Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Anketa: Máte zájem o ekonomické zprávy?

Tato diskuze je nyní společná i pro anketu Máte zájem o ekonomické zprávy?.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tato diskuze byla založena k článku Anketa: Máte zájem o ekonomické zprávy?.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jinak , když už jsme na tom serveru o vypalování (www.cdr.cz), rád bych přivítal zprávy ze světa zahrádkaření, něco o vypalování trávy, jakou rychlostí, jaké jsou nejlepší média (benzín, pepo), jak finalizovat (voda nebo vlastní postřik),.... případně něco ze světa erotiky.:-))))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vypalování trávy?! Bursíka a Kačku jau-jau na tebe plantážníku!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vím, že někomu kdo se jmenuje ježek :-))) se to asi nelíbí :-))) Navíc, vypalování trávy má určitě blíž k vašemu serveru než nějaké ekonomické zprávy o krizi, která se neopodstatněně valí na člověka i když rozbalí toaletní papír.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Niektore spravy (ako o RAM firmach a tak) by mohli byt uvadzane agregovane, teda, 2-3 spravy v jeednom clanku, je zbytocne pisat raz to tej potom o inej firme ze ich postihlo skoro to iste.. radsej pockat 4 dni a uviest vsetky 3-4 podobne spravy v jednom clanku :)
Alebo: preco nerobit rovno ekonomicky suhrn? Teda jednu spravu za tyzden kde by boli tieto udalosti zhrnute (okrem specialit)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja bych misto ekonomickych zprav uvital spis ponekud navraceni "ke korenum" :) Sice vim, ze dneska uz psat o vypalovani neni to, co to bylo driv, ale co trebas vic nejakych recenzi? Samozrejme si umim predstavit, ze napsat recenzi neni pocin na pul hodiny, ale kdyz mne se ty vase podrobny recenze taaaak libi ;-) Treba ty recenze disku byly super, a k vypalovani to nema zas tak daleko... nebo by bylo taky velice zajimavy se zamerit na "usporny" komponenty - takovy ty ruzny "green" zalezitosti, testovat, jak to vypada v praxi a tak... to by bylo super.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A mě to zase zajímá a jsem rád, že se tu o tom dočtu - skoro všechno na jednom mítě (i když taky bych se přimlouval za tu erotiku :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

souhlasim se sumixem, hlavne s druhou polovinou

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky bych se primlouval za nejakou agregaci. Stav odvetvi je totiz zajimavy, ale jednotlive firmy nestoji za to (pokud to nejsou tak velke jako Google, M$, Intel, AMD nebo ta firma co vznikne az nVidie koupi VIA). Specialne ted v dobe krize hrozi ze tech zprav bude celkem dost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

novinky pokroku, z vedy a techniky ma zaujimaju a tiez vesmir

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

me to vyhovuje tak jak to je + hodne se mi libi zpravodajstvi z vyvoje soudu s TPB

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jak jsem tu zminoval ty usporny komponenty/periferie - mel bych hned konkretni namet :) - co takhle udelat test LCD se zamerenim na spotrebu? (tim myslim ty, co jsou vylozene deklarovane jako treba ze ve standby nic nezerou, nebo jsou jinak deklarovane jako usporne, nebo nejake, co by se tak aspon mohly tvarit :).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo máme, až AMD krachne, tak nám dejte vědět! :oD
 
P.S.: Ta otázka kolik je 2 a 6 je v ocmičkový, šestnáctkový, 60sátkový nebo 27náctkový soustavě, já tam zatím házím výsledek dle desítkový. Já jen pro pořádek, dyž už jsme na odborném, téměř vědeckém, webu,

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

sumix: A co třeba tohle? ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky se přimlouvám za souhrny. Stačí jednou za týden.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ANO mám, jako člověk, kterej má všechno v akcíích a ještě pořád nějaké ty znalosti z IT (zatim se pomalu orinetuju na tu ekonomiku,prachy jsou prachy) . A rozhodne pro me bude dobre vedet jak na tom firmy jsou, kdyz to umim ohodnotit jak jako IT, tak jako akcionar. A protoze jsem jem RMSystému a nechodim na emirickou burzu, tak prosim prevazne MS, Intel a Nokii případně. I když jsou malo likvidní na našem RMSytému. Az pujdu do neskvádu, tak bych preferoval SUN, Oracle a jejich finance.

