Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Takové malé Firefoxí vyznání

Jenže XUL je CSS a JavaScript, navíc mnohem schopnější než WebAssembly. A fork už existuje, jmenuje se Pale Moon, ale zatím jsem ho netestoval, s Firefoxem 52 ESR vydržím rok a pak se uvidí.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

O Pale Moonu uz jsem tu urcite psal, ale Jezek proste furt trva na Firefoxu, kterej se mu ale nelibi. Asi nejaka schyzofrenie. Nejhorsi je, ze bude furt nadavat, jenze pokud Pale Moon neziska vetsi procento trhu, tak stejne vetsina vyvojaru prestane doplnky delat a Pale Moon, ktery ma doplnky kompatibilni se starym Firefoxem to odnese taky.

Pale Moon je OK, nektere doplnky pro Firefox ale nefunguji. U me je to hlavne polofunkcnost doplnku TextLink, na ktery jsem zvykly, jinak vse OK.

Nainstalujes Pale Moon a preneses do nej profil, normalne ho zkopirujes, potom vyradis nekompatibilni doplnky a jedes dal, velmi jednoduche.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Jenže XUL je CSS a JavaScript, navíc mnohem schopnější než WebAssembly"

Jak to máme chápat? WebAssembly v konečném důsledku by měl být mnohem schopnější než Javascript (tedy prakticky na cokoli, co není ručně psaný Javascript - já bych třeba rád viděl kompilovaný Common Lisp, pochopitelně asi ne se všemi "vývojovými" vlastnostmi jako updaty tříd s existujícími instancemi za chodu, ale aspoň na úrovni "deploymentu" ořízlé binárky.)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sorry, napsal jsem WebAssembly, ale myslel jsem WebExtensions. Binární moduly (XPCOM) skoro žádné rozšíření nevyužívá, většina si vystačí s XUL (rozšířené CSS a JavaScript). A v XUL je napsané celé uživatelské rozhraní Firefoxu, takže jej rozšíření mohou skoro libovolně upravovat. A tahle možnost právě brzo skončí...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Na pracovnim stroji pouzivam Firefox, protoze - IE, proste ne..
FF dospel do stadia, kdy jsem na ESR a NEUPDATUJU, protoze nemam pred kazdym updatem cas procitat changelog a fora co se zase rozes.. ...

Pracovni potreba je takova, jako ze fura oken, s furou neaktivnich TABu s minimalni alokaci RAM. FF tohle zvlada nejlepe a na pomalejsich CPU proste beha tak nejak nejlepe.

Soukromne pouzivam neco jineho, ale od doby co skoncila Opera skoncila i moje spokojenost s prohlizeci. Z deste pod okap... :(

Rad bych kratce okomentoval pasaz:
>> Sposuta věcí se mi na tomhle trendu nemusí líbit, ale když se to udělá tak, že můj požitek ze surfování internetem nebude horší, je mi jedno, jestli prohlížeč běží na C++, Rustu, WebAssembly, JavaScriptu či čemkoli jiném

-takze ted uz asi rozumim v cem tkvi (muj?) problem s prohlizeci. Ono to totiz jedno neni.. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když tam vidím to o "prvním světle po Internet Exploreru", tak mezitím byla ještě Mozilla (jenom Mozilla, ne Firefox, v době po FF se to přejmenovalo na Seamonkey). Surfoval jsem na tom, než vyšel Firefox 1.0, byly na tom tehdy obrovksá věc ty záložky. Člověk mohl pootvírat spoustu stránek (na Duronu/Windows 98 SE/128 MB RAM), aniž by se pro každou otvíralo okno IE - to byla tehdá radikální inovace. A taky to bylo stabilní, což s tehdejším IE a W98 býval problém.

