tolerance se dostaneme leda k tomu, že ty polský rohlíky budou péct z pilin a sypat sypačem, dementi za to budou platit a ještě ty chytré pranýřovat za to, že budou oponovat tím, že to není jídlo

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Netvrdil som, že TN tu má ostať (nebodaj kvôli tomu, že je o "pár sto korun" lacnejšie). Len som chcel poukázať, že existuje skupina ľudí, ktorí tú lacnotu budú kupovať. A preto táto výbehová technológia bude ešte určitú dobu pretrvávať. Aj linky stále ešte chrlia, tak to predať treba, hoc aj za nižšiu cenu.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

"Jen jako otázku do placu na závěr, hodí se někomu ten superlesklý rámeček dobrý akorát k tomu, aby dle zákona schválnosti v jakékoli pozici jen oslňoval? "

A většina televizí není leská?

Proč si tedy začínají lidi stežovat na "silnou matnou "hrubozrnou" protiodrazovou fóli na těch LG panelech? Když se bojí, aby se náhodou něco na monitoru neodráželo.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Většina televizí je lesklá, jak rámeček, tak i povrch displeje.

Stěžují si, protože ta hrubá matná vrstva zobrazuje bílou barvu poněkud perleťově, na ehw je to vysvětleno a probíráno pořád dokola. A polomatné vrstvy moc světla neodráží, protože mají jakousi antireflexní úpravu.

Vtip je v tom, že lesklý rámeček je úplně k ničemu, k lepšímu obrazu nepřispěje. Polomatné displeje mají význam, protože obraz vypadá lépe, čistěji.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro autora:
nic se nevraci. Je to jen v jiném obalu ten Benq, Samsung, LG, Acer, HP, Dell atd...
Vzhledem k tomu, že to jsou jen nakoupené obrazovky(panely) a elektronika od jiných výrobců.
O vnitřnostech zdrojů toho víchodně ale co o vnitřku monitorů???

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.