Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Bezpečné IT už není výsadou velkých firem

PR článek
Sofistikovaná ochrana před DDoS útoky je dostupnější než kdy dřív. Díky příznivým cenám na ni dosáhnou i podniky, pro něž bývaly investice do bezpečnosti IT nemyslitelným luxusem.

DDoS útoků přibývá. Ze studií několika bezpečnostních firem vyplývá, že tyto útoky jsou navíc delší a silnější než dříve. Není výjimkou, že některé z nich trvají i dny či týdny. Zákazníci datacenter Master Internet mají nyní možnost vyzkoušet ochranu svého řešení zapojením za zařízení Radware DefensePro. Ta jsou známá účinnou ochranou před síťovými útoky v reálném čase. Nežádoucí provoz okamžitě odfiltrují, aniž by uživatelé zaznamenali jakékoliv narušení.

Za úspěchem Radware DefensePro stojí patentovaná behaviorální analýza dat. Zařízení tak díky ní dokáže filtrovat provoz a detekovat i nové a sofistikované druhy útoků,“ říká technický ředitel Master Internet Martin Žídek. Ochranu v podobě doplňkové služby Chráněná linka získají zákazníci Masteru již od 120korunového příplatku měsíčně. DDoS útokům tak mohou čelit i zákazníci, pro něž jsou in-house řešení finančně nedostupná.


Přesvědčte se sami na ukázkových konfiguracích 3 možných řešení pro malé a střední podniky s různými nároky a potřebami.

Pokud hledáte cenově dostupný cloud server a máte již alespoň základní zkušenosti s jejich správou, najdete ho na nově spuštěném projektu ServerNOW.
  • 1 jádro CPU, 1 GB RAM, 10 GB SSD
  • operační systém Linux CentOS nebo Debian, Chráněná linka
  • Měsíčně: 380 Kč

Vysoce dostupný VMware

Pokud vaše menší či střední firma provozuje aplikace s kritickým požadavkem na vysokou dostupnost.
  • 2 jádra CPU, 4 GB RAM, 150 GB HDD
  • operační systém Linux CentOS, konektivita Blue line (vyhrazený port 10 Gbps, šířka pásma CZ NIX: 1000 Mbps, tranzit: 40 Mbps), Chráněná linka
  • Měsíčně: 1 808 Kč
Pokud potřebujete vysoký výkon a stabilní řešení pro své firemní IT.
  • Dell Dedicated X1 PowerEdge R630 (2x10 jader CPU, 192 GB RAM, 2x 160 GB SSD, 2x1 TB SATA)operační systém Linux CentOS, Debian nebo Ubuntu, Konektivita Blue line (vyhrazený port 10 Gbps, šířka pásma CZ NIX: 1000 Mbps, tranzit: 40 Mbps), Duální konektivita, Chráněná linka
  • Měsíčně: 6 872 Kč

Správné místo pro vaše data

Nová datacentra MasterDC české hostingové společnosti disponují aktivní ochranou před útoky a v souladu s trendem snižování spotřeby energie jsou chlazena za pomoci technologie Dell Fresh Air 2.0. V červnu tohoto roku otevřel Master Internet své dosud nejekologičtější sály v brněnském datacentru. Oba nové sály evropského standardu o rozloze téměř 400 m2 jsou prvními svého druhu v Česku, které využívají úspornou technologii přivádění chladného čerstvého vzduchu přímo do zdvojené podlahy datového sálu.

 

src="//googleads.g.doubleclick.net/pagead/viewthroughconversion/959777180/?value=0&guid=ON&script=0"/>

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi