Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k 7nm Vega 20 se prý na Computexu objeví

Už tam sú. A potvrdili, že sú dodávané vzorky a uvedenie v H2 2018 (kedže pri TR 2000 udávajú 32 cores 64/threads a uvedenie Q3 2018 J2 znamená asi Q4 2018)

Tlačová správa AMD.

AMD announced that 7nm Radeon “Vega” architecture-based Radeon Instinct has started sampling to initial customers and will launch in both server and workstation form factors for key compute use cases in 2H 2018.

AMD provided a first look at the performance of upcoming 7nm AMD Radeon™ Vega GPU products slated for launch in 2018, 12nm 2nd Generation AMD Ryzen™ Threadripper™ processors with up to 32 cores, slated for launch in Q3 2018
https://www.amd.com/en-us/press-releases/Pages/pushing-boundaries-for-20...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To že 7nm GPU vyjde nejdříve jako Instinct produkt se vedělo už od začátku a kopíruje to oznámení původního Instinct Produktu na bázi Vega 10 ....

s herní variantou Vegy20 bych nepočítal.....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja bych hned nenavozoval katastroficke scenare, Vega20 by mohla byt dobra vypocetni karta. Nemyslim, ze by AMD melo opakovat stejnou chybu a dodelavat do ovladacu nejaky nefunkcni herni rezim a vydavat Vegu20 za nepovedenou herni kartu, to snad nehrozi, jeden fail stoleti uz jsme tu meli a snad to stacilo.

Na druhou stranu, bylo by dobre, kdyby AMD dokazalo vyvinout casem i herni kartu, sice vypocetni karty jiste maji budoucnost, ale pro nas bezne uzivatele (hrace) jsou preci jen ty herni karty dulezitejsi.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Hráči, ktorý chcú lacné karty AMD nepomôžu

AMD RADEON Instinct MI25 16GB 4,096 Stream Processors, 300 Watts TDP $7,800.00
https://www.gamepc.com/shop/products?sku=AMD-INSTINCT-MI25

vs ten istý čip v hernej karte za 499USD
https://diit.cz/clanek/co-byste-meli-vedet-nez-koupite-vegu

Dáva jasné priority, kam čip dávať.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

"kdyby AMD dokazalo vyvinout casem i herni kartu..."

kdyby byly v r.ti ryby, nebylo by rybníků.... :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Fail stoleti? To mas trosku bujnou fantazii ne?

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Kožená bunda už se třese... ...smíchy

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro jednoho fail stoleti, pro jineho temer dokonala, univerzalni karta na vsechno, kterou jenom neumerne zdrazila tezarska horecka. Uz at vam detem vydaji ta nova, jednoucelova GTXka a pro ostatni uzivatele zbude vice techto plnohodnotnych karet s puvodni cenovkou.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

V tomhle jsem trochu skepticky cekam ze ji neodlehci pro herni verzi a jen diky optimalizaci architektury a novemu vyrobnimu procesu zvednou trochu frekvence a dotahnou max GTX 1080 Ti + srazi trochu spotrebu/vykon (dulezita bude ale konecna cena diky 7nm) ....coz je trocbu malo kdyz na dvere tuka 11xx

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.