Používal jsem tu původní Mozillu myslím docela dlouho, bokem jsem IIRC zkoušel i betu Firefoxu, tehdy to na webu prezentovali jako "nová next-gen věc, co na ní děláme", pak po nějaké době přišel ostrý launch Firefoxu a bylo kolem toho i docela haló. Tehdy někdy jsem asi na něj přešel nastálo (což trvá)... jojo, to to letí.

Edit: Hmm, tak koukám, že stable Firefox byl údajně vydanej až v listopadu 2004, to je o dost pozděj, než jsem si myslel. To jsem tedy musel docela dlouho používat i tu betu. A asi to taky muselo být už předtím, než se přejmenovali na Firefox. Sakra, to bych si docela rád pamatoval!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jen podotknu že Seamonkey existuje doteď. Používám ho jako hlavní browser už hodně přes 10 let (prošel jsem přes Netscape a IE5/6) a nedám na něho dopustit. Prostě šlape. Vzhled a ovládání se prakticky vůbec nemění. Vestavěný e-mailový klient je další plus.
Takže až Firefox totálně zfrikulínuje, tak bude pořád s čím pracovat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Dík za připomenutí existence SeaMonkey, už jsem zapomněl, že to existuje, sám jsem na tom jel prakticky od dob Netscapu 3.něco, už přesně nevím. Teď to vypadá, že bych tomu mohl dát znovu šanci. Jen mě zrovna osobně docela štve ten nevykopatelný emailový klient. Bývaly časy, kdy ho šlo v instalaci odškrtnout (používal jsem a dodnes používám Thunderbird), od té doby, co to nejde, jsem na SeaMonkey zanevřel, plus navíc přestal chodit plugin MultiZilla, kterej práci s taby posunoval o úroveň výš.
Uvidíme.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pale Moon

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem nainstaloval ten Pale Moon, a dopadlo to otřesně.
Nainstaloval jsem nejnovější 32bit verzi dle doporučení, několik pluginů z nabídky doporučných pluginů spolehlivě funkčních v pale moon, poto restart a pak dico :).
Okno rozpadlé, texty tam kde nemají být, rychlé blikání obrazovky. Nelze nic zobrazit, nic zakázat ...
Soudruzi z NDR asi udělali někde chybu. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nikdy nemas 100% jistotu, ze vsechny doplnky budou na vsech konfiguracich fungovat. Ja instaloval Pale Moon asi na 10 PC a ani jednou problem, predpokladam, ze to u tebe neni v rukou a ze mas proste smulu, bohuzel. Zkus pokus-omyl odinstalovavat doplnky, treba prijdes na to, ktery to dela.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Neházím flintu do žita. Ještě mu dám šanci :)
Akorát to dá asi dost zkoumání jak to dostat alespoň do výchzího stavu :)
Ve firefoxu taky někdy doplňky nejely jak měly, ale nikdy se to úplně nerozpadlo.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak jen do plním, kdyby to někoho zajímalo. Onen nezbedný plugin byl - Custom Toolbars Plus. Po zjeho zakázání je vše OK. Je to stejné jako u Firefoxu, zakázat pluginy lze pokud při spouštění držíte Shift.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sila XUL doplnku v akci. ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pale Moon jsem zkoušel doteď. Je čas na zadní vrátka f případě nezdaru a to vypadá právě na SeaMonkey.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zkusil jsi někdy Waterfox? Já jsem s ním maximálně spokojený.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nejsem si jistý, zda Waterfox je nějaký skutečný fork. Podle mně je to jenom lehce upravená verze Firefoxu, kde jsou odebrané nějaké sledovací funkce a možná něco přidáno. Ale vlastní jádro je vždy stejné s odpovídající verzí Firefoxu a tím i změny s novými verzemi související.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo, na palemoonu jedu taky uz par let...
V poslednich verzich se jim konecne podarilo vyresit vetsiu problemu s prehravanim videa, coz byl asi nejvetsi zadrhel oproti FF (alespon na linuxu, ve Win netusim).
Nicmene stale existuji cz weby, ktere maji s PM ne(snadno)resitelny problem. Typicke elektronicke bankovnictvi (nekterych bank) a statni sprava (nektere portaly).
Takze abych mel doma klid a obcas teple vecere, tak musime udrzovat i FF stale nazivu.

