Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD čelí soudnímu sporu ve věci neprodaných APU Llano

Cekam jiz jen na zpravy ze Apple nebo Samsung kupuji AMD

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

Ze Samsung jedna o koupi AMD uz vime dva mesice. Otazka jestli AMD samo sebe proda.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Je to smutné vidět kam může management zahnat slušnou firmu. Že by na té komunistické myšlence o dělnících ve vedení bylo něco málo pravdy? Počítám, že za půl roku bude hodnota firmy tak malá, že se už nějaký kupec konečně najde.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Neboj, prumernemu delnikovi stoupne managovani do hlavy a zacne se chovat stejne strasne jako profesionalove nejpozdeji behem tydne ... nekterym i nez dojdou z boxu do kanclu.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Všichni víme jak dobře fungovala trnitá cesta přes socialismus ke komunismu.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

No, zacatek te cesty je pomerne proslapany, ale nevsiml jsem si, ze by se k tomu komunismu nekdo dostal ...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Můžeme být rádí za "regulovaný" kapitalizmus, ještě taky většina mohla skončit jako poddaní ve feaudalizmu, či dokonce jako otroci. Na druhou stranu spousta dnešních lidí na tom není o mnoho lépe a svým postavením se k tomu blíží.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Vždy, keď je nejaká investícia, predikujem optimistický, realistický a pesimistický odhad. Je samozrejmé, že pre interné potreby firmy využijem realistický, možno pesimistický, aby som mal čo najlepšie výsledky reality oproti plánu. Samozrejmé,že akcionárom je ideálne predstaviť ten optimistický, aby sa nadchli čo najviac a uvoľnili prostriedky a je tiež samozrejmé, že akcie sú jedny z najrizikovejších, ak nie vôbec najrizikovejšie cenné papiere. Majiteľ akcií je s týmto rizikom oboznámený, ak si toho nie je vedomý a nie je si vedomý ani rizika investície do nového produktu, tak asi zaspal dobu.
to je ako pýtať naspäť peniaze v obchode, pretože ste neodhadli, že tenisky, ktoré ste si kúpili v obchode, sa roztopili, keď ste sa prechádzali na Hawaii popri nejakej sopke po horúcich kameňoch...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.