Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Bluetooth 4.2 cílí na chytrou domácnost

Mnohem lepší by bylo, kdyby v tom konečně udělali pořádek a hlavně ZRYCHLILI, a nevymejšleli tyhlety naprostý pí*oviny. BT 3.0 HS je totiž akorát 2.1 přes WiFinu, což v praxi znamená, že to má tak 5 % zařízení na trhu (lepší telefony) a to musej být na obou stranách komunikace, takže absolutně nepoužitelný. Takže jsou všichni pořád závislí na dekádu starým archaickým bazmegu o rychlosti šnečího sprintera.

Vona totiž aby byla prdel, tak 3.0 automaticky nemá HS, to má 3.0 HS. Stejně jako 2.x nemá EDR, to má jen 2.x EDR. Až 4.0 má integrovaný povinně komplet všechno od EDR po HS i ty úsporný blbosti, akorát že se teprve poslední dobou vůbec objevují zařízení co by uměla BT 4.0, donedávna nebylo skoro nic.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Vitej v consumer shitu. To same se deje totiz u HDMI - cislo revize at uz je 1.1, 1.2, 1.3, 1.4 nebo 2.0 vubec nezarucuje ze zarizeni podporuje vse a ze to bude chodit, spis oznacuje ze zarizeni ma alespon neco z vyssiho levelu. At uz se jedna o 3D, 4K, 12bpp, ARC, HEC, atd...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Co porad maji s tim "The sky's the limit" ... at si vezmou priklad z NASA.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Co není schopna se dostat ani na oběžnou dráhu, protože když už jim rusáci dají díly, tak jim to stejně vyletí do luftu, natož zpátky na Měsíc? Z těch snad zrovna ani ne ;-)

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Běžte jim poradit jak na to..

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Chytra domacnost ala bezdotykove veci napr kos a mydlenka.. velika spokojenost :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.