Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Asus zveřejnil marketingové slajdy o X570 deskách, pomlouvají konkurenci

Slusnej prukak od ASUSu. Ktereho retarda napadlo ze pouzije vysledky s ES... s tim pojmenovanim konkurence bych byl taky opatrnej, kdyz tam maji tolik ehm "chyb" tak by to mohlo skoncit soudem.

Jo a zabavni jsou posledni slajdy; zvastat celou prezentaci o tom jak sme super a pak rict "you get what you pay for" pricemz jejich ceny jsou prakticky stejne jako konkurence, je tak trochu own goal ;)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

"kdyz tam maji tolik ehm "chyb" tak by to mohlo skoncit soudem."

To je Cinska republika to neni USA :).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale aj tam si dávajú pozor

Gigabyte (v prezentácii „G“ brand) a MSI („M“ brand).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak poruseni NDA od Cinanu asi tezko bude AMD nak resit... s tim se tak na musi pocitat...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pokud vim, asus ma sidlo na Taiwanu. Mistni obyvatele jsou sice taky etnicti cinane, ale jinak to opravdu nejsou 'cinani' ve smyslu v jakem to pises.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

A šéfka AMD tam má rodinu, tak ako šéf nVidia-e

Lisa Tzwu-Fang Su
November 7, 1969 (age 49)
Tainan, Taiwan
Title CEO and President of Advanced Micro Devices
https://en.wikipedia.org/wiki/Lisa_Su

Jen-Hsun Huang
Born February 17, 1963 (age 56)
Tainan, Taiwan
Title Co-founder, president and CEO, Nvidia Corporation
https://en.wikipedia.org/wiki/Jensen_Huang

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ehm, to je jako bys rek ze lidi zijici v Honkongu nebo Macau nejsou Cinani...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

to nie, oproti obzvateľom Macao a Hong-Kong je to s taiwancami horšie

Taiwan (staršie: Tchaj-wan, zastarano aj: Tajvan[3]), dlhý tvar Čínska republika,
https://sk.wikipedia.org/wiki/Taiwan

Čína , dlhý tvar Čínska ľudová republika
https://sk.wikipedia.org/wiki/%C4%8C%C3%ADna

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Diky, Wikipedii znam a prave na ten zvlastni stav "Cinsky republiky", kterou uznava jako stat pouze 16 z 193 clenu OSN,narazim ;). Ale at se na to kouka clovek z pohledu kontinentalni Ciny nebo z pohledu Taiwanu, tak v obou pripadech Taiwan patri Cine. Jen se nemuzou schodnout jestli tomu veli Peking nebo Taipei :). V kazdym pripade lidi zijici na Taiwanu jsou Cinani jak narodnosti, tak statni prislusnosti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Popravdě nebýt USA, které se do toho kdysi vojensky vložili, tak by se na Tchaj Wanu žádná samostatná vláda nikdy neudržela (původně tam byla dokonce xx let diktatura). Navíc tamní samostatnost formálně neuznává většina zemí a to včetně české republiky! No a jestli jsou tamní občané číňané, tak asi většinově jsou, když přehlédneme těch pár procent obyvatel z původních kmenů (ale třeba pocházejí práve z nich).

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Bez USA by byli opravdu v kelu, ano. Byla tam diktatura, defakto ano díky Čankajškovi a opozice se tam objevila až někdy v 90.letech.
Každopádně má všechny náležitosti nezávislého státu. Vlastní zastoupení v OSN, výsostné vody, mají vlastní pasy a ekonomiku/ vládu nezávislou na pevninské Číně. Ten bullshit o jedné Číně je stejný jako by Rusko řeklo, že Ukrajina je součástí Ruské federace

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Vlastní zastoupení v OSN"

Nema tu ztratilo v roce 1971. Drtiva vetsina clenu OSN neuznava Cinskou Republiku, jako samostatny stat. A "Jedna Cina" je i politika samotnyho Taiwanu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Political_status_of_Taiwan

