Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Zcela nový Packard Bell dot s: video funkce v kapesním formátu

Packard Bell dot s - perex
Packard Bell dot s je atraktivní 10.1” netbook, který se s úspěchem osvědčil jako dokonalý společník na cesty. S tímto tenkým a lehkým počítačem můžete být celý den v pohybu a použít ho kdykoli, protože dosahuje až osmihodinové výdrže na jediné nabití. Nyní je navíc vybaven novým portem HDMI® pro připojení k velké zobrazovací ploše a procesorem Intel® Atom™ třetí generace, který dekóduje videa mnohem rychleji a současně nabízí propracovanější funkce pro zajištění úspornějšího provozu.
Toto je plné znění tiskové zprávy tak, jak dorazila redakci Deep in IT.
Redakce neodpovídá za obsah, ani za případné chyby.

Elegantní a mobilní
Jednoduchý a elegantní dot s se vyznačuje kompaktním provedením a jedinečnou volbou barevných odstínů a textur. Počítač, který má tloušťku pouhý jeden palec, váží necelý 1 kg (s tříčlánkovou baterií) a je menší než časopis, je nabízen v bílém odstínu Galaxy, černém River anebo purpurovém Mystery.
Netbooky dot s vyvolávají představu vody a jemných dešťových kapek stékajících po okenních tabulích. K elegantnímu vzhledu nového netbooku dot s přispívá rovněž velká pozornost, jež byla věnována každému detailu. Plocha pro opření dlaní opakuje vzor na víku a horní část klávesnice je sladěna s celkovým barevným řešením netbooku. 

Ráno si jednoduše uložíte dot s do tašky a vytáhnete ho v kavárně, abyste se mohli připojit k sociálním sítím Twitter či Facebook. Odpoledne na dot s zjistíte, kdy začíná kino, a pozvete přátele. Nemusíte s sebou stále nosit nabíječku, protože baterie dot s dosahuje až osmihodinové výdrže, což postačuje k celodennímu používání bez dobíjení. Netbook je běžně dodáván s novým a neobyčejně lehkým síťovým spínaným adaptérem, který představuje ideální příslušenství na cesty.

Klávesnice pro snadné psaní
Nový netbook Packard Bell dot s nabízí volnost bez omezení. Klávesnice odpovídající 93 % velikosti standardní klávesnice zaručuje snadné a pohodlné psaní.
Horké klávesy, které jsou ideálně umístěny v horní části klávesnice, zprostředkují okamžitý přístup jediným stisknutím k mnoha funkcím včetně např. automatického zálohování, přehrávání hudby atd., aniž je třeba stisknout klávesu “Fn”. Na myš můžete úplně zapomenout, protože vše zvládnete pouze dvěma prsty na vícedotykovém ukazovacím zařízení.

Připojte se a žijte společensky
Webová kamera umožňuje setkání tváří tvář s rodinnými příslušníky i přáteli. Chcete zveřejnit své nejnovější snímky na sociálních sítích? Bluetooth® 4.0 (volitelné vybavení některých modelů) či Wi-Fi® přenesou soubory z digitálních zařízení rychle a bezdrátově.
S aplikací Packard Bell Social Networks zjistíte stav přátel a aktualizujete svůj vlastní stav na sítích Facebook, YouTube, Twitter a Flickr nebo odešlete tweety stisknutím jediné vyhrazené klávesy.
Nízkoenergetický procesor Intel® Atom™ zajišťuje optimalizovaný multitasking.
V neposlední řadě je běžný síťový adaptér nahrazen novým spínaným adaptérem, který je lehčí a mnohem kompaktnější, a tedy je ideální na přenášení v tašce.

Packard Bell dot s (silver)

Vylepšené video funkce zajišťující skutečnou přenosnost
Nový dot s lze připojit k televizoru s vysokým rozlišením díky vestavěnému portu HDMI®.
Procesor Intel® N2600 a grafický čipset Intel® zaručují vynikající grafický výkon netbooku dot s.
Počítač je rovněž vybaven webovou kamerou 0,3 MP, jíž lze kdekoli využít k fotografování i videohovorům. Je to ideální počítač na prázdniny – umožňuje stahovat snímky z digitálního fotoaparátu a ukládat je na pevný disk s kapacitou 320 GB, upravovat je v programu Adobe® Photoshop® Elements 9 (v plné verzi) a poté je zveřejnit v sociálních sítích Facebook či Flickr. Vše je tak snadné.

Nový Packard Bell dot s přijde na český trh na konci února 2012 a jeho předběžná maloobchodní cena atakuje hranici 7.000,- Kč.

Dostupnost, softwarové vybavení a technické vlastnosti se mohou v jednotlivých zemích lišit.

Zdroje: 

Jiří Molnár

Pracoval zde pět let jako šéfredaktor serverů CDR.cz, DIIT.cz a PCPoradenstvi.cz. Aktivně se podílel na tvorbě obsahu všech tří webů, primární rolí však bylo řízení redakčního týmu a prosazování marketingové strategie. Dnes pracuje jako IT konzultant a frontend vývojář na volné noze.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zcela nový Packard Bell dot s: video funkce v kapesním formátu

Pondělí, 6 Únor 2012 - 16:47 | Václav Novotný | Náhodou, já mám tyhle "články" docela...
Pondělí, 6 Únor 2012 - 09:34 | Nalim | Prosim takoveto zpravy davat do jine rubriky, nez...
Pondělí, 6 Únor 2012 - 09:32 | zeli | Jestli to nebude souviset s tím, že je to v...
Pondělí, 6 Únor 2012 - 09:08 | Stealth Ftelf | Spise PR zpráva a reklama bych řekl.

Zobrazit diskusi