P.S. Hledám číslo na dívku, co pracuje v Praze na Můstku v Oracle školicím centru, má nejkrásnější oči v Praze.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nijak výrazně bych skladbu příspěvků neměnil . Recenze by byly dobré , ale popravdě číst si testy 22 derivátu tři roky staré grafické karty by mne dlouho nebavilo o optických mechanikách už nemluvě . (Už ted´ čtení recenzí omezuji na začátek a hodnocení a kompletní test si přečtu jen když jsem na vážných pochybách )

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

martin: Jo, tu recenzi sem cet, byla dobra :) Ale ja mel na mysli spis srovnani nekolika produktu najednou, a idealne v ponekud nizsi cenova kategorie (teda, jestli se v takovy kategorii nekdo spotrebou zabyva :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

blbeček: ? člověk, který se živí akciema se ve kšeftu bude orientovat dle souhrnu na cdr.cz. To myslíš jako ironii, že? Obecně analytici kecaj, bo sami s vlastním účtem nekšeftujou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

NE prosím. Finance jsou úplně mimo obor a koho to zajímá, ten má už finanční weby dávno ve své rss čtečce.

Kdo nemá, ať si přečte každý den http://www.google.com/finance

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jsem nepsal, že se živim akciema, ne? Někdy v budoucnu, ted dělám JavuEE a Oracle (nicmenéně tam odtud cpu všechny, prachy). A i když si občas zaspekuluju a něco si zkusím prodat a nakoupit (a ted jsem to mel udělat s Komerečkou a CETV, myslel jsem si to správně, bohužel jsem to nakonec neudelal). tak jsem zatím spíše DLOUHODOBÝ investor. A i když se zprávy do akcíí promítaj do 10minut před zveřejněním. Tak mi třeba na CDR klidně bude zajímat jak je na tom AMD s financema + jako IT vim, ze treba s Phenom II to nebude tak zle :-) Z dlouhodobeho hlediska proc ne.

(AMD ovšem nemá na české burze akcie)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chcete dělat web pro spekulanty nebo objektivně shrnout dění na celé IT scéně + vlastní testy ? Odpovězte si sami . Na zprávy pro Blbečky se dá podívat ale nedělal bych z nich stěžejní obsah .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jednoznačně ANO. Ovšem hodně záleží na tom co si pod tím mám představit. Informace typu "výroba polovodičových pamětí stagnuje, monopolní výrobce pryskyřice před bankrotem" mě budou enormě zajímat. Naproti tomu PR bláboly o tom, že firma XY schlamstla AB a CD nechť si hledá každý na specializovaných webech.
Problém je v tom, že "ekonomika" začne zajímat běžného uživatele až když to na něj může mít přímý dopad (nejlíp po stránce financí). Ale na to, abych studovat finančí a analytické sajty bych potřeboval občas tlumočníka. Takže nějaký stručný překlad ve formě krátké zprávy, vyfiltrované pouze z IT jen uvítám.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kurde, synci robte to jak do teraz. Hlavně uživejte, to co je na hlavě. Však nas za ty roki, co tu chodime znate a vite co se nom podobo, ni? Eszcze bych aji napisoł aji "prostě, no!" ale to už by mi cenzur robot szkrtnył asi przispiewek ;-). Fakt, v dnešnich dnech se projevila Vaše připravenost a odhodlani podrobně informowat o kauze, u které jiní čekají na pouhý výsledek.

P.S. V celé naší zdejší www sféře (myslím ten náš středoevropský zapadákov a maďarštinu bohužel "egy árva szót sem értek") jsem z ty roky nenašel web této úrovně, kvality a jednoduchosti zobrazení (y).
P.P.S. Jak piszu, robte to jak do teraz.
P.P.P.S. Idu se nalit dalszu welku sliwku, tuż zdruw!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tato diskuze je nyní společná i pro článek Anketa: Máte zájem o ekonomické zprávy?.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pche, ake novinky - teraz, pocas krizy sa clovek docita iba o tom, ktora firma kolko stratila a je uplne jedno, ci je to Micro$oft, AMD, 'izraelsky lichvari' od Intelu samozrejme tiez,potom Hynix, Micron a dalsi vyrobcovia pamati (DRAM ci Flash)- proste cely technologicky sektor ide 'do kyticek'.
Vlastne ani neviem, ci o take depresivne novinky stojim...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Ztrata" neni nic katastrofalniho - sama o sobe. Firmy napriklad tvori rezervy na kryti pripadnych budoucich ztrat.
Jinak ekonomicky info si taky rad prectu.:)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

NE !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

David Ježek: Já bych to s tím Bursíkem, Kátou AuAu a jeho blahorodím (pánom velkomožným - pro sk) Švarzenbergem nevidel tak dramaticky. Pravověrné zelené vyházeli ze strany a začal tam šéfovat Švarzenbeg napojený na bývalé komunistické špiony tetelící se ve Spolecnosti Franz Kafka, jakn Ranicki, Železný a spol. Ti a soudruzi z STB býv. NDR, jako estébácký generál Wolf mu navezli na jeho objednávku tuny páchnoucích odpadků do ČR těsné před volbami a proto ho udělali prvním estébáckým ministrem polistopadové éry.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

cakal som hlasovanie ale ziadne tu nieje. tak to pisem sem:
NIE

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.