Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple odstřihnul redakce, které testovaly iPhone 6 na ohnutí (a ohnuly)

"vaše technologie, naše technologie, všechno to je made in taiwan!" :-)

Apple si zaslouží trest, nekupovat předražený šunt. To ale ovečky asi neustojí... :-)

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Pokud je skutečně každý iPhone 6 vyrobený tak jak to předvedl ten šéfredaktor v tom videu, pak si to každý majitel může vyzkoušet nebo se mu to časem projeví samo. Apple může tisíckrát vykřikovat, že se jeho šestky neohýbají a bude akorát za blbce. Lhaním si stejně nepomůže, akorát možná pár lidí vystřízlivý, kromě notorických závisláků této značky ovšem, pro něž je drogou.

+1
+32
-1
Je komentář přínosný?

Šestky sa neohýbajú. Ohýbajú ich užívatelia. Alebo chcete povedať, že ten telefón trpí nejakou samodeformáciou? Tak totiž Vaše vyjadrenie vyznelo.
Osobne som tak trochu čakal, kedy k k takejto situácii dôjde. S neustálym stenčovaním hrúbky až na hranicu únosnosti to bola len otázka času. Apple má tú smolu, že po ére Jobsových vizionárskych kúskov každý čaká automaticky zázraky. A ony sa, bohvie prečo, nedejú. Namiesto toho sa každý sebenepatrnejší prešľap od Apple roznosí na kopytách, ako by to bol najväčší zločin v histórii.
p.s. nemám žiaden výrobok od nich ani nie som ich zamestnancom. Akurát nemám rád zaujatý hejterský postoj, ktorým sa diskusie ohľadom applu doslova hemžia ako rozpichané mravenisko.

+1
-34
-1
Je komentář přínosný?

prepacte ale vy mate svojho milaska stale na nocnom stoliku a pripojeneho na nabijacke?
pravda tak sa vam neohne. ja telefon nosim pri sebe takze podla vas je to nespravne zachadzanie lebo ho pouzivam ako mobilny telefon a nie ako pevnu limnku pri posteli?
to mi pripomina vyrobcov topanok, ktory napisu na tenisky na behanie ze nie su urcene pre sportove aktivity. aby nahodou ste to nemohli reklamovat.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Snažíte sa mi vložiť do úst/klávesnice niečo, čo som nepovedal/nenapísal. Ja telefón nosím pri sebe tiež, má 8mm, ale NEPOUŽÍVAM ho ako podložku pod zadok. Mnohí si ale zjavne neuvedomujú, že časy 22 mimlimetrovej "nezničiteľnej" Nokie 3310, s ktorou sa dal pomaly hrať aj futbal, sú dávno preč a 7mm má do 22 sakra ďaleko. Navyše Apple nevyrába telefóny na desaťročie, ale dizajnovo a použitými materiálmi ušľachtilý výrobok, ktorý už nie je určený na rovnaké zaobchádzanie, ako s vyššie zmienenou Nokiou. Pokrok napreduje ohľadom výkonov a schopností, nie výdrže. Alebo poznáte ešte dnes niekoho, kto používa iPhone 3? Čo sa ale pamätám, tak tú Nokiu jej majitelia používali aj viac ako 5 rokov úplne v pohode. Takže vaše argumenty sú minimálne scestné, telefón je na telefonovanie a nie na lisovanie zadkom a dnešný moderný telefón sa diametrálne líši od telefónu spred cca 14 rokov.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Tady vůbec nejde o to, že Apple udělal botu.
Tady jde o to, JAK NA TO ZAREAGOVAL.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Inak. Tu nejde o to, že tento (alebo akýkoľvek iný) výrobok nie je dokonalý. Ide tu o to, že sa určitý aspekt toho výrobku zámerne nafukuje, negativizuje a vina sa samozrejme hádže na výrobcu. Užívatelia chcú krásny telefón, tenký ako papier, s výdržou aspoň týždeň na nabitie, ale aby s ním mohli zatĺkať aj klince, nie?

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Libi se mi, jak redakci DIIT lezi v zaludku Apple a jeho vyrobky. Kdyz se vam nelibi, nebo se vam zdaji predrazene, nekupujte. Hlavne nepiste o necem o cem nemate poneti.

