Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Že by první oficiální SLI na ULi čipsetu?

tyhle "do budoucna pripraveny" paskvily nemaji moc cenu.
Assrock me treba obzvlast potesil u desky K8Combo-Z, ktera sice s novym BIOSem umi snad uplne vsechny 754/939 AMDcka od Sempronu po FX a dvoujadrovy Opterony, jenze...
To jenze bylo, ze s dodavanym BIOSem nenabehne s zadnym novejsim procesorem dal nez do chybovy hlasky a nejde na ni BIOS flashnout ani nouzovou disketou pres recovery BOOTBLOCK. Nastesti se mi podarilo sehnat jeste starou revizi Athlonu64 a vsechny ctyri desky jsem okamzite naflashoval, ale zbytecny sr..., kdyz kazda slusna deska nabehne apson jako "UNKNOWN HAMMER CPU"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono vubec je Assrock vesela firma. Na jeden radek k desce napise ze umi Socket 754 a 939 procesory a na radek pod to "Support AMD Sempron, Athlon, Athlon XP, Duron processors"
To je perla skoro jako ta stara deska, co mela nekolikrat na manualu a krabici velky napis "FOR PENTIUM PRCESSOR"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Z obrázku to vypadá, že sloty pro DDR2 budou až na rozšiřující kartě. Z popisu tenhle pocit nemám. Je mi to sice šumafuk, ale možná by to stálo za upřesnění.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nechápu význam těchto paskvilů, to se snad ani nemůže moc prodávat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

by ste se divili. kdyz sefko nakupoval render stanice s AMDX2 (nebyl jsem u toho), tak mu ten hodny a vseho ochotny prodavac vesele prodal pet kousku (nikoli presne tento typ, ale 939Dual-SATAII). sef mel radost jak usetril asi 500 na desce, a ja pak na to koukal, ze to nema ani GLAN 8O , ktere tam ted strkam jako PCI GLAN karty :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.