In addition to losing its seat in the UN, the UN Secretary-General concluded from the resolution that the General Assembly considered Taiwan to be a province of China. Consequently, the Secretary-General decided that it was not permitted for the ROC to become a party to treaties deposited with it.[22]
https://en.wikipedia.org/wiki/Member_states_of_the_United_Nations#Republ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ok. To jsem řekl špatně. Maji oficiální diplomatické styky se 17 členy OSN. Zastoupení v OSN ztratily v roce 1971 či pozbyl funkci Čankajšek za Kuomintang.
Ale jinak není důvod nenahlizet na Taiwan jako nezávislý stát. Hodí se přirovnání k Izraeli spíš.
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/96571/spor-prahy-a-pekingu-primat...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Z clanku: "Každý, kdo Tchaj-wan navštívil, ví, že místní lidé se většinově nechtějí spojit s komunisty na pevnině, že tvrzení o jedné zemi je fikce."

Tomu se rika demagogie :). Samozrejme ze lidi na Taiwanu nechtej mit nic s komunistama na pevnine, ale to nijak nesouvisi s tim, ze jedna zeme je v politickym programu parlamentnich stran na Taiwanu.

"Domestically, the major political division is between parties favouring eventual Chinese unification and promoting a Chinese identity contrasted with those aspiring to independence and promoting Taiwanese identity, although both sides have moderated their positions to broaden their appeal.[22][23]"
https://en.wikipedia.org/wiki/Taiwan

Proste porad to jsou Cinani a cast by chtela aby Cina byla cela, ale samozrejme jen za podminky, ze by tam nevladli komunisti...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nikoliv. Podle mne jen nechapes rozdily jake v Asii funguji. Kdyz reknes Taiwanci ze je Cinsky Cinan tak jej urazis. Stejne se vymezuji Cinani z Hongkongu nebo Singapuru. Ano vsechno jsou to 'etnicti' cinane, pokud neco takoveho vubec existuje (jako ze ne)..ale mezi sebou se vymezuji.
Nejspis si nikdy moc s Asii nemel co docineni, proto se ti to zda 'stejne'. Jde o spolecneske rozdily.
Taiwan neni Cina, stejne jako Singapur nebo jeste stale Hongkong (byt ten uz byl do velke 'vlasti' vclenen).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Taiwan neni Cina"

Taiwan je ostrov na kterym lezi "Cinska republika", Pokud si myslis, ze Cinani, kteri pojmenovali svuj stat "Cinska Republika" si myslej, ze nejsou Cinani, tak ti to brat nebudu. Mas na svuj nazor narok...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Porad to nechapes.. vsichni jsou to Cinani, nicmene toto jsou Taiwansti cinani s jinou kulturou a spolecenskym statusem, nez Cinan z ze zeme stredu. I jejich druh bussinesu bude jiny.
Jinak jako priklad, na kterem to treba pochopis, byt je to v opacnem garde.. Kazdy Prazak je Cech, ale ne kazdy Cech je Prazak... Stejne tak kazdy taiwanec je "Cinan", ale ne kazdy Cinan je Taiwanec...
Jelikoz neznas pomery v Asii, tak se na to divas skrze "Atlas"..ale to neni korektni pohled.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To vis ze jo, zcela jiste se jim za tech 70 let co tam utekli z kontinentalni Ciny uplne zmenila kultura ktera ma tisice let tradici...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jenom potvrzujes dokolecka, ze s tim nema zadnou zkusenost. Ja netvrdim, ze se jim zmenila cela "kultura". Ty spolecnosti jsou jine, stejne jako byla jina spolecnost v NDR a druha v BRD a to bylo jenom cca 40 let. Jinak mysli si co chces, ja jsem ti jen chtel ukazat, ze to vnimas tak akort podle "atlasu sveta" a ne podle aktualni situace. Treba rekni Taiwancum ze jsou z Pekingu a ze jsou jeste k tomu komunisti...:))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Evidentne si pletes politiku s kulturou. Ale tak s tim ma problem spousta lidi...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aha.. tak jo ;)
Ty jsi v te Asii urcite byl, Taiwance, Cinany, Singaporany a lidi z Hongkongu znas, tak urcite vis, o cem mluvis :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono kdyz ses s lidma z Asie v dennim kontaktu, tak tam ani nemusis jezdit, vis? ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mozna to samotnemu Asus-u zaplatil podvratacky Intel aby tak s prominutim zkurvil reputaci jeste nevydaneho 16 jaderneho Ryzen-u 9 3950X ktery uslape Intel do brecky ze ktere se ale ze tezko vyhrabe.

