Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Auditoria - velké změny

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009
Dnes jsem se vyřádil na auditoriích - zrušil jsem stará auditoria, pozměnil pár věcí, přidal bazar do menu vlevo atd. Tento článek je téměř povinný pro všechny, kdo navštěvují naše auditoria.

Dnes jsem se vyřádil na auditoriích a máme tu několik změn (další čekejte brzy):

  • Zmizela stará auditoria HW, SW a Jak. Bohužel nejde vystavit nic z nich na web (jako nějaký archív), proto pokud vás zajímá něco, co bylo napsáno v těchto starých a nepřehledných auditoriích, budete se muset zeptat znova.
  • Vylepšení doprovodných textíků. Sem tam někde, kde to bylo zapotřebí jsem vylepšil a doplnil nějaké ty návodné textíky. Proto všem, kteří si nejsou v našich auditoriích příliš jisti v kramflecích, doporučuji přečíst úvod do auditorií atd.
  • Bazar je ode dneška i v menu vlevo. Podle několika mailů mi došlo, že by to mohl být dobrý krok. Zjevně spousta lidí si našeho bazaru ani nevšimla, protože je "ukryt" v auditoriích.
  • Mazání nepatřičných příspěvků. Začal jsem též mazat nepatřičné příspěvky - a to jak ty, které odporují pravidlům našich auditorií, tak ty, které nejsou na správném místě. Může se vám tedy stát, že bez varování zmizí váš příspěvek. Toto je nutné k udržení pořádku v auditoriích, ne pro vaši buzeraci, jak už jsem byl nejednou nařčen!
  • Mazání vícenásobných příspěvků. Pokud přidáte nějaký ten příspěvek na více jak jedno místo v auditoriích, můžete 100% počítat s tím, že ho smáznu tam, kde podle mne nemá co dělat. Proto přidávejte své příspěvky jen na jedno místo a pořádně se rozmyslete, kam vlastně píšete.
  • Mazání opakujících-se dotazů. Než napíšete nějaký ten dotaz, podívejte se, zda-li se na něj náhodou někdo neptal. Kupříkladu, pokud máte problémy s vypalováním zvukového CD na Yamaze 4416 v Easy CD Creatoru, podívejte se minimálně do diskuzí věnovaných té Yamaze, Easy CD Creatoru a vypalování Audio CD (a to i do jejích archívů). Teprve pokud ani v jedné z nich nenaleznete odpověď, ptejte se.

No a protože se tolik věnujeme auditoriím, tak ode dneška už nebudeme odpovídat na dotazy emailem (pokud nás v daném emailu nepřesvědčíte, že tento dotaz nemá být v auditoriích). Možná si říkáte: "Proč tak drsný krok?" Důvod je jednoduchý: nedostatek času a fakt, že když se člověk píše s nějakou zdlouhavější odpovědí, tak by rád, aby posloužila více lidem a né jen jednomu.

A na závěr bych rád podotknul, že pokud nenaleznete na svůj dotaz odpověď, tak to není tím, že na vás prdíme, ale je to tím, že nás nenapadá žádné vysvětlení či nápad, jak vám pomoci. V každém případě při psaní dotazů ohledně problémů s vypalováním pište konfiguraci svého počítače (jak HW, tak SW) a i co nejpřesnější popis toho co jste dělali. Jinak se vystavujete nebezpečí, že vám nikdo neodpoví.

Diskuse ke článku Auditoria - velké změny

Žádné komentáře.