Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k 10 bugů iPhone X

Vy nás ale zásobujete, pane Karfík. Každý druhý článok o iPhone ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jo, jo. Ale pod článkem mně chybí Tag:humor... ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky by ho chtěl ale nechce to přiznat

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Bylo by velmi podivné, kdyby ten telefon neměl žádné problémy.

Nicméně iPhone se kupuje pro statut, to jestli něco funguje nebo ne nikoho nezajímá, kromě uživatelů Androidu.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Telefon za vic jak 30 litru by mel mit ty problemy podstatne mensi a nikoliv vetsi nez prumerni Androidi :-). A ta veta o statutu je sice dost mimo, ale tam jde o osobni preference, nicmene to ze nikoho nezajima, kdyz neco nefunguje .... to ses upsal, ze jo?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

vis ono kdyz prodas par desitek milionu zarizeni o kterym pise celej svet tak i jdyz tyhle problemi ma treba jen 1 telefon z 10 000 tak diky mediim z toho je globalni katastrofa :-D na tyhle clanky se chytne jen vul

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pochybuji, že prodali tolik Xek, když se prodává pár dní. Ale za tu cenu by měl být bezchybný. Nechci rýpat, ale můj Android za třetinovou cenu šlape jak hodinky.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

a myslis ze iphony ne ? :-D je to jen umele vyvolanej hoax protoze se to proste cte, na lzich se vzdycky nejvic vydela

btw to co apple zvladne prodat jen v preobednavkach nestihne samsung prodat za pul roku

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

„co apple zvladne prodat jen v preobednavkach nestihne samsung prodat za pul roku“

A proto je Samsung stále neprodávanější:
http://pocketnow.com/wp-content/uploads/2016/06/Q1-2016-smartphone-sales...

Trochu míň fantazie by neškodilo :-)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

ale ja nemluvim o telefonech za 3 tisice ale o vlajkovejch lodich

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

A? Apple taky neprodává pouze vlajkové lodi, ale má v nabídce i několik let staré modely za snížené ceny, které se na celkových prodejích podepisují.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

sorry ale asi jses natvrdlej, ja se bavim o prodeji iPhonu X vs treba S8

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ne, bavíš se o vlastních domněnkách o prodejích iPhonu X a S8. Zatím jsi totiž nepředložil jedinou statistiku, která by tvá tvrzení podporovala.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

no ja myslim ze kdyz se kouknes do historie prodeju iphonu v predprodeji a jinejch vlajkovejch lodi ostatnich vyrobcu tak je to vic nez jasne

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

tak dej link na globalni statistiku prodeju taky se rad podivam :)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

iOS 11 i nektere aplikace jsou zabugovane ty umelej Hoaxy zlata 10... to ze ma iphone X i HW problemy se dalo cekat ale to ze faceID snizuje uzivatelsky komfort a otevre to clen rodiny(proste nekdo s podobnym genomem) je pruser a bez moznosti nahrady za jednoduchy a uzivatelsky privetivejsi touchID ktery mohl byt treba v bocnim tlacitku ...jako Apple si dela srandu kdyz v podobnych pripadech doporucuje pouzivat PIN... pristroj za 30-35K a takovy provar .....uz behem predvadecky jsem tusil ze to bude pruser kdyz to otevrel az na ponekolikrate a to si musel promnout oblicej aby to slo ....

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Á, pán je z /r/HailCorporate, že? :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mějte na paměti, že oprava displeje stojí $279 / €321 / ~8300 Kč, takže pokud si opravdu věříte a máte dostatečnou sebejistotu v tom, že iPhone X dříve či později rozflákáte, vyplatí se služba AppleCare+ za $199, která sníží poplatek za výměnu displeje na $29.
Cili misto $279 zaplatim $228, to je hezka sleva.
Ale vazne s tema displejema by se uz fakt melo neco udelat, kazdy druhy ma dneska mobil s pavoukem. Trochu vetsi odolnost by neuskodila, je to preci zarizeni na neustale noseni.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

AppleCare+ se vztahuje na dvě opravy, takže při druhé už je majitel $301 v plusu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

za celej zivot jsem nemel nikdy prasklej displey a telefon i po 4 letech (5S) vypada jako novej a to nenosim zadne ochranne skla ani kryty