Intel Core i9 - 9900K > 547€, Ryzen 7 3700X 350€, stejny vykon, rozdil v cene 197€, neni o cem.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Jo a ten rozdil zaplatis na desce a ramkach.
Ktera ti ani nenabootuje pac ultra supr biosy.

a kdyz tak 9700k za 430€

A stejny vykon nevim kde si videl.
https://youtu.be/SY2g9f7i5Js?t=1045

ryzen brečí

Koupis obyc desku, koupis 9700k, koupis obyc ramky, zapojis funguje dokonale. A vyjde to lenvejc.
Koupis ultra nadupanou desku, koupis ultra nadupany ramky, koupis ryzen. Zapojis. A hod si ruletu jestli to nabootuje.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pameti DDR4 maji jednotnou cenu, desky sou pro AM4 zas ze tri generaci cipsetu, cili jdou sehnat i lacine a nebo pouzit i ty prvne vydane modely v roce 2017, dokonce i A320 cipset v pohode rozjede 105W Ryzen 9 3900X(jenom je nutnejsi kvalitnejsi napajeci kaskada boardu), vsechno bootuje hrave od zacatku v nejvyssim X570, i Windows 7, na starsich cipsetech se procesory doladuji kuli Boostovani(AGESA), to je proste dan za sirsi kompatibilitu napric AM4, dokonce ti AMD sama pujci procesor na flash jestli si koupis starsi board a k nemu Ryzen nove generace, ted sem byl u majitele Ryzen-u 5 1600X, zadny problem, jede si spokojene v kombinaci Windows 7 a v nem nove hry, stejny vykon procesoru 3700X = 9900K je dolozen k prikladu na computerbase.de coz je vysoce seriozni web venujici se leta testovani hw, ale i jinde tyhle stejne vysledky najdes, intel jednoduse breci, ta 9700K kterou jmenujes je co se tyce bezpecnosti derava jak prase, dale jeji pajeni je zbytecne tluste a je hodne prodrazena, proc bych mel dat sakra 436€ za deravou, tlustou a mene vykonou 9700K(navic 95W a i to vubec ze neplati, klidne to sezere 150W a vic), kdyz tu mam za 350€ vykonnejsi, bezpecnejsi a podstatne mene zravy Ryzen 7 3700X ku kteremu navic dostanu i chladic a ze ne ledajaky OEM ale rovno plnohodnotne reseni ktere je stavene i na boost? 9700K ma u mne hodnotu 250€, vic ne, cili cca. 200€ vyhozenych do kose, zvan si co chces, prodeje 3 generace Ryzen-u sou ve svete ukazkove a to Intel a vas jeho vzhlizece stve, jednoduse ste majitele modelu 7700K, 8700K a jejich podrad a ted vidite ze ste v prdeli, hlavne ctyrjadraci, majitele Ryzen-u 5 1600, 2600 a 3600 se vam smeji, oni maji totiz jiz na leta vystarano a kdyby prece flashnou BIOS, stary Ryzen prodaji, penizky si dolozi a pobezi na Ryzen-u nove generace, to u Intelu proste nehrozi, co nova rada procesoru to novy board, vid. 10 jaderny Comet Lake, jenom ja osobne znam hodne majitelu ctyrjadernych procesoru Intelu a drahych desek postavenych na cipsetech i100 a i200 za 140 a vic € a oni by skutecne radi upgradovali na ty novejsi Inteli 6/8 jadra, jenom ty LGA1151 se nam nejak s prominutim zkurvili na 3 verze, jinak vsechno presne sedi, rozmery LGA1151 i piny a tez DDR4, jenom ten BIOS ne a ne pro 6/8 core povolit, neni to ironie? ze zatimco 3 generace Intelich cipsetu 100, 200 a 300 si nejsou vzajemne kompatibilne, tak u AMD to zacina od A320 po X570, jasne jedna vytka se najde, do X570 nedam Ryzen 1000 generace ale kto by uz kupoval tenhle vyslouzili model pro tak drahou X570? nikdo, jenom novy model, i kuli PCI-Express 4.0 generace, cili tak se ma dnes vec AMD vs Intel.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