"Bendgate" nebo ne, Apple proda desitky milionu iPhone 6 do konce roku a clanky na DIIT na tom nic nezmeni. Nic na tom nezmeni ani fakt, ze si par pitomcu sedne na telefon za 20+ tisic. Idiot, ktery si seda na telefon si nezaslouzi nic lepsiho, nez ho s reklamaci a stiznostma poslat k sipku. Pri normalnim noseni neni mozne ZADNY telefon, ktery neni vyrobeny z kusu papiru, ohnout.

Zatim na mne pusobi snazeni redakce DIIT jako marna snaha o zvyseni ctenosti upadajiciho serveru za kazdou cenu. Kdyz skoncil pan Jezek s clanky o tom, jak je Apple out, zacne pan Soucek s "Bendgate".

Coz tak se venovat vasemu "core business" a nepsat clanky o vecech, kterym nerozumite?

Kdyz chcete videt, jak vypada odborne pojaty clanek/recenze o iPhone 6, doporucuji recenzi iPhone 6 na Anandtech:

http://www.anandtech.com/show/8554/the-iphone-6-review

Napsana uzivatelem Androidu, presto pojata naprosto profesionalne a komplexne. Redakce DIIT na druhou stranu jen plive na produkt, ktery ani nedrzela v ruce, natoz aby byla schopna sepsat recenzi, ktera by se jen vzdalene blizila te na Anadtech.

+1
-161
-1
Je komentář přínosný?

Ono jde naprosto v pohodě zlomit telefon i v přední kapse, ale to bys musel používat telefon i v práci, kde se musíš občas ohnout, nebo něco sebrat ze země. Samozřejmě, že pokud na něj budeš mít futrálek a pokaždé než si sedneš ho položíš na nejblyžší rovnou a zpevněnou plochu, tak se mu asi nic moc stát nemůže. Ale to by se nestalo ani lahvičce nitroglycerinu.

+1
+60
-1
Je komentář přínosný?

Rozumím, poctivá recenze je ta, která dopadne pozitivně. Krása!

+1
+37
-1
Je komentář přínosný?

Děkujeme za názor. Zrovna Anandtech je web, který se řídí pravidlem „nikdy nepohanit“, protože jeho příjmy přímo stojí na recenzích hardwaru a exkluzivních informacích od výrobců.

Není mi příliš jasné, jak souvisí fakt, že se iPhone 6 (ne)ohýbá s tím, jestli jsem jej držel nebo nedržel v ruce. Fakt, že má iPhone 6 chybnou konstrukci je rovněž zcela nezávislý na tom, jestli o něm budeme nebo nebudeme psát. Chápu, že pro někoho může být těžké tuto informaci přijmout, ale to samo o sobě není důvodem, abychom o problému mlčeli.

Mimochodem, článek na žádný produkt neplive, pouze rekapituluje informace z českých i zahraničních zdrojů. To chce klid ;-)

+1
+76
-1
Je komentář přínosný?

Kdyz uz cerpate ze zahranicnich zdroju, zapomel jste v clanku zminit, jakym zpusobem se to vlastne Apple rozesel s redakcemi (plural), ktere psaly o bendgate. Zminujete jen Computer Bild. Kde jsou dalsi? Uprimne, slysel jsem o Computer Bild poprve v zivote, podle webu to vypada na technet.idnes.cz kvalitu pro BFU. A jejich "dopis" Timu Cookovi je prachobycejna snaha o zviditelneni, zvyseni ctenosti. Navic to stoji na tvrzeni, ze jim nekdo z Apple volal...coz nevim jestli je pravda. Je nekde potvrzeni ze strany Apple, ze jim volali a opravdu je "odstrihli", nebo je to tvrzeni jednoho redaktora, placeneho za ctenost clanku?

Pokud jde o Anandtech, pak bohuzel musim konstatovat, ze jejich clanky maji narozdil od tech vasich hloubku a technickou uroven. Nezavisle na tom, kdo je plati. K tomu neni co dodat. Zkuste se priblizit jejich urovni, alespon na dohled kvalitnim dalokohledem a pak je kritizujte.

+1
-68
-1
Je komentář přínosný?

Je krásné, jak chválíte redakce, které mají stejný názor jako je váš a kritizujete a zpochybňujete práci těch, které mají názor odlišný.

