Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD rozjela systém reportování chyb ovladačů

Tak pokud jste stejne tupy jako ja a nevsimnete si ze odkaz na tu stranku "AMD Issue Reporting Form" je uveden jako Zdroj: AMD malinkymi pismeny na konci clanku, tak to url je:
http://www.amdsurveys.com/se.ashx?s=5A1E27D20B2F3EAC

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

přidám odkaz i většími písmeny, aby to bylo patrnější

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Chyby v alternativních OS nejsou řešeny klidně rok a některé chyby nejsou dořešeny vůbec. Odstřihnutím starších generací karet hodně nakrkli spoustu uživatelů, včetně mne. Tento formulář je alibismus zaměřený jen na windows hry.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tenhle formular je zamereny na 98% uzivatelu GPU od AMD. Linuxovy ovladace stojej za starou belu, ale zrovna pro starsi a odriznuty generace je uz docela dlouho lepsi pouzivat ovladace otevreny.

Widli se zahozeni podpory pro stary GPU bude tykat skoro urcite taky.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hned tam ode mě maj ticket :P

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak předpokládám, že nějaké změny a podpory s mou mobilní 3650M se už asi nedočkám. Jakékoli jiné drivery, než z roku 2009 co jsem zkusil, tak vedly k pádům systému, bluescreenům a zamrzávání. Nepochopím to nikdy, sice kvůli tomu AMD neodsuzuju, ale tohle mně na nich docela štve.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zrovna u NB bych neřekl že to jen a pouze vina AMD, protože si nedokážu vysvětlit jak může AMD za to, že na jednom NB ovladače fungují OK a na druhém ne... Že by tím jak prasácky to výrobce poskládá? Ale jinak jsou mobilní GPU opravdu velký problém, co verze na daný GPU to nějaké chyby a vždy to je jinak z vlastní zkušenosti. A největší bordel dělá debilní přehazování grafik, které používá zjištovací algoritmus asi prasete... (běžně se GPU nepřepne na výkonou)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.