Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple se snaží blokovat zaměstnance od kontaktování Gerarda Williamse III

Proc nejak vic verim tomu Williamsovi nez Applu?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Jsem zvedavej co Williams predvede. Jasne ze serverovej procesor nezapada do Apple produktu, ale pokud je to takove uzasne dilo, tak by to melo v konkurenci obstat :-) Leda ze by to tak uzasne nebylo.. a pan by potreboval Apple, ktery protlaci zakaznikum cokoliv.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

6 ALU/jádro .-) i když možná teď už 6 nebude stačit , tak 8 ? .-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hmm zní to divně, proč by zamezení komunikace Apple a wiliamse mělo omezovat produkt williamse?? Jediné co mi z toho vychází že se jim snaží přetáhnout lidi. A nedovedu si moc představit jak by mi mohl zaměstnavatel zabránit kontaktovat soukromě jakéhokoliv jeho zaměstnance. Soukromou komunikaci jaksi filtrovat nemůže ne?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud probíhá přes jejich infrastrukturu (Apple) tak asi teoreticky mohou a i kdyby zjištěné údaje ze soukromé komunikace nepředložili jako důkaz, stále mohou na zjištěných informacích stavět svou strategii.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Protože Williams vymyslel jak do CPU nacpat 18x ALU a tím totálně rozdrtí veškerou konkurenci.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

neblázni, to by bylo jen tříjádro .-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

„Hmm zní to divně, proč by zamezení komunikace Apple a wiliamse mělo omezovat produkt williamse??“

Do Nuvie by mohli přejít další lidé z Applu.

„A nedovedu si moc představit jak by mi mohl zaměstnavatel zabránit kontaktovat soukromě jakéhokoliv jeho zaměstnance. Soukromou komunikaci jaksi filtrovat nemůže ne?“

V minulých článcích jsem uváděl, že Apple monitoroval Williamsův iPhone a korespondenci, podle Williamse takto monitoruje komunikaci i ostatním zaměstnancům.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Oh, jak příjemné vědět že firma neváhá zneužít svého postavení proti tobě a je ochodná i schopná k tomu použít data zcela konkrétní osoby.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

pokial pouzivju v sukromi zariadenia od Apple tak aj sukromne maili mozu a aj monitoruju.
cokolvek cez icloiud, imail ide sa monitoruje podla zakona o boji s terorizmom.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

byli drzy si, par manadebilu si tam hralo na bohy, protoze ted je steve neumze poslat tam kam patrej - tj. do kfc k okynku. no a ted za to platej, vztekaaj se a kopou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

neviem, ale jeho minulosť ho nepredurčuje na návrh hig-end serverového CPU

ARM10 - Dave Jaggar, Gerard Williams, Chris Hinds (floating-point), Raney Southerland (implementation)

Cortex A8 - Gerard Williams, Raney Southerland (implementation), Chris Hinds (floating-point)
https://people.cs.clemson.edu/~mark/architects.html

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tyhle soudní tahanice tu byly vždycky, protože člověk který odchází si vždycky "odnese" kus nouhau. Já sice nemám takovou pozici, jako zmíněný muž, ale taky mám v pracovní smlouvě, že po odchodu z firmy nemohu min. půl roku pracovat ve stejném oboru, abych nemohl zneužít získané informace a kontakty.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takove ustanoveni muze platit jenom pokud vam daji nejakou uplatu v obdobi po skonceni pracovniho pomeru, podle nejake "nepracovni" smlouvy. Protoze az vase pracovni smlouva zanikne - tim zanikne i vase povinnost dodrzovat sjednane umluvy. Takze jste porad ve vyhode :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dufam ze mas v pracovnej zmluve aj to ze ti po dobu tych 6 mesiacov budu posielat vyplatu aj ked u nich pracovat nebudes, alebo inu formu financnej kompenzacie ktora ma pokryt tvoje naklady pocas doby kedy sa nemozes zamestnat. Alebo mas o taku ciastku vyssi rocny plat. Lebo si de-fakto nebudes moct zarabat na zivobytie - aspon nie v obore ktory ta zivi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tohle je nezakonne, pokud jsi zamestnanec. a sj i hloupej ze to nevis. pokud mas manazerskou smlouvu a ta bejva za DALEKO jinny penize, tak tohle neresis , stejne tam mas dodatek ze ti budou po dobu platnosti zakazu platit. shrnuto - pokud jsi zaamestnanec a zamestnavatel ti nijak nekompenzuje tu dobu kdy nesmis jinde pracovat, tak je to ppasse a muzes klidne jit jinam.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak pokuid celej vyvoj stoji na jednom cloveku a von se dvema dalsima lidma dokaze replikovat ten jejich "vyzkum" - tak me to ani neprekvapuje. apple je totiz firma lesticci prdy do podoby diamaantu a to si zakaznici kupujou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.