Nicmene zajimavy je Starveruv posledni komentar ohledne budoucnosti PM a pripadne spoluprace s programatory dalsich prohlizecu. Uplne dobry pocit z toho nemam.
PM sice neni uplne one-man-show (jako treba Waterfox), ale ze by meli vyvojarske kapacity na nejaky zasadni rozvoj, to teda vubec.

https://forum.palemoon.org/viewtopic.php?f=1&t=15505

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Podle me se ohledne budoucnosti PM nic nemeni, je stale stejne nejista jako byla pred tremi lety, kdyz jsem na nej presel. Uplne one man show to sice neni, par dalsich lidi nabrali, ale pokud by to hlavniho autora prestalo bavit, nevsadil bych na svetlou budoucnost ani halir. A ani s nim to neni o tolik lepsi.

Staci trosku vetsi vyvoj v oblasti webovych technologii, par popularnich webu, ktery s tim zacnou natvrdo pocitat a je to v haji, protoze do PM to nikdo jednoduse neprida. Ja treba zatnu zuby a bez neceho se obejdu (na vybrany weby typu banka pripadne pouziju jinej prohlizec), ale beznej uzivatel ne. Ani s udrzenim XUL to dlouhodobe nevytrhnou. Aktualne fungujici veci sice funkcni zustanou, ale vetsinu z nich nikdo dal udrzovat nebude a jakmile bude PM z libovolnyho duvodu muset hrabnout do kompatibility, tak se to cely zhrouti. A NPAPI to samy, jak dlouho bude treba Adobe udrzovat plugin, az ho FF uplne zarizne?

Presto zustavam opatrnym ne snad uplne optimistou, ale trosku neco v tom duchu. Neni moc na vyber, protoze jiny prohlizece se mi momentalne hodne nelibi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Firefox pouzivam dlouho a jeno nejvetsi deviza byla, ze byl "jiny" a k tomu sel vyborne customizovat pro osobni potreby. Bohuzel jeho chromovateni z nej dela neco jineho. Zbytecne to tristi i komunitu. Zbytecny duraz na "minimalizovani" ovladacich prvku, a prvky patlafounoveho ovladani jsou podle mne krok zpet. Musi se pak doinstalovavat doplnky, ktere to vraci "zpatky".
Kdo ma rad "chromovy styl" tak stejne presel, a zmeny spis nasiraji dlouholete uzivatele a ti hledaji alternativu kam prejit. Podle mne spatny vyvoj..

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Prvky patlacího ovládání se hodí na notesu s dotykovou obrazovkou - když už si jednou za týden vezmu na hodinu Surface na čtení na výšku bez klávesnice, tak je to super... Jinak mi to taky přijde zbytečné, aby všechno bylo nafouklé a zabíralo drahocenné pixely.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem uzivatelem FF53 32bit a chci vas poprosit o radu. Psal jsem uz i na support. Pokud si nainstaluju nejaky doplnek třeba překladače S3 nebo ImTranslator a pustím si video ve full screenu, toto se přehrává s nízkým framerate. Pokud doplněk zakážu, vše jede ok. V okně je přehrávání taky ok. Pomůže zakázání hw akcelerace, ale zase to přenese zátěž na CPU a vypne vsync při scrolování stránky. Vytvoření novýho profilu nepomáhá. Setkali jste se někdo ? Zlobit to zacalo od verze 53 předcházející.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pale Moon

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Díky za tip. V rychlosti jsem nainstaloval, ale video nejede vůbec. http://www.ceskatelevize.cz/ct24#live
Toto vide ve FF funguje, ikdyž s doplňky a ve FS trhaně.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jsem v praci na Chrome, kouknu na to vecer doma a dam ti tu vedet.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"V rychlosti jsem nainstaloval, ale video nejede vůbec. http://www.ceskatelevize.cz"

