Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Zatuhnutí Windows 2000 při mountování NTFS svazku

Jestli tomu rozumím dobře, tak pokud mám už nainstalovaný SP4 pro W2K, tak by měl být tenhle "hotfix" už v něm zahrnutý, takže netřeba nic dělat. Ten hotfix byl určen pro rychlou odpomoc mám-li ještě SP3 a měl jsem popsané problémy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mne se to stalo nedavno, zamrzli mi Win 2000 SP4!!!
rozdeloval jsem disk pomoci partition magic a po rozdeleni disku coz obsahovalo zmenseni stavajici partition, vytvoreni noveho disku a naformatovani. Po techto akcich, ktere partition magic zvlada behem jednoho restartu, mi posleze pri prvnim startu po teto akci zamrzly WIN 2000, pak jsem je natvrdo restartoval a po nejaky dobe(strasne to hrabalo na disk a startovalo se to podstatne dyl) tak nabehli a vsecko bylo OK tedkon aspon vim proc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ada: Ne, tenhle hotfix bude až v SP5 (je to vidět například z toho, že v Knowledge Base jej Microsoft označuje klíčovým slovem kbWin2000preSP5fix). Tím "je nutné mít nainstalován Service Pack 3" se myslí alespoň SP3, já tam to slůvko raději doplním. Jestli ho potřebuješ poznáš celkem jednoduše podle verze NTFS.SYS, kterou máš na disku. Je-li větší než zde zmíněná 5.0.2195.6753, pak hotfix určitě nepotřebuješ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.