Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ASUS ROG Phone, aneb další herní telefon mířící proti Xiaomi a Razeru

"Na jednu stranu se může zdát herní telefon jako obskurní věc."

Bezesporu a nezda se mi to, je to realita. ;-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Radsej keby nejaky vyrobca uz konecne vyrobil normalny telefon za rozumnu cenu. A uz ani nehovoriac o dnesnych slizovych displayoch kde papierovo to ma pomaly cez 6" ale telefon je uzky jak pravitko a este ma aj zahnuty display takze viditelna plocha ma ledva 5".

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Coze? 5.5" Xperia XZ Premium ma klasicky 16:9 obraz s celou viditelnou plochou. A k tomu dost nechutne velke okraje na vrchu i na spodku. Mate 10 Pro je naprosto rozmerovo rovnaky, mas vsak "slizovy" display ako pises o pomere 18:9, zahnuty nie je a ramecky minimalne. Uzitkova plocha je teda efektivnejsie vyuzita a rozmery ostali. Kde je problem? Obzvlast, ked naprosto veskery obsah na mobile vasinou scrollujes z hora nadol (web, text, menu, kontaky, playlist..)?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Konečně napadlo dát někoho na telefon větrák! :D V létě neocenitelný ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Telefon s větrákem ... kam jsme to proboha už dopracovali . Na slajdech se chlazení fakt vymyká všemu co tu kdy bylo i bez něj :/ ...
Vodník bude za větší příplatek ?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

senzor přiblíšení ? to je nějaká novinka ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pot blisie, ti to vysfetlim :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak se zdařile schyluje na další cenový overkill . A když to nezabije cenovka , tak délka intervalu obměny mobilního HW určitě .
Design je věcí osobního vkusu (Nelíbí) , periferie potěší ale nekompatibilita s jinými obdélníky na trhu prostě bude vadit .
Asi nemusím říkat , že kdyby něco podobného vydali Sony a zaručili se podporou v řádu pětiletky , mohl to být v kontextu Playstation další nadějný handheld produkt , ale takto i s Asusem dost pochybuji především o unikátním obsahu , který na tomto telefonu budete konzuimovat ....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já vidím velkou příležitost pro herní telefony v jedné věci - kvalitní chlazení. Jak se ukázalo, Blackskark se sice výrazně podtaktovává jako kterýkoliv jiný telefon, ale Nubia nebo Asus mohou být jiní. Tak snad se konečně dočkáme telefonu, který nabídne slibovaný vysoký výkon déle než pár minut. Pokud člověk neřeší výdrž na baterku a pracuje s 2 aplikacemi naráz, tak márokterý telefon to zvládne bez "ztráty kytičky".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.