Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Pokud se na scéně objeví Bloody, tak je bitva vyhraná...

Bloody - logo
Společnost A4tech, která již 25 let působí na trhu v oblasti hardwaru a softwaru představuje novou herní divizi: Bloody.

A4tech do České a Slovenské Republiky přichází s krvavou edicí tří drátových herních myší: Bloody V3, V5 a V7. A4tech Bloody series znamená vynikající design, perfektní ergonomie a vyspělé technologie, které vám zajistí vítězství v každé hře. Absolutní novinkou je Multi-Core systém, který je vybaven 6 technologiemi, včetně 3 režimů střelby. Bloody je ve výsledku nejpřesnější „střelecká“ myši na světe!

MultiCore

Bloody series odhaluje svých 6 "dech beroucích" technologií:

  1. Shooting Speed - Až 6X vyšší rychlost odezvy střelby. Normální doba odezvy myši je kolem 18ms, Bloody stačí jen 3 ms!
  2. HoleLESS Engine - Myši jsou vybaveny duálním optickým objektivem (2P), který umožňuje až 54x vyšší kontrast obrazu než běžné myši a zároveň eliminuje nežádoucí světlo, čímž je zajištěno přesné snímání pohybu na jakémkoliv povrchu.
  3. Multi-Core - Na rozdíl od klasických herních myší, které mají pouze jedno jádro, multi-core systém využívá více jader pro rychlé přepínání mezi různými postavami, což nejlépe využijete při on-line hraní. Dopřejte si tedy pro všechny herní charaktery vlastní nastavení, makra a jiné vychytávky!
  4. Strafe shooting - Po aktivaci Core3, můžete použít silný ostřelovací režim s potlačením zpětného rázu zbraně a trajektorie střely.
  5. Real-Time Gun Adjustment free software - Optimalizuje trajektorie a nastavení střelby v reálném čase a vylepšuje výkon zbraně pro přesné zásahy = neustálý headshot.
  6. Oscar Software - Buďte neustále připraveni na jakoukoli hru! Oscar představuje vyspělý nástroj pro editaci maker, můžete  je stahovat/ukládat, ale především ponechat v myši pro různé hry. Pokud nechcete vytvářet vlastní makra, můžete si stáhnout hromadu hotových maker od komunity a hráčů Bloody.
Bloody - series V3, V5, V7

Specifikace produktu (platí pro Bloody V3, V5, V7)

  • Počet tlačítek: 7
  • Rolovací kolečko: Ano
  • Připojovací rozhraní: USB
  • Délka kabelu: 1.8m
  • Váha: 155g
  • Podporované operační systémy: Windows XP / Vista / Windows 7

Stránky o produktu:

Tagy: 

Diskuse ke článku Pokud se na scéně objeví Bloody, tak je bitva vyhraná...

Žádné komentáře.