Majitel a zakladatel Anandtechu měl s Applem tak dobré vztahy, že mu Apple nabídl místo a on k němu odešel. To je samozřejmě jeho věc, ale bez ohledu na rozsah recenzí na AT to vypovídá o jeho přístupu k výrobcům. Délka recenzí ani míra pozitivního hodnocení nejsou ukazatelem objektivity recenze.

Pokud byl Computer Bild dostatečně významný pro Apple, aby mu poskytl svůj hardware k recenzi, pak je vaše snaha o srážení významu tohoto webu docela úsměvná.

"Je nekde potvrzeni ze strany Apple, ze jim volali a opravdu je "odstrihli", nebo je to tvrzeni jednoho redaktora, placeneho za ctenost clanku?"
On někdy nějaký výrobce zveřejňoval blacklisty? Za patnáct let jsem se nesetkal s tím, že se kterýkoli výrobce veřejně zodpovídal uživatelům z toho, proč kterému webu půjčuje nebo nepůjčuje hardware :o)

+1
+49
-1
Je komentář přínosný?

Že někdo nepřijímá něčí názor je ještě pochopitelné, ale že někdo nepřijímá ve své zaslepenosti ani prostá fakta a používá argumenty, které veřejnost rozcupuje hned v první zatáčce dalšími podloženými fakty už je pochopitelné méně. A nejvtipnější na tom je, že studnice argumentů těchto jedinců je bezedná a závislá jen a jen na jejich fantazii a zarputilosti popřít pravdu. V široké veřejnosti se pro tyto jedince vžilo pojmenování "fanatik" ;)

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

V lapidušské terminologii je zažité označení "narcistní porucha osobnosti". Kvalitu resp. výjmečnost své osobnosti mají spojenou např. s exkluzivním mobilem a cokoliv co zpochybňuje nebo přímo útočí na jeho kvalitu cítí jako zpochybnění jejich vlastní osobnosti. Což je naprosto nepřijatelné! Aby zabránili rozpadu vysněného obrazu své jedinečnosti, jsou schopní udělat prakticky cokoliv - např. lhát do skonání světa a být přitom naprosto skálopevně přesvědčení o tom, že oni mají pravdu a ostatní to jen nechápou nebo přímo úmyslně pomlouvají, protože předmět zájmu nedávidí nebo jim ho závidí , ... .
Pro běžného smrtelníka je toto psychologické schéma šílené, ale na lecjakého fanatika sedne jako prdel na hrnec.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Já bych teda souhlasil, že AnandTech je Apple-friendly/fanclub stránka.
Například: do recenzí notebooků "nenápadně" cpou v docela velké míře zmínky o Macboocích, což je takový hezký "nudge" na zákazníka, když se všude zmiňuje iXXX, tak to abych o něm taky popřemýšlel! Tím, že nějaký produkt pořád zmiňujete, mu budujete v mysli čtenáře důležitost, vzniká tím dojem, že právě kolem těchhle výrobků se svět točí...

P.S. Jinak to, že Apple má blacklisty (a taky whitelisty, což je asi ještě důležitější - vybírají si, kdo o jejcih věcech jako první napíše, aby to vyznělo co nejlíp), je snad dávno známá věc, tak nechápu, že tu o tom někteří pochybují a chcou pro to "doklady" nebo co :)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Chvalim redakce, jejich clanky maji odbornou hloubku a nepisou bulvarnim stylem jako pisete Vy.

Anand Shimpi byl zamestnan v Apple protoze je to odbornik na slovo vzaty, staci si precist jeho clanky a pochopite, proc byl zamestnan v Apple. Kdyby sel do Google, taky byste ho shazoval?

Co se tyce tvrzeni o odstrizeni od Apple, je to na zaklade tvzeni redakce (redaktora) bez dukazu. Takze jedna pani povidala. Varite tady z vody, bez jedineho dukazu. Kdysi bylo dobrou novinarskou praxi si overovat zdroje, ale to je moc prace, ze?

+1
-49
-1
Je komentář přínosný?

V čem je novinář "odborník na slovo vzatý", aby ho potřeboval výrobce elektroniky? Vychází mi z toho marketing, PR, spindoctoring a tak...

A to si ještě nechám poznámku, že to může prostě být teplé místo za odměnu, ne za schopnosti. Nechci říct, že by byl Anand nějaký jó fanatik/nepoctivec - je ještě docela v pohodě. Ale i mírná benevolence/loajalita/fanouškovství u takhle vlivného webu firmě pomůže, o to víc, že to není nápadně podjaté :).

