Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Amazon nabídne 4k video bez extra příplatku

No to je sice pekne ale sme stale tam kde sme boli. Nieje obsah a vecsina toho obsahu co sa dnes tvori si ani 4k nezasluzi. Teda hlavne filmoveho. A docela by ma zaujimalo ako Amazon vyriesi traffic hlavne vo svetle nedavnych hadok Netflixu a Comcastu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

obsahu je kopa - mnoho krasnych i jen "suchych" dokumentarnich ukazek z mes a prirody z cele Zeme a je to uzasny obraz i scenerie :-) ktere by bez UHD nebyly tak realisticke zejmena siroke zabery na hory a na mesta s kopce kde vidim jak v realu i detaily v dali ba ostry horizont a kontury hor !

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Vysoké rozlišení bez příplatku je dobře.

Vypozoroval jsem zajímavou věc. Na našem iTunes, když je v systému moje kreditka, manželka preferuje HD. Když jsem ji založil vlastní účet na její kartu tak začala najednou preferovat SD.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Dnes jsem v obchodnaku, kam jsem zasel koupit nejaky kabely a mel casu nazbyt tak se koukal jen tak ci je noveho ve zobrazovadlach, ze jedna vetsi (140cm) UHD TV od LG mela oproti stejne velkym "konkurentum" (Philips a Sharp Aquos) i kdyz ty byly "jen" FullHD a staly tesne vedle LG, ktera mela o dost ostrejsi kontury i plynulejsi a ne tak mazly pohyb v obraze i kdyz na vsech bylo pustene Ct SPORT z DVB-T : SD!!! Tedy jiz silne komprimovany SD zdroj s prokladanim... I barvy mela nejlepsi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.