A co jiného čekat. Intel věnuje peci hlavně xeonum. A ty okraje dává na ickove procaky a ty taky ještě serezava. Když intel tak Xeon a když AMD tak kterýkoliv :)
Ale říct ze intel shit, to taky moc nejde. Oni ty xeony jsou fakt dobrý, umí si držet nízké teploty na svůj výkon, boost udrží dlouho, při nižší frekvenci podávají lepší výkon já icka při vyšší a pri dlouhodobé zátěži netrotluji. Mám je rad. Ale je fakt ze jsou prasecky drahé

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Koupil jsem ryzen, desku, ramky, zapojil to a jelo to. Koupil jsem další ramky, a jelo to. Koupil jsem druhé SSD do M.2 (stále to jede), a dokonce má 4 skutečné PCIe linky jen pro sebe. To je něco, co teď ani i9-9900K nemůže nabídnout bez omezení grafiky na 8 linek (a případnou druhou kartu na 4).

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Proc si montujes pocitac, kdyz jsi nemehlo a neumis ani flahnout bios...
Kdyz to neumis, nech si ho poskladat od nekoho, kdo to umi.

Rozdil zaplatis na deskach a RAM..to jsi pobavil..podle hesla, nic nevim, ale kvakam..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zase chystáte svůj oblíbený kolovrátek?

Výkon i spotřeba mohou vyznívat jak chtějí, ovšem když je něco rozbité, nefunkční ... a problémové, tak to žádný výkon a spotřeba nenahradí.

Mimochodem, byl jste to právě Vy, kdo neustále hlásal jedinou správnou pravdu až do uzemnění. Technicky vzato ve stádě sám, takový pan "franzz" + ECC

P.S.: Neodvažujte se ceknout, stačí minuta a budou tu důkazy v podobě odkazů vašich osvětových a jediných správných komentářů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Výkon i spotřeba mohou vyznívat jak chtějí, ovšem když je něco rozbité, nefunkční ... a problémové"
Dalsi kolovratek :))
Je rozdil mit jeste nedoladenou platformu (kdy je otazka vetsinou tydnu, nez to doladi) a dan za moznost upgradu CPU ve stejne desce po nekolik generaci a placat o necem co je "nefunkcni a rozbite".

Mate moznost ted hodit desetitisice uzivatelu, kterym to nefuguje..pane blabolisto :)
Se divim, ze ta CPU nestahuji z obehu pane experte..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bečíte za celé úderné stádo teoretiků?

1. Více než 24 měsíců od uvedení do prodeje není ničím jiným, než zkušebním obdobím a cituji "nedoladěnou platformou"?

2. Jmenujte alespoň jednu desku s Threadripperem 19xx a ECC (2-bit - WHEA)

Tak prosím pane Zoufalý ... máte možnost se ukázat a dokázat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Cece, zkuste se vzbudit :) Koho pod clankem o novych Ryzenech a jeho deskach zajimaji nejake Vami popisovane problemy TR s ECC? Vas a tri dalsi?
Pokud mate neco k tematu Ryzen 3xxx a spol, tak si rad prectu Vas nazor. Jinak tady akorat zbytecne cerite vodu vecmi, ktere vetsinu lidi jednak nezajimaji a hlavne nemaji ani zadny kontext s tim, o cem je clanek.
Hezky den