+1
+34
-1
Je komentář přínosný?

zjavne ste BFU vy. Computer bild tu bol ked ste este cural do plienok.
a ked ste tak spokojny s anandtechom ..prosim zruste si tu registraciu a prestante chodit na tento web, nikto vam to neprikazuje.

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

Anandtech sveho casu dost huste kritizoval OCZ, tusim ze v posledni dobe i Kingston za V300, nicmene - Anand sam tusim odesel - do Apple :)
Ta vec s ohybanim asi do jiste miry nadnesena je. Ja osobne vidim podstatne lepsi duvody proc Apple - NE !

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Zas tak "nadnesené" to ohýbání není, protože jak se zdá, tak se to bude ohýbat všem a to bude v nedaleké budoucnosti prostě problém. Ono to může mít časem i vliv na funkčnost, ne jen na estetiku, kdy budou Apple fanatici nepřičetní po dotazu, proč je jejich telefon zakřiven :)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Osobně si myslím, že obecně je trubka každý člověk, který si koupí cokoliv v první revizi hned po vržení na trh. Ať je to ajFoun, Windows, Intel CPU atd atd... :-)))

Hezky počkat, jestli to náhodou nemá nějakou vadu na kterou se ještě nepřišlo. V další revizi se opraví a člověk předejde nepříjemným překvapením.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

To je "rozumne chovani".
Fronta v 5 rano pred iObchodem v prvni den uvedeni vyrobku - az tak uplne ne :)
Oboji je lidske. Jen skoda ze ta druha skupina je pocetnejsi. Jinak by to vypadalo by to na svete asi o neco malo lip. Ale to uz jsme se dostali od banaFonu trochu daleko.

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

recenzie Apple produktov na Anandtechu maju teraz divnu prichut, ked sa Anand zamestnal u Apple ;)

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

"Kdyz chcete videt, jak vypada odborne pojaty clanek/recenze o iPhone 6, doporucuji recenzi iPhone 6 na Anandtech."

Aka to ironia, ze prave Anand Shimpi mieri do Apple na plny uvazok :) Takze bodaj by nenapisali, ze iP6 doporucuju ;)

Tu mas o tom info od dalsieho, spriateleneho, webu Apple:
http://recode.net/2014/08/31/veteran-tech-journalist-anand-shimpi-headed...

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Bééé. :-) Už je to tady. :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

pokračování jednoho ohýbacího videa, zde se ohnul snad ještě lehčeji https://www.youtube.com/watch?v=gJ3Ds6uf0Yg

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

LOL hezke :-))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Takhle se zvysuji prodeje. Kazdy si koupi hromadu iphonu, aby je mohl ohybat na youtube. Nejnovejsi marketingovy trik Apple.

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

Třeba tady https://www.youtube.com/watch?v=UDTIAifa2ak jeden technožurnalista testuje odolnost iPhonů, které mu zaplatila návštěvnost jeho kanálu ze strany puberťáků bez příjmu, kteří v komentářích pod tím videem pláčí, že je zlý, zlý člověk. Zřejmě je to životaschopný obchodní model. :-D

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Tak lehčeji to je otázka. Někdo má stisk, že ti zláme prsty v ruce. :-) To z videa nejde okusit.

Spíše mě zaráží, proč si všichni ti TyTrubci kupují telefon za minimálně 200 dolarů, aby jej pak před kamerou efektně ohli a následně zřejmě předali k zrecyklování. Spíše bych věřil těm mírně ohnutým co "se někde ohlnuly v kapse" protože to autor jaksi nechtěl a nebo redakci, co si to holt může dovolit, když to vyváží sledovanost.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

pozri sa kolko zhliadnuti ma to povodne video, 50mega ... neviem ake su odmeny ale myslim si ze moze ohybat kazdy den jeden ovcofoun

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Staci si najit jaky je na youtube cpm, vzit si jak casto se reklama zobrazi (nekomu se nezobrazuje vubec kvuli lokalite, nekdo zas pouziva adblock, za preskoceny je min penez), kolik si z toho vezme youtube, popripade dalsi sit pokud v nejake je.
Za 50 milionu zhlednuti mohl ziskat tak $30000 (hruby pesimistictejsi odhad). Muze nakupovat a ohybat iphony do aleluja.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Tak neříkám, že mě nenapadlo, že se to vyplatí, ale neměl jsem tušení že Google takhle "bohatě" vyplácí provize za shlédnutí.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Že si tohle někdo koupí, to chápu. Každý se občas splete. Ale že někdo dokáže tenhle šmejd ještě obhajovat, to už nechápu.

