Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD uvádí AM2 Athlony 64, včetně FX-62

Hm, bezva.. Ten Athlon 64 3500+ vypadá jako dobrej cena/vykon.. jen houst (procesoru, desek, chipsetu...)
Dan

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hlavně by mělo AMD zlevnit X2, případně uvést levnější modely na nižší frekvenci, jinak až po prázdninách budu upgradovat kompa, tak si koupim Pentium D :-(.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chybi Athlon 64 3200+, parametry nevim ale v Levi ho maji za 3245 bez dane.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kurna shit, to jsou zas ceny, kde na to mame brat :(((
 
 
chtelo by to zlevnit :((   jinak jdu do P.. D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

AMD zase nedosiahlo na 3GHz. Dokedy ich chcu nahanat?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Po FX-62 by na podzim mělo AMD uvést daslší FX-ka 64 případně 66, ktéré už bude frekvencí přes 3GHz, podle zástupců AMD má jejich architektura ve frekvenci ještě dostatečnou rezervu. Mysím, že čekají jak to bude s Intelem

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Heh, neviem, preco by malo AMD zlacnovat... nie je charita prave tak ako Intel, krasne to vidiet na X2 procesoroch, ktorych ceny su vysoke a stale sa drzia, trh je ochotny/nuteny zaplatit taku cenu, tak preco ist dole? To len zopar nemenovanych jedincov (privrzencov AMD az na smrt) sa tu stale snazi vzbudit dojem, ze len zly/zakerny/monopolisticky Intel je zly, naopak AMD je priam svatec ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hlavne bude zajimavy jak na tom budou s pametma

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je potřeba si uvědomit, že pro nás spotřebitele je jedině výhodné nahlodávat monopol Intelu kupováním AMD.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jack: novy procesor ? ... tak nezapomen na to ze musis znovu zaplatit za windows ... dostanes patrne uplne stejnou krabici, ale ta puvodni uz bude ... ee, jak se to rika ,, "nelegalni" takze ji muzes hodit z wokna :-))))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

to Handa: dostatečná rezerva tam už právě není, už FX-62 má TDP na 125 watech. Rychlejší model FX-64, příjde až s 65nm procesem, ale AMD použije 65nm proces nejprve na nejprodávanější procáky a až vše bude šlapat, jak má, půjde s frekvencí nahoru. Nebo taky nepůjde a rovnou uvede K8L (1H 2007), které by díky změnám uvnitř čipu mohlo zvýšit výkon tak, aniž by se musela zvedat frekvence nad 2,8 GHz.

Všem ostatním radím, aby po prázdninách nekupovali Pentium D, ale raději perspektivní Core 2 Duo (Conroe). 1,86GHz model bude za 210 USD. 2,13GHz Conroe za 240 USD by měl mít mírně vyšší výkon než Athlon X2 4800+, který se teď prodává za nechutných 18500 Kč).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nejvic me fascinuji tvrzeni typu> Conroe bude stat po prazdninach $240. Jak to muzete vedet? Ze nekdo dal takovou informaci na net, neznamena, ze to tak bude. Klidne to muze byt vic nebo min - cena se ridi poptavkou a pokud bude velka poptavka, bude velka i cena. Nemluve o cenach nasich obchodniku :(

Takovych tvrzeni o cenach od vyrobce uz bylo - vzpominate treba na PhysX. Myslim, ze se rikalo, ze to bude stat $120 a kolik to stoji dnes na trhu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak zrovna výrobky typu PhysiX bych se neoháněl, když jde o produkt, který se zpočátku vyrábí ve velmi malém množství, je jasné, že cena bude o dost vyšší. Naopak Conroe pojede ve velkém. Protože Intel chce získat ztracenou pozici, musí nabídnout nejen solidní a výkonné procáky, ale i za dobrou cenu, tj. za každou cenu odlákat lidi od produktů AMD. Má na to kapacity, i nejmodernější postup.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Vidite to pro AMD nejak moc tragicky. Conroe este nikdo nevidel, ani v pocitaci ani v ceniku. Podle miho spromnyho odhadu a davovyho silenstvi ktery conroe zpusobuuje (a nejspis opravnene) bude jeho cena minimalne o puulku vyssi nez intel uvadi.
Bude to super zhava novinka a jsou hromady lidi, ktery si ho koupej i kdyz bude drazsi nez konkurence. Kdyby to tak nebylo, Intel by posldni rok a pul prodaval tak leda vetracky a chladice.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2JoHnY
Je prevdepodobne, ze cena bude spociatku vyssia, lebo na trhu este nebude dostatok kusov a obchodnici na tom budu rizovat(vid situaciu pri uvedeni XBOX360), ale Intel jednoznacne nastupi agresivnu cenovu politiku, aby vytlacil AMD z trhu, ake budu ceny ked sa im to podari ani nechcem videt, ale treba dufat, ze K8L bude aspon natolko dostojny super, ze AMD minimalne udrzi poziciu na trhu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Myslim ze bude dost vyhodne pockat na vydanie Core2DuoConroe a kupit AMD.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Zdenek: Pro nas je nejlepsi kupovat veci s nejlepsim pomerem vykon/cena. Pred casem to byly treba Durony 1600MHz za cca 1000Kc. Kdeze ty doby jsou. :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Obavam se ze AMD muze byt docela v klidu a nebude moc tlaceno ke zlevnovani procaku, pokud se potvrdi vykonnostni propad pro Conroe pro aplikace presahujici ve vyuziti 4MB cache. Coz Intel primo vyhani ze sance ovlivnit prosazovani AMD do serveru. Tak pak Intel bude muset ukazat jeste mnohem vic... A navic s tim K8L od AMD si budou firmy jako SUN opravdu chrochtat... Takze AMD uz opravdu nemusi prezivat na Duronech prodavanych ze 1 litr... Taky se tedka divame po novem serveru do firmy s poradnym vykonem, jaksi na Intelu to proste aktualne nestaci...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Radsi bych podporil evropskou firmu AMD s nakupem noveho procesoru, ale pokud bych chtel byt vytapet v zimnich mesicich vykonejsim primotopem se stejnym vypocetnim vykonem tak bych sel do Intelu :o)) (spotreba procesoru ve wattech je pro mne tez dulezitym faktorem pri vyberu noveho procesoru)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.