Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k iPhone X Apple nezlevní, radši jeho výrobu ukončí

<offtopic>Je nutne, abyste na diit davali inzerci na fake zbozi ? http://fii.cz/yugkftp</offtopic>

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nainstaluj si doplněk uBlock Origin a nebudeš muset řešit reklamní sračky.

Jinak k článku. Co by se dalo čekat od Apple. Navíc by byl sám proti sobě pokud by se z tohoto iPhone stal prodejní trhák díky nižší ceně :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Stealth Ftelf > nainstalujte si AdBlock Plus a mate po problemu, mne to prave blokuje 18 prvku, bez tohoto doplnku nejde jiz web prohlizet normalne, kdyz nahodou AdB zpoplatni, kupuju ho bez vahani!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak, v dnešní době, kdy je v každém druhém článku video reklama se bez blokování neda fungovat...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Njn, ja mel diit a cdr ve whitelistu, asi budu muset prehodnotit. To co tu ted predvadi s layoutem je horsi jak predvolebni billboardy. Asi to byl masochismus to doted snaset :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle ti tam dává google. Klikni na křížek a řekni mu, že už tu reklamu nechceš vidět.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Mhol by autor vysvetlit preco je zaloba za neporusenie NDA podla neho podavana zalobcami z dusevnou poruchou? Odkedy je NDA naradena ostatnym zakonom ? Ako ked sa par firiem na trhu dohodne, uzavrie kartelovu dohodu na ktoru daju NDA tak su akoze v suchu ? A v pripade ze sa to dostane von, tak zakaznici maju smolu pretoze predsa firma mala podpisanu NDA...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se někdo smluvně zaváže k udržení informací v tajnosti, tak to musí dodržet. Žádný zákon se tím neporušuje (teda pokud to nepřikrývá trestnou činnost). Nebo existuje nějaký zákon o povinnosti neodkladně zvěřejňovat zranitelnosti SW/HW? I kdyby se tím dávali do ruky zbraně útočníkům?

Kartelová dohoda, je něco úplně jiného.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že už to není třeba, Fotobob napsal zhruba totéž, co bych napsal já.

Krom toho mi není jasné, proč jsou mi tu vkládány do úst nesmysly, které jsem nenapsal, jako že NDA je nadřazené zákonům nebo že někdo uzavírá kartelové dohody. Opravdu nebudu ztrácet čas vysvětlováním myšlenek, které nepocházejí z mé hlavy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že téměř paralelně prodávají iPhone 8, to co by bylo do nedávna považováno za nejvyšší model, je uvedený scénař opravdu na snadě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To co Apple nazyva revolucnim pokrokem jest technologie FaceID mel jiz Samsung davno integrovane ve svych smartphonech a dokonce k tomu zachoval na zarizenich i overeni cteckou otisku prstu nebo skenem sitnice, jedna se konkretne o modely Samsung Galaxy trida S za polovicni cenu jako tento prodrazeny šmejd iPhone X, mel sem ho v ruce za 1400€ a jednoduse za to nestoji, kdyz maximalni provedeni tak jednoznacne Note 8 za 999€, dokonce dnes se kona akce vraceni penez v hodnote 120€ kdyz si zakoupite Galaxy S8 a S8+, ze sem zadnou takovouto akci na na-vraceni penez u Applu nevidel, posrana, nezrana firma co si neprizna ani ze si i uprdla, ty vadne baterie od zacatku u iPhone generaci 6, 6s, 7 a SE mela menit bezplatne coz Samsung u Note 7 sam ucinil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Problém je, že například v naší korporaci si android ani pořídit nemůžeš.
Všichni musíme mít iphone, proč ? Protože centrální IT argumentuje tím, že TCO je mnohem levnější právě u Applu. Osobně si myslím, že někdo dostal těžce nasypáno, protože i Samsung by byl schopný splnit požadavky na správu a stabilitu verzí pro naši firmu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A to jako opravdu "ten" Apple a "ten" Samsung. Není to náhodou tak, že to dodává nějaká třetí firma včetně supportu? A pak je tu to, že nejvyšší modely Samsungu stojí v podstatě stejně jako Apple (tedy asi vyjma Xka, které je hodně úletové), takže asi bude záležet na tom jaké má kdo představy o tom co chce a jak dlouho to má vydržet v provozu. Jen uvažuji, žádné kalkulace nemám.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Rozumím, problém vidím spíš v nižších modelech a jejich cenách.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mam SGS8 a měl jsem možnost srovnat face recognition s iphone x od kamaráda. A musím uznat, že Apple je v tom tak o 3 generace napřed. Takže v sgs11 za dva roky a něco se také dočkáme. Zatím se to srovnávat nedá natož psát, že to měl Samsung dříve.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

boze ty ses blbec, to co mel samsund se face if nepriblizuje ani z letadla :-D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pokud byste měl aspoň minimální tušení o tom, jak FaceID funguje ve srovnání s "řešením" Samsungu, tak podobný nesmysl nikdy nenapíšete, tady je rozdíl ve prospěch Applu opravdu propastný.
iPhoneX nehodnotím pozitivně bez výhrad, pár sporných věcí tam je, ale zrovna FaceID je hodně velký úspěch a posun, tohle se velice povedlo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už ten výrok mohol dotiahnuť až do konca: Apple nezlevní, radši výrobu ukončí :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Fakt radsej ukonci vyrobu ? No tak potom ok, kazdemu, co si zasluzi. Aj sekte :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.