To je presne problém Palemoonu. V jednej verzii nejde zobraziť Twitch v novšej to opravia, ale prestane byť funkčný archív ČT a v poslednej čo som skúšal, mi PM nezobrazoval čet box na youtube.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Web ČT vysílá myslím v nějaké mrkvosoftí hovadině - wmp nebo silverlight. Každopádně na Palemoon x64 v27.1.0. se zásuvnými moduly Shockwave flash a java mi přehrávání nedělá problém. Silverlight mám též nainstalováný.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

V linuxu to v PM/html5 facha, jen se to musi spoustet trochu specificky, nejdriv jakoby pauznout, pak spustit. To same se deje na CT Sport a podobnych webech s html5, treba i DVTV. Youtube bez problemu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tohle mi dělala 52.0.2 s pluginy Adblock Plus, Adblocker for Youtube. Problém je, že jsem si toho všiml až po upgrade W10 na Creators Update, tkže nevím jestli to FF dělal i předtím. Každopádně CU W10 jsem odinstaloval a FF to dělal dál. Ovladače grafiky jsem přeinstaloval několikrát i načisto. Nakonec vyšla FF verze 53 a dělat to přestalo. CU W10 jsem zatím neinstaloval, nešlo tam spustit Launcher Elite Dangerous.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já přemýšlím, jestli to nějak nemůže souviset s oddělením vlákna pro vykreslování ? Ovšem nevím, zda se to dá nějak vypnout. Zkusil bys doplněk slovník S3 ? Nainstalovat, povolit, jit na CT, nastavit 720p a prepnout se do full screenu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to je ten S3.google.translator???

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jj

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Problem Firefox-u je:

-ze od verze 52 zakazal haldu doplnkovych pluginu(jmenovite Java, Silverlight,... pricem nebyl problem)
-ze od verze 52 vyskakuje ta stupidny hlaska pri prihlaseni, ze neni li spojeni https, dopiste si prosim dal
-ze od verze 52 nahodili styl Metro 10(dlazdicky/farbicky) do stahovaci listy a dalsich vecech

Vzhledem Australis tohle kurvení(s prominutim) Firefox-u zacalo, resi jenom vtakoviny, utikaji s cislem hlavni verze pricem 2/3 zmen/vylepseni je jenom pro vyvojare/profesionaly a z te 1/3 co jde na vrub uzivatele 75% dokurví, vzdy proste vim ze kdyz naskoci nova hlavni verze ze to budou jenom stylisticke/kosmeticke graficke zmeny/grcárny nekde v nastaveni, menezovani doplnku a podobne.

Ze nechteji podporovat XP dobra, ale Visty sou rovnake jako 7.

Jinak vzhled a stranka cdr.cz sou nejkrasnejsi/nejčistší casy, redakce diit.cz sla tez nepotrebnym krokem.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ja v about:config ty hlasky o https a pod zakazal a chova se mi to jako predtim. A mam klid. Pokud nejste BFU, tak si to taky vypnete.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na Vista 32bit na mém kompu verze FF 53 šlape.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Občas zkouším jiné browsery a FF 52/53 je asi jediný, který se mi používá stejně pohodově, jako IE 11. Na vzhledu mi opravdu, ale opravdu nesejde.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jestli to Firefox dotáhl už takhle daleko, tak mě nepřekvapuje jeho klesající podíl, ještě před půl rokem byl celkem použitelnou alternativou k Vivaldimu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Taky mi připadá, že aby měl browser úspěch, musí to být ksindl...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle je taková móda poslední doby nerozeznat slovesa a vztažná zájmena...:

"Firefox používám od doby, kdy jse ještě jmenoval Firebird, ..."

