Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ADOX zdvojnásobuje výrobu filmů v Německu

Zajímavé video.
Pán strká prsty mezi válce a na rukavici už je vidět, že ho mašina kousla.
Smotávání fólie v holých rukách, matlání prstama na prosvětlovacím stole. Budete mít negativy s daktyloskopickými vzorky.
Žádné čepice, budou v tom i lupy.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To bych zas tolik neřešil, při startu linky se většinou takové věci neřeší a všichni jsou rádi, že to funguje. U některých se to musí řešit od začátku ale jinak ne. V tomhle případě šlo spíš o propagaci, že linka fakt jede. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že tam je všude světlo je zjevné, že se nejedná o výrobu ale o zkoušku stroje(ů).

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pacient pripojeny na pristroje ktere udrzuji zakladni zivotni funkce ale s nulovym EEG taky ciste technicky vzato neni mrtvy. Prakticky se ma vsak za to ze tento stav be oznacovan jako klinicka smrt ikdyz telo muze takto "fungovat" klidne desitky let.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím nevím jestli to takto lze parafrázovat. Trh je různorodý a pro různé výrobky různě veliký. I když se něčeho prodává minimum, neznamená to, že to nemůže být v tomto měřítku naprosto životaschopné (narozdíl od klinické smrti - to by bylo, kdyby se prodávaly jen staré skladové zásoby, ještě to chvíly nějak pojede, ale konec je na dohled).

V podstatě záleží jen na ochotě firem se reformovat na minoritní trh, který bude po depresi stabilní, dlouhodobý, ale nezbohatnete a nevyrostete na něm jako s Apple nebo Microsoftem. Prostě taková obyčejná jistota dlouhodobé práce. :-) Čím víc firem s filmem skončilo, tím méně drsné konkurence a tím stabilnější budoucnost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.