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No já taky žádnej mobil nerozbil, ale v rodině a okolí jsem "pavouka" už párkráte viděl...
Lidi když zjistí co by stála oprava tak to často používají dál jak to je dokud to funguje.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

posledni mobil jsem rozbil kdyz jsem se vysekal na snowboardu nebylo to videt jen zacal zrat baterii a nefungovalo BT/Wifi poslano s popisem do servisu >> reklamace uznana a vraceny penize aniz bych po nich neco chtel ... :) ale display se mi taky nepovedlo rozbit ani jeden (ono je to dost a tom jak se k tomu clovek chova ....ale tyhle nove bezramecky bych bez poradne "slupky" asi netahal to si rika o pavouka jen kdyz se na to clovek krive podiva sklo vepredu az na hranu a sklo v zadu ....pekna hovadina ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak prakticke je to asi jako skleneny bagr, ale takove drobnosti zjevne iUzivatele netrapi. iUzivatel je happy i s pavoukem, a Apple je happy s temi tintiliony na uctu, vsichni jsou happy. Hotovo, neni treba se nad tim rozcilovat :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

„na lzich se vzdycky nejvic vydela"

neilz bellic (fanda nejvíce vydělávající firmy s nechutně psychologicky zaměřeným marketingem)

„Jak krásný je život bez nekvalitních a drahých smartphonů."

Mirda Červíček (fanda všech značek co si ze zákazníků nedělaj přívržence sekty)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

to je divne. ked si zadate do vyhladavacov iphone x slabe predobjednavky ,rozne anglicke kombinacie. tak vam vyhodi kopu zahr clankov ake slabe boli. potom zrazu apple tesne pred vydanim dalo hoax ze nestihaju vyrabat..)) a teraz tie pozitivne o predajoch.. klasicka oblbovacka pre akcionarov . akoze nieje a zrazu je)) proste sa to tak nepredava lebo je to drahe a este aj hw,soft problemy . dalej tu v zahranici sa naozaj boja ludia kupovat lebo to ma drahe vymeny displaya. tak prekvitaju rozne pripoistenia,zo zaludnymi klausulamy co su malymi pismenkami dole...)) tlebo platite vacsinou na rok uvazok. mesacne + zaciatocna platba. ak vam padne 2 krat tak uz ste v minuse, druha oprava je draha.alebo pripoistenia ktore v konecnej sume po roku ci dvoch pausalu kde je vymena "zadarmo" preplatia 1,5 az 2 nasobok (bez pausalnych minut a dat) Tiez samooprava+ebay cena za diely. u samsungu 8+ je to masaker. ihoneX tak isto. samsung uz je ale lacnejsi 650e narozdiel od xfonu. teraz pozeram ze vymena diplay na samcung8+ 350eu aj z robotou. masaker ked novy tu pozeram za cca 660eu,,aj na ebay ten kit ze 240usd.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Take jsem si radeji poridil 8 Plus nez X. Protoze OLED screeny jsou hodne drahy.Klasicka LCD s cenou padaji velice rychle ,ale OLED to je cenovy drzak.

k iOS ted byl beta update 11.1.2 neco to asi poresilo. Ja si jen vsimnul ze mi na 11.1.1 obcas neslo spustit nekterou appku a jine uplne v pohode. Vetsinou nesla ta kterou pouzivam asi nejcasteji.Pokud jsem ji vyhodil z RAm zacala zase normalne pracovat. Ted po poslednim update jsem si toho jiz nevsimnul.

Ano telefon se da pojistit mam dojem ze ve dvou cenovych relacich vzdy podle ceny telefonu a pote je oprava 2x za 30€ . pojisteni zacinaji na 12€ mesicne, proti odcizeni,ztrate to je tusim 15€.
U iPhone X bych si asi uz apple care zaplatil, ne proto ze ja bych se chystal s nim prastit o zem ,ale nekdo do vas strci a je vymalovano a co si na dotycnem vezmete ? Navic kdyz to bude nekdo z CR ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za Jobse by se toto nestalo. Ten by driv ty neschopny mouly odpovedny za tyhle kiksy povyhazel. Asi ted rotuje v hrobe, jak kardan.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jobs by rekl ze to bud blbe drzis nebo ze to je vlastnost ;-)

Pravdou je uz to tu nekdo zminoval ze pri mnozstvi telefonu co Apple proda tech pruseru neni urcite tolik. To ze se to stava je snad kazdemu jasne a je fuk o jaky vyrobek jde. Dokud se to nemusi stahovat z prodeje bude to jiste v ramci tolerance a ty ma apple hodne prisne i kdyz se to mnohym nezda.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hm, tak iPhone X bych nechtěl ani za 3litry. Je to prostě snobárna s cenou, která s užitnou hodnotou nemá co do činění. Myslím, že stejný image člověk udělá, když si koupí ve Starbucksu kafe a pak 2 hodiny chodí s kelímkem po městě a ještě ušetří:o))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.