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

FF používám fakt sakra dlouho, kolem 2004/05. Skok z IE na FF byl sakra znát, bokem jsem měl i operu. Od té doby to jde jemně do kytek, ale stále mi to drží mé oblíbené doplňky, takže spousta věcí je v mém případě stále stejná. Spousta věcí se dá ještě stále změnit, jediné co se za ty léta dost změnilo, tak pořadí vrchní části okna. Mám tu screenshot FF okna z roku 2010, takže to mám s čím porovnat.

Jmenovitě:
LittleFox - nutnost, vadí mi nenažrané a gigantické UI pro slepé, mám rád takovýto minimalismus a navíc, zachovává mi grafiku firefoxu na cca stejné úrovni jako kdysi
NoScript - :), FlashBlock - :)), Fireshot, DTA.

Jestli zabijou LittleFox, tak budu velmi smutný a zklamaný. No a pokud bude nenažranost prohlížeče růst (poslední měsíc pozoruju nějakou nezvyklou nestabilitu s vyšším počtem tabů, dřív toho zvládal rozhodně víc), tak to bude chtít asi změnu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

jak povolit Firefox 53 a NPAPI pluginy(Java, silverlight, atp) pro vsechny usery?
vytvorit soubor all.js v "...\Firefox\defaults\pref\all.js" s timto obsahem
// enable NPAPI support in Firefox 52.+ for (JAVA, etc...)
pref("plugin.load_flash_only", false);

a pluginy funguji jako drive

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nebo použít Waterfox, myslím že to je plnohodnotná náhrada běžící na Firefox enginu, která podporuje zatím všechny doplňky (vč. 64bit pluginu Javy - nutné pro moji internetbanku). Používám již několik let a plná spokojenost. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

O co přesně v tomhle boji o prohlížeče vůbec jde? Asi se shodneme, že IE cesta nebyla, není a nejspíš nebude, ale co se týče toho zbytku není to jedno? Za poslední rok jsem vyzkoušel cca 10 prohlížečů a nepřišel jsem na to proč bych některý znich měl/neměl používat. Prostě výkon v PC je, paměť taky a stránky co navštěvuji se zobrazovaly nejspíš správně. Nakonec jsem zůstal u Chrome jenom proto, že prostě mám na googlu spoustu jiných služeb a vyhovuje mi synchronizace - kamkoliv přijdu mám za 3 minuty svoje záložky a nastavení. Rozšíření jsem přestal používat před notnou dobou (kromě toho jednoho co dělá ty zlé věci o kterých se nesmí mluvit) .... díky za objasnění

