Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Anička nejen o Linuxu: když jde ze strýčka a tetičky z Ameriky strach

Opravdu si myslíte, že to jiní nedělají ? Každá rozumná země si chrání svoje pozice a provozuje určitou míru špijonáže všech. Nikdy to nebylo jiné, jen prostředky a způsoby se mění. Dělá to i ČR. Ono totiž pokud chcete, aby země existovala přibližně tak, jak ji známe i za 100 let, tak je nutné pro to něco dělat. Historie zná poměrně dost případů, kdy byl těmito metodami zmařen například pokus o převrat. A to ne někde v rovníkové Africe, ale v zemích západní Evropy nebo USA.
Svět není černobílý. Všímám si v poslední době např. trendu, kdy si různé nevládní organizace snaží získat reálnou moc, na úkor volené vlády. To je podle mě extrémě nebezpečné, protože tyto organizace obvykle reprezentují jen pár lidí, ale zato jsou hodně slyšet, a jsou vedeny obvykle více či méně skrytou ideologií - typicky třeba různí greens. Je to trochu podobné v tom, co zkouší třeba právě ty korporace, ale těm jde jen o prachy, což považuji za méně nebezpečné.
Aničko četla jste třeba Americkou Deklaraci Nezávislosti ? Doporučuji.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

jo jo 60 let v komunistickych hovnech, tam sa muselo zabranovat prevratom jak na beziacom pase, to mas teda pravdu. Akorat pre koho to bolo dobre.

Doporucujem si pozret video rozhovor s vlastnikom lavabitu, ten clovek sa boji len vobec nieco povedat, pretoze koli tajnym zakohnom a tajnym sudom moze ist instatne do tajnej basy, bez naroku na nic. A v sulade zo zakonom prosim pekne. To neni sloboda, tomu sa hovori diktatura.
Ked amici exportovali nemecky raketovy program tak zrejme popri tom exportovali aj gestapo.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Když, tak spíš importovali. A skutečně, kdo asi také utíkal před Hitlerem nejen do Ameriky ? Nacisté to nebyli, ale bylo to mnoho jejich extrémě levicových ideologických bratrů, kteří se následně usadili na univarzitách v celém západním světě, a vznikl neomarxismus, multikulturalismus, generace hippie atd...
Jinak jsem mluvil jsem hlavně o marxistických skupinách v západní evropě v 70. a 80. letech.
Když se píše o svobodě slova a cenzuře, je zajímavé, že nikomu nevadí třeba politická korektnost, což je největší omezní, na které narážíme deně všude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už jsem se bál, že tady někdo nezmíní zlé a ošklivé levicové intelektuály, kteří mohou úplně za všechno včetně přehmatů CIA, NSA, FBI a já nevím čeho všeho.... a snad i ovládají Republikánskou stranu USA...
My Češi a Slováci jsme snad nejhloupějšími národy v Evropě....
... a to sem ještě nedorazili BTJ s Vyletou. To tu bude teprve nablito...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Raketový program šlohli až po válce, to už tam asi moc "levicových ideologů" nebylo...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Hm, tak, to co se tak nejak tajne suskalo, je ted jasne, Anicka je Jezkovo, stejne paranoidni a zaslepene alterego:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lépe býti paranoidním realistou, nežli naivním blbcem.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Red Hat pracuje pro americkou armádu.
Tak nevím proč by neposkytlo nějákou tu informaci ve prospěch businessu :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.