Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Anketa: Aprílové články o svátcích

ja bych uvital, kdyby se clanky takoveho typu vubec neobjevovali. Kdyz sem pridu, tak mam chut se neco noveho dozvedet a ne este nad kazdou spravou premyslet, zda to je pravda, nebo ne. Mnohokrat jsou i ty pravdive novinky natolik prelomove a uchvatne, ze jen tezko clovek uveri, ze to je naozaj tak. Kdyz se chci zabavit, pujdu na funny.cz ..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

c0ma: Jasně, tenhle argument beru, ale třeba i proto jsme ten článek, co vyšel v pondělí dali jen do rubriky "Mimo mísu", ačkoliv by dle obsahu měl být i v jiných. Takže pokud se ti něco nezdá, tak bys to mohl ihned odhalit zařazením do rubriky...

Ale uvidíme, jak dopadne ta anketa, já jsem upřímně hodně zvědav.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podla mna to moze byt niekedy celkom sranda- takych sviatkov zas nie je tolko, na 1. aprila je toho naozaj vela a kto ma aspon trochu IQ si musi uz po precitani nadpisu typu: Nová verze StarForce využije pro CD plastickou trhavinu uvedomit ze ide o zart. A ak je niekto zaryty cholerik tak si najde iny dovod preco sa rozculi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to c0ma: Právě tyto články jsou od toho, aby se člověk zamyslel a to se mi na nich líbí!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby ten radobyvtipny clanek byl jasne oznacen, ze se jedna o vtip, pak bych to prekousl. Ale i tak bych radeji videl takoveto pokusy o vtip na jinem miste, nez je seriozni (aspon byval) HW magazin.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Věci, ze kterých si nelze udělat srandu, nestojí za nic. Rozhodně je to zajímavý nápad a jen pokračujte, nebuďte suchary.:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kouknete, napriklad taky prispevek o falesnych tovarnach NECu taky zni jako dobrej vtip. Clovek nikdy nevi, co se v IT svete muze naozaj stat.. Proto bych minimalne takovehle clanky alespon oznacoval nejakym "vtip"-logem, kdyz se ich uz nechcete vzdat nadobro..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem pro, aby jednou za čac obdobné články vycházely, ale měly by být nějak označeny (buď spešl logem, nebo na konci článku, či jinde). Již jsem zde pár čláků četl, které jsem chtěl označit za maxikachnu ale pak se ukázaly jako pravdivé.
Hlasuji pro označování (ale namusí to být hned vidět, abych si to s nadšením přečetl až do koncen a pak se teprve praštil do čela)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hlasoval jsem proti, ale nechápu, jak někdo mohl myslet, že to je pravda...? Navíc to bylo v rubrice "Mimo mísu"...
Ale radši tu kapacitu věnujte na úpravy serveru, když se chci pobavit vtipným článkem z IT, zajdu na technet :-)
P.S. Nefunguje mi doručování mailů z diskuzí, proč? :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja osobne take clanky nechcem, ale ak sa najde slusne percento ludi, ktorym sa to pozdava, som schopny aochotny podobne vystrelky tolerovat. :-) Len nech ich nie je vela.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

c0ma: Je mi trochu smutno, když čtu: "... tak mam chut se neco noveho dozvedet a ne este nad kazdou spravou premyslet ..."
S NECem je problém v tom, že ta zpráva je celá pravdivá. Dát tam vtip logo, mohl by to naopak někdo pochopit jako srandu, což není. Kdo sleduje CNN, mohl to tam vidět in natura.
www598: Označení Mimo mísu se ti nezdá dobré?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Martine, Petře, přece vůbec nejde o to, jak se kdo staví k aprílovým článkům (malé a), ale jde o to, co chcete mít z vašeho serveru vy. Pokud se vy sami chcete zaprodat a dál vydávat bulvár, tak dejte na hlasy všech těch, kteří po bulváru touží a dál vydávejte podobné sranda-články. Pak se ale nedivte, že vás nikdo nebude brát vážně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já se naopak občas rád zasměji. Letos situace "svátek v týdnu" nastává 9x . Myslím že i na takto seriózně orientovaném webu 9 článku do roka "překousnou" i konzervativci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No me tenhle clanek treba docela pobavil, ale desi me predstava ze se to tu bude objevovat vikend co vikend... protoze pak se zakonite studnice dobrych napadu vycerpa a sklouzne to do trapnosti. Ale parkrat za rok se rozhodne rad zasmeju

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Stačí že se Vám to stává i bezůmyslu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mě teda te článek docela pobavil. Že by to mohla být pravda mě sice ani nenapadlo, ale mohlo by to být třeba na konci článku napsané, jako že to je sranda. A pokud takový článek vyjde třeba jen pětkrát do roka, tak to já se zase občas zasměju docela rád.
Navíc tyhle sci-fi představy, co víme, třeba to jednou udělaj, ochrana odhalí pokus o kopírování (že o pokus o kopírování ve skutečnosti nešlo až tak nevadí), a bum, mechanika je v pr....:))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jednou za čas se to dá snést a pokud to je nějak "vtipně" označené jako sranda, tak je to vcelku i vítané odlehčení. Ostatně v poslední době se to tu vtípky jen hemží (naposledy "lubricated like a fox", teď už chybí jen "where she married herself, there she married herself" :-D )

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je to super nápad - jen tak dál a abych řekl mhohem více mě pobavily reakce některých čtenárů než samotný článek.
A je jasné že v anketě hlasovali proti hlavně ti kteří se nechali napálit - jo,nechat si šlápnout na vlastní ego už dneska umí jen málokdo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to kulohryz: budes se divit, napalit jsem se nenechal (ono taky CD z plasticke trhaviny dost dobre vyrobit nejde, ze), ale presto jsem hlasoval proti, byt to skousnu.