Koupit si mobil, dát ho do vitríny a dvakrát týdně leštit. Na normální používání se to vůbec nehodí.

+1
+20
-1
Je komentář přínosný?

to je reseni, za par let bude mit neskutecnou sberatelskou cenu, pac zustane jako jediny neohnut...

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

...tohle je ovšem brutální ironie... :-)))) +1

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Je vidieť, že Jobs v Appli chýba. On by to určite prezentoval ako fíčuru: Prvý 3D telefón od Apple.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jo jo, konečně telefon, co se už skoro ohýbá. Nemáme to ještě odladěné (telefon přestává fungovat, displej vyskakuje, no lol), ale už se blížíme...! :)))

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Ta fotka toho obriho billboardu s Iphone 6 je vskutku paradni.

Pozornejsi si vsimnou, ze ten billboard neni rovna plocha, ale je ohnuty smerem k divakovi leve tretine v presne tom spravnem miste :-)

Tudiz zakaznik dostal presne to co je na reklame.

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Já teda nevim, ale to už je prostě lidská nátura házet špínu a ukazovat prstem.
To co jsem z toho videa viděl a slyšel mě utvrdilo v tom, že je to jenom vykonstruovaná záležitost pro zvýšení čtenosti/sledovanosti, prostě jenom senzacechtivost.
Někomu se to zdá že to jde zlehka, ale já viděl že se musel borec hodně snažit aby ho vůbec jenom trochu ohnul. Samozřejmě dokud Apple nebude šasí frézovat z titanu. tak bude vždycky záležet jenom na vynaložené síle, vždycky se to ohne.
Další věc co tu ale nikdo nezmíní, že když zkoušel ohýbat ten samsung, tak jakto, že to nedělal stejným způsobem, zády k sobě, ale naopak diplayem k sobě. Asi to bude tím, že velice dobře věděl jako by to dopadlo, když by ho otočil.
Prostě nafukujete bublinu, která je zcela zbytečná. Ty co na to nadávají nejvíc by si stejně iPhone nikdy nekopupili, a ze škodolibosti hází špínu jenom aby uškodili. A nebo ze žárlivosti, že si ho koupit nemůžou? Nehodící se škrtněte. Proč to dělají ty weby a rádobynovináři se dá ještě pochopit. Ale nenávistné komentáře v diskuzích ukazují jenom na malost a omezenost těchto lidí.

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

facsinuji me lide, kteri dokazou takto otevrene a verejne lhat...

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

To že sráč firma Apple zapírá a snaží se vinu hodit na redaktory serverů je pro mě jen další důvod proč raději od takové firmy dál.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Pravdu povediac je mi jedno ci sa ten telefon ohyba alebo nie. Ale pristup applu k negativnej kritike je odsudenia hodny. Uz len aby Apple zacal objednavat atentaty na redaktorov co na ich vyrobky povedia kriveho slovka.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

No a o tom to je. Zákazník na sobě nechá dřevo štípat a ještě je nadšený z toho, že má übermobil :-D

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Čistě technicky, ten nosník musel navrhovat nějaký PR odborník z Apple nebo absolvent Ščukovy akademie, protože i začínající inženýr ví, že šroubové spoje musí být bud dva anebo se to o sebe musí opřít na nějakém rameni jinak vznikne to co vzniklo kloubový spoj a síla se prostě nepřenese na "výztuhu"

+1
+21
-1
Je komentář přínosný?

Že by si Plzeňská víkendová univerzita otevřela strojírenskou pobočku?

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Stačí když do toho začne kecat dyzajnér. Tady to zkrátíme, tohle vynecháme, aby to nebylo tlusté, tady toho železa je moc... :-) Nicméně tyhle renonsy k Applu celkem patří. Občas se jim lpění na designu nevyplatilo a historii provází zajímavé výrobky se známou "vadou". Ne že by se to jiným nestávalo, ale u Apple to nějak více vynikne.

