Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k 3D Mark s podporou Mantle a DirectX 12 v přípravě

uz vidim ten sialeny prechod vsetkych pouzivatelov W7 na W10 kvoli DX12 :)
..teoreticky tam je mozny sialeny prechod vsetkych vlastnikov nVidia kariet(a s usmevom na perach) tj mozeme sa tesit v diskusiach na tie obhajovacky W10 + DX12 ako skveleho a jedinecneho systemu

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Hele, muzu se te zeptat kolik ti je? Protoze presne stejne debaty se vedly v dobe prechodu Win98->XP, XP->Vista, (Vista->7 se moc nekonaly, tam sli vsichni radi hned), pak z 7->8 a ted 7/8->10. Vim presne jak to dopadne. Hraci casem prejdou, protoze budou muset, jako u XP. Na XP se nehraje uz peknych par let., prestoze ten system jeste dneska bez problemu funguje.

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

na xp sa nehraje mozno 1 rok, a vitam ta, prveho obhajovatela-z-nudze-cnost

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Hraci rozhodne na visty nepresli i kdyz meli dx10 jako navnadu. Herni trh to reflektoval a dx10 only her bylo poskrovnu. Prakticky byly dx10 preskoceny a slo se z dx9 na dx11. Neco podobneho se muze stat i s dx12.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Hraci na visty/w7 neprechadzali koli dx10 prave koli malemu poctu hier co bol zasa dosledok extremne dlheho cyklu predchadzajucej generacie konzol. A tie sposobili ze vela hier skoncilo na dx9 a tym padom aj PC hracom stacili WindowsXP, lebo portovane a multiplatformove tituly pouzivali iba dx9.
Ostane aj WindowsXP a dlzka jeho existencie je docela anomalia a ako bolo vidiet aj pre samotny MS to uz bol docela problem.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

On někdo přecházel z Win98->XP??? :-() Nebo z XP na Vista???... :-))

Chytří přeskakovali ob systém čili jen takové marketingové nesmysly... a šli cestou: 98 to NT4 to XP to W7 ;-)

Na XP se nehraje uz peknych par let.???...Jak kdo!

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

si děláš prdel? že hráči šli cestou do nt4, která byla technologicky starší jak win98 a navíc s hoooodně omezenou podporou directx? Vtipálku :-) jen pro info, pro nt4 byla maximálně directx5 (neofico). Pro windows 98 byl directx 9.c :-)

hráči šli win98-win xp, přeskočili win2k (který byl pro pracovní stanice) a také milenium (která byla pro změnu hooodně nepovedená).

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

sem to přehodil :-/

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Častý byl pochod W98se, Win2000, WinXP, Win7...

Z W98se na Win2000 to byl přechod radostný a za lepším, z Win2000 na WinXP už moc ne a Win7 jsou vynuceným přechodem pro nové x64 procesory a nové grafiky (8G ram + 2G grafika, atd...) ...

Nějaké ideje, že po Win10 všichni hráči sáhnou, prože mají DirectX 12, jsou zcestné. Do té doby se může stát, že Mantle podpora bude i u nVidie (trh nebude chtít dávat víc za pomalejší grafiky) a pak DX12 ztratí opodstatnění.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

No hlavně ze začátku na win2k dělala spousta her neplechu, co si tak pamatuju :-) proto hráči přecházeli až na win xp (sp1)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

jsem spise zvedavy na Mantle

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.