Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

ABIT Guru Clock - palubní deska vašeho motherboardu

uGuru Clock

ABIT, známý výrobce nejen základních desek, začíná vyrábět novou zajímavou hračičku pro majitele základních desek této firmy, které podporují technoligii µGuru. Že nevíte, co to µGuru je? ABIT tím označuje souhrn několika technologií: EQ (monitoruje otáčky větráčků CPU, severního můstku a jiných, napětí pro CPU, paměti a AGP karty, teploty různých komponent), OC Guru (přetaktování a zvýšení napájení u AGP, CPU, FSB a pamětí za běhu PC z Windows) a další.


ABIT µGuru Clock je přídavné zařízení do USB portu, které technologii µGuru využívá a dovoluje tak monitorovat a nastavovat tyto parametry nejen za běhu samotného operačního systému, ale také např. za běhu vaší oblíbené hry či jiné aplikace, ze které se vám zrovna nechce přepínat do ovládacího programu µGuru. Jako třešničku na dortu nabízí µGuru clock např. oznámení vaší příchozí pošty.

µGuru Clock bude kompatibilní se základními deskami, které obsahují µGuru technologii. Některé základní desky se dokonce mají objevit v novém vydání (AA8-3rd Eye, AG8-3rd Eye, AV8-3rd Eye), které bude spočívat právě v přibalení µGuru Clock k desce. První taková balení se očekávají už na přelomu tohoto a následujícího měsíce.

Zdroje: 

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku ABIT Guru Clock - palubní deska vašeho motherboardu

Žádné komentáře.