Asi takhle:
- Tu zpravu jsem cetl snad pred mesicem, takze me uz tolik nepobavila.
- Exisatuji servery, kde se da podobnych veci najit mraky, protoze se zertovnym zpravam primo venuji. Takovy Soundlaster Sound System 1.5 je taky cool vec
- Pokud se tu objevi sem tam neco z toho, ale opravdu jen to nejlepsi a hlavne vcas, tedy hned, ne mesic po tom, co to koluje mezi lidma, tak mi to tolik vadit nebude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Docela to beru. Prima by bylo, pod každý (i pravdivý) článek umístit mikrokvíz: a) Pravda b) Kachna. Teprve po volbě a) nebo b) by se čtenář dozvěděl, jak je to doopravdy a jak tipovali ostatní. Samozřejmě, pro renomé serveru by bylo dobré, aby těch kachen nebylo zas tak moc:-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Někdy zkrátka jinak než nadsázkou ani absurditu odhalit nelze, a účel světí prostředek. Někdo se možná po přečtení pondělních řádků zděsil, ale pevně věřím že po prozření se od srdce zasmál a smích jak známo prodlužuje život. Každý snad chápe, že ani v práci nesmí být vše ryze jen funkční. Vždyť doba uniformních účesů a unifikovaných názorů je dávno (díky bohu) za námi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 martin: netahej me za slovicka, nebylo tam, ze "premyslet", ale "premyslet, zda je to pravda.."

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

martin: ja som to oznacenie Mimo mísu prehliadol. Mávam málo času a CDR pozerám skoro každý deň - prebieham novinky a buď ma zaujme názov článku a prečítam si ho alebo nie. Drobné písmenká so zaradením článku a dátumom som doteraz ignoroval, i tak čítam spravidla len aktuálne novinky.
Volil by som označenie nejakou vhodnou vetou na konci článku. Asi by to chcelo ďalšiu anketu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pokud si zachováte úroveň a vtípky nebudete psát co 14 dní, je to jistě dobré koření k suchým zprávám z IT. podle mě měl článek o výbušném starforce úroveň dobrou, jen tak dál.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Moj nazor, nepatri to sem. Ja toto povazujem za seriozny server a pokial budem mat zaujem o vtipky, tak si ich vyhladam sam. Nema to tu co robit!!! Radsej menej kvalitneho, ako viacej hovadin!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tato diskuze je nyní společná i pro článek Anketa: Aprílové články o svátcích.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tato diskuze byla založena k anketě Jak se stavíte k Aprílovým článkům na svátky?.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdybyste raději svoje úsilí věnovali spíše na to testování již otestovaných mechanik, ale s jinými verzemi firmwaru, tak byste ten čas "podle mě" věnovali na smysluplnější činost, než na vymýšlení "ptákovin".
Na takové články jsou tu jiné časopisy, a velice by mě zajímalo, jak by dopadlo to samé hlasování, kdyby v něm hlasovali jenom předplatitelé.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když chci srandu, koupim si Trnky - Brnky, když chci korektní informace, díval jsem se na www.cdr.cz . Bohužel změním server.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano na vtipy jsou jina periodika, jak elektronicka, tak papirova. No na CDR aspon platim za hovadiny pouze vzhlednutim reklamy...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hlavne by ty "aprilove clanky" meli byt nejak oznacene. Treba ne hned, ale meli po nekolika dnech. Clovek, ktery nevi, ze ma v pripade hledani ve starsich clancich kontrolovat datum muze byt hodne zmaten. Tohle je vec, ktera mi fakt vadi. Jinak takove clnaky povazuji za zajimave zpestreni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Suhlasim s Vladom, Martin a Petr, ved prinasate kazdy den komicke clanky, staci si precitat dnesne novinky napr. "V USA chystají Big Copyright" to je tolko na zamyslenie, ze sa na tom da poriadne pobavit a zasmiat. A najlepsia zabavka je na ludskej hluposti, co nam tu pani aj spolu s DVD forum panmi pripravuju kadzy den (uz su lepsi nez soudruzi z NDR). Ale teraz z vazneho sudku: Skutocne je pravda,ze CDR by si malo zachovat svoju serioznu tvar. Jedna sa o kvalitny server s hodnotnymi informaciami. Ved aj tak nedavno kritizovany dizajn stranky presiel len kvoli kvalitnym informaciam. Jasna odpoved, NIE

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kix: Ale ony jsou, mají rubriku Mimo mísu ;-)
Marcel: Bohužel, to ale nejsou srandy :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tiez sa pridavam k nazoru nie aj ked anketa dopadla inak. Ked uz to musi byt, tak k tomu davajte HNED aspon jasny obrazok ako k clankom jpp a podobne.
http://images.google.com/images?q=tbn:FsFh2ZKqCf3vTM:www.freeclipartpics...
http://images.google.com/images?q=tbn:a3IJe4L2JN7HIM:pbskids.org/lions/i...
http://images.google.com/images?q=tbn:SXljUSoM7jHtNM:rozpravky.wz.cz/vym...
staci si vybrat :)... ale asi tu prvu, kedze je z freeclipartpics.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já myslím že jsou proti tomu jen hlupáci co naletěj a i když píšou úplnej nesmysl tak tomu věří.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na CDR hledám seriózní informace. Aprílové žerty mají smysl jen na apríla.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.