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám tutéž zkušenost!
Na Firefox jsem před dlouhými lety přešel právě z IE, jenže potom i on měl slabší období (začal občas zpomalovat a nezjistil jsem proč) takže místo návratu k IE jsem zkusil Chrome ... a u něho jsem zůstal doteď.
Vůbec věc synchronizace bylo to co mne pozitivně fakt dostalo: odpadly noční můry z přeinstalací systému a dodatečného nastavování, to když si klekl hardware nebo se poškodil systém (třeba virem), no a to, že tam je zaintegrovaný i poštovní klient byl, balzám na moji duši - právě kvůli tomu také vždy dodatečnému jinak nastavování a které tím pádem odpadlo.
Pamatovák na záložky a to že jsem měl/mám přístup "k sobě" i "odjinud" byla třešinka na dortu.
Tudíž ani pod Linuxem není u mne co řešit, Chrome/Chromium jasná volba. Firefox mám jako takovou zálohu když opravdu nějaká stránka je v Chrome rozhozená tak to zkusím s Firefoxem.
No a takový vtípek, jedna ekonomická aplikace a které jsem zákazníkem/uživatelem vyžaduje vygenerovaný certifikát: kupodivu stále nezná Chrome a tak ho musím čas od času nově vygenerovat pod Firefoxem ... cha, chááá
Jináč tuším, že Chrome zpřísnilo a už před delším časem svůj přístup k doplňkům, páč to je potenciální bezpečnostní hrozba.
Pokud se něco, viz text, začíná dít podobného u Firefoxu tak to je přece pozitivní věc ... ne aby bylo předmětem kritiky.
Ale jestli někdo je ochotem stahovat do Firefox kde jaký doplněk který se kde namane, podobně jako pod Windows všelijaké minimálně tou vtíravou komercí zašpiněné a potom hodně otravné aplikace a kde potíž se toho potom zbavit, tak už mně to asi začíná být více jasné proč, že?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemůžu si pomoci, ale ve FF53 mě fungují všechny stávající doplňky (16 doplňků jako např. Classic Theme Restorer, FindBar Tweak, Password Exporter, Tab Mix Plus,...), takže nevím proč bych se měl zaseknout na 52... Jenom už neuveřejňuje nové doplňky v AMO, nicméně stávající doplňky je možné aktualizovat. Až od verze 57 zcela zařízne legacy doplňky jak v prohlížeči tak v AMO a přejde výhradně na WebExtensions... Co budu dělat pak je ve hvězdách...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"momentálně závratných ~3,8 Mbit/s". Zajimalo by me pane Jezku, jestli hodlate tu rychlost navysit (chapu vasi vetu jako ironii), a prejit na pro Vas dostatecnych 3.97 Mbit/s?
To ovsem muze byt problem, protoze dneska vsichni poskytovatele nabizeji minimalne 10 Mbit/s a to uz je pro Vase ucely moc a nevyuzil byste to - a tim platil zbytecne. To je sakra dilema.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

taky jsem na to koukal trochu nechápavě, ale pan Ježek si prostě tu historii chce zažívat znova a znova - on je to takový náš historik

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pche, prý všichni poskytovatelé. Je vidět, že vám chybí kontakt s běžnou realitou. Dokud tady u nás v ulici UPC nezakopalo kabely, tak jsem také přežíval na 4/4 WiFi a lepšího nic prostě nebylo (teda bylo 12/2, ale s násobnou agregací a já potřebuji i slušný upload).

Předpokládám, že to byl od p. Ježka sarkasmus, ale koukám, že k jeho rozpoznaní už nestačí ani smajlík. :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jisteze od WiFi moc cekat nejde, pasmo je jen jedno a ne moc velke. Kabel je kabel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> DownThemAll! od posledního turismu skrze linuxové distribuce stejně nedostanu jinou hlášku než „File access error“

DTA mi prezil cestovani od Fedory 12 a FF 1x do soucasne Fedory 24 a FF53, takze problem je viditelne mezi klavesnici a zidli.

Navic sila DTA neni v tom, ze by to byl takovy lepsi Wget, ale v tom, ze dokaze vytipat pozadovane typy souboru, pouziva nastavitelne filtry, atd.

Na ESR pojedu hodne dlouho, protoze az vyjde vykastrovana FF57, tak tohle mi bude chybet:
- BetterPrivacy
- Bookmark Sorter
- Certificate Patrol
- CipherFox
- Click to Play per-element
- ColorfulTabs
- Cookie Controller
- DownThemAll!
- Extension List Dumper
- Ghostery
- h264ify
- HTTPS Everywhere
- I don't care about cookies
- Lightbeam
- MinimizeToTray revived (MinTrayR)
- mpv-youtube-dl-binding
- Multi-process staged rollout
- NoScript
- Nuke Anything Enhanced
- Password Exporter
- Perspectives
- Pocket
- Print Edit
- Privacy Badger
- Quick Locale Switcher
- Roomy Bookmarks Toolbar
- RSS Icon in url bar
- Status-4-Evar
- Stylish
- Tab Kit 2nd Edition
- Terms of Service; Didn’t Read
- User-Agent Switcher
- Vacuum Places Improved
- Web Compat
- YouTube Video and Audio Downloader

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.