Taky mne zaujalo, že ten nosníček není zaklesnutý v žádném prismatu, začepovaný nebo s více šroubky.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Haha..a jak se toho ostatní výrobci chytli a stále přihřívají polívčičku. V předešlé diskuzi na téma Apple jsem zmiňoval OnePlus. Docela pěkné i když účelové video: https://www.youtube.com/watch?v=rY4CJxbauEU

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Velmi pekne video o testovani mobilov. Kazda afera by mala prospiet hlavne uzivatelom. Ved ako predist pruseru pri nvom modeli? No predsa do testovacieho programu pridat dalsi test.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Když nechtějí, aby se o nich psalo negativně, tak bude nejlepší přestat psát o všech výrobcích Apple. Takže buďto vše nebo nic.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Preco taka masivna antireklama na Apple? Apple vyraba iba premiove produkty, za premiove ceny a su dokonale. Aspon taky pocit u mna vyvolava PR odelenie Apple. No a ked sa zisti akakolvek " malickost" nedokonalosti na ich produktoch, tak je to obrovsky problem. Riesi niekto nedostatky Prestigia? Nie, lebo su to slusne veci za pomerne malo penazi a kazdy vie, ze su nedokonale. Ale Apple si roky a roky staval povest na dokonalosti a ta sa mu straca.

Napr. Mercedes raz uvidol novinu automaticke nudzove brzdenie pred prekazkou. A co sa nestalo? Pri dolezitej predvadzcke s prestiznym casopisom im to nefungovalo a rozbili dve auta. Tiez sam novinar uviedol, ze na neho vyvyjali velky tlak aby utajil tento neuspech. Takze sankcne praktiky vyrobcou su realne a pouzivane.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak je to v článku uvedeno, že to je celkem obvyklá praktika firem. Pokud vím DIIT má dlouhodobého zaracha u nVidie a bude toho obecně kopa. Uražené ego bolí. Není to hezké, ale je to celkem běžné chování.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

To oslabení v místě tlačítek je opravdu FAIL. Jako by nestačilo, že tělo je perforované dírami pro tlačítka, on nějaký umělec musel ještě zeslabit bočnici. Jednoznačná konstrukční vada.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Horší je, jak asi vypadá testování produktu, když na to nikdo nepřišel - anebo na to přišel a umlčelí ho...? Přeci nebyl problém, aby si třeba i zaměstnanci vzali novou kastli do kapsy a zkusili si sedout, atd.

Běžné testování, co musí mobil zvládnout prostě nenastalo. To je přinejmenším zarážející.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Anandtech > CDR / DIIT a to nekolikanasobne. Vzdyt i CDR a DIIT kolikrat prebiraji / inspiruji se tim co se pise na Anandtechu. Skoda jen, ze prehledly nynejsi aferu se Samsungem EVO 840 / 840, docetli by se, ze i Anandtech nedoporucuje koupi od takoveho giganta jako je Samsung, dokud se problem nevyresi. Anandtech je uz dlouhodobe na spicce mezi tech portaly a nic na tom nezmeni ani povestna malost stezovacnych a pomlouvacnych Cechu, kteri nikdy nevytahly paty z Ceska a o tom jak se zije a funguje to na zapade maji poneti jen z medii a maximalne z tydenniho vyletu.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Kazdy Anglicky psany magazin je vetsi, jeste vetsi jsou Cinske ;-))

CDR/DIIT jsou jedny z top ceskych IT medii, asi tezko muzeme brat poularni lzive, pro non_it publikum, nebo jeste mimoznejsi technet.indes ... snad jeste Lupa je casto pro IT lidi.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Je videt, ze magaziny nedrzi spolu, rivalita je jedna vec, ale obcas je treba tahnout za stejny provaz.

Takze ted by mely mozna vsechny rict, ze se ohyba a nasledne by mely ignorovat vse od Apple ... a uvidime, zda vymeknou, ony je pak tyhle ty praktiky prejdou ;-))

Takze jediny, kdo bude psat o Apple bude apple.com ... a to nikdo necte ;-)) ... jeste veselejsi by bylo, kdyby vysel novy iPhone a kazdy magazin to dementoval s tim, ze je to urcite kachna, nebo opozdeny aprilovy zertik ;-)

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

No a samozrejme ze existuji metody, jak vsechny obejit a nastrcit bileho kone ... jak snadne ;-))
V Apple totiz jeste nevideli, jak umime Svejkovat ;-))

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.