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jo Asus, co byste ještě čekali, většina jejich PR jsou naprosté kecy pro pár blbečků, kteří tomu nerozumí.
Kupodivu tyto konkrétní žvásty stáhli.
Více vstev pro základní desky!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Wow.
I kdyby tam nebyly ty kecy co nas*aly GB, MSI a AMD, co to je sakra za prezentace?
To vypadá jak od čínského prodejce na ebayi.... skoro bych až řekl že to nemůže být pravé... Smutné, že vlasntě je.

p.s.: taková prezentace by mě vlastně odradila, bez ohledu na obsah.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak oni vědí, že na AMD platformě se teď budou točit prachy, takže dělají vše pro to, aby si ukousli maximum. Všichni tři výrobci mají totiž s ohledem na AMD platformy z minulosti větší či menší škraloupy a tohle je IMHO způsob, jak udělat tzv. tlustou čáru.

Jinak osobně si myslím, že základ kvality na AMD bude (zejména na začátku) podpora, tj. rychlost a spolehlivost BIOSů, nikoli OC nesmysly, protože OC na AMD prakticky je tovární záležitost a vendoři desek mají minimální možnosti jak to posunout ještě dál. Proto nedává moc smysl řešit tloušťku napájecí kaskády, nebo rychlosti pamětí či počet vrstev PCB.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tohle jsem snad predevcirem videl u flankera.. musel jsem se do nej trosku pustit.. rozhodne je to trapne a neferove jednani.. nevim kdo by kdy osadil CPU za 20K do desky za 4,5K a jeste bez ofuku kaskady. (na testy schvalne pouzili vodar aby dokazali namerit co mozna nejvyssi teploty mosfetu).. druhym dechem ale musim pripustit, po osobni podrobne rozborce momentalni X570 nabidky, ze asus ma proste nejlepsi kaskady a to i v nejnizsi cenove kategorii.. dost mne zklamal GB, jelikoz paradoxne ma nejlacinejsi model gaming 3 lepsi kaskadu nez 2 jeho drazsi bratri.. (berme ucinnost celku VRM)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takovejhle X570 ODPAD si kupujete za nehorazny pienize, i ten Asus trapnej.

https://docs.google.com/document/d/1p0X2EJv9t9TWYiTBoSoGGpwjtgbyCxZIyPGu...

se nato podivejte. No se na to po di vej te...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

klasická designovka :) uff tohle jsem fakt nečekal tam je tolik promrhaného prostoru pro sofistikované řešní až to bolí a oni to takhle zabijí low cost řešením za nehorázný příplatek (přeci ten chipset nemůže být tak drahý, že na zybtku tolik šetřili ..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nevím jestli je to odpad, ale obdobné fukary jde najít v noťasech, třeba jako v tuhle nějakém obyč HPčku.
Nedivil bych se kdyby to dělali stejné dětské čínské ručičky, akorát to vyndaly z toho plechového rámečku. :)
To žebrování se tváří dost smutně, ale otazka, kam jim lezou teploty. a třeba to stačí že se tam prostě motá ten vzduch

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nekupujeme... nejsme blby ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, já bych řekl, že pro mne, jako pro koncového uživatele je podstatné to, jak dopadlo srovnání uvedených produktů. Vůbec není důležité, jaký procesor byl použit. Prvořadé je, že na všech MB byl použit procesor identický a ASUS se skutečně zahříval nejméně. To je fakt, vše ostatní jsou plky. Pokud je o MB z nejvyšší cenové hladiny, tak tam je pro mne ASUS stále jedničkou. Naopak z low endu bych nebral od ASUSu MB žádnou. Tam u mne vede MSI.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

'' Vůbec není důležité, jaký procesor byl použit. ''

fakt? asus si vklidu moh udelat nejakej profil na ES, kterej gigabyte a msi nema.. proste nestandardni procak muze mit nestandardni chovani a klidne muze s biosem asusu throttlit a zahrivat se min.. hlavne takovej test nemuze nikdo zopakovat, protoze pro ES si do skladu nedojdu, abych si to pretestil.. kdyz asus kecal o parametrech konkurence, tak proste mam duvod pochybovat o legitimnosti testu.. kterej jeste nelze replikovat.. smrdi to cely..

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Řada MPower od MSI byly nejlepší desky na trhu. Ty už ale nejsou, skončilo to titaniem pro Z170...ted nevím co bastli.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vsichni tady frajerite, ale abyste poradili jakou desku teda koupit, nic.

Kamos koupil Asus ROG Strix B450, prej je hodne slusna a s castou aktualizaci AGESA, jestli je to tak opravdu nevim.

AsRock pry blby, MSI nevim, dost me nastvali na Intelu, ze ty jejich desky dost blby. Gigabyte taky nevim, jednu dobu neumeli ani designovat okruh pro zvukovej cip a nabiralo to interference.
Takze co teda na AMD?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Proč do každý diskuze píšeš, že si tvůj přítel koupil B450?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je preci jedno, jestli B450 nebo X570, mne jde o to, kterou znacku teda kupovat, ktera ma nejmin problemu. A jestli si kamos koupil tu nebo onu je jedno, ja jen abych hned nebyl obvinen, ze pisu proti AMD, coz mi tu nekteri furt omylaji, ikdyz to neni pravda.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jdi do Realteku nebo Qualcommu a všichni budou spokojení

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zrovna desku ROG STRIX B450-F Gaming mám a nemůžu na ní říct špatného slova. Všechno běží krásně, updaty BIOSu jsou poměrně časté a opravdu opravují dané chyby z předešlých verzí. Podpora ze strany ASUSu super. Aktuálně mi běží na RAMkách Crucial a naprosto vpohodě, M2 SSD Samsung taky bez problémů a to samé můžu říct o Samsung SSD a Kingston SSD. CPU R7 2700X Boostuje jak má a žádné programy mi nepadají.

Až budu stavět PC tak půjdu znovu do ASUSu co se týče MB. Býval jsem zastánce Gigabyte, ale po špatné zkušenosti se Z370 Gaming K3 už do GB nejdu. MSI jsem měl v ještě předešlém starším PC (šlo o desku MSI B85-G43 - midrange deska za slušné peníze, v té době naprosto suprová) a taky bez jediného problému i po cca 5 letech než jsem PC prodal dál.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

dik

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je takovej problem si projit diskuze v obchodech. Vygooglit si testy. Vygooglit si fora a zkusenosti majitelu ? Jak to maj s vydavanim novych biosu/uefi snad vidis na webu vyrobce...
Ja mam asrock a bios kde by sem neresil nejaky problem to jeste nemelo. Bratrankovi sem v zari 2017 dal asus strix s b350. A nebylo na tom potreba tehdy ani od ty doby resit vubec nic. Proste to funguje. Ale zase je to nenarocny uzivatel co to ma jen na hry :o) Nemam asus rad, ale kdyz by sem kupoval desku ted tak by od asusu byla.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Stojí ještě za zmínku, že minimálně na tomhle obrázku:
https://diit.cz/sites/default/files/0004_asus_x570_fighting_guide.jpg

dotáhl ASUS k dokonalosti reklamní trik „graf, který nezačíná v nule“.
Graf, který nezačíná v nule a má vynesenou jedinou hodnotu, takže si tam můžete namalovat skoro co chcete :-D

Pro zajímavost, kdyby graf začínal v nule, na grafu Default by modrý sloupec odpovídal asi 51°C, červený okolo 85°C, takže rozdíl asi 34°C (a ne uvedených 15).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Marketingové nezmysli používajú výrobcovia všetkých troch značiek MB. Ale aj tak, ak by som si mal vybrať spomedzi nich bol by to práve ASUS.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.