Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Byl Steven Sinofsky vyhozen z Microsoftu, protože ohrožoval Ballmerovo teplé místečko?

Jistě je držitelem nemalého balíku akcií MS a jako inteligentní muž si přeci nebude ohrožoval jejich cenu útočením na vedení MS. Ostatně i proto se zaměstnanci platí v akciích, zajišťuje to jejich loajalitu i po "odchodu".

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

OMFG, to ma byt prvni april nebo cdr prevzal blesk? Ballmer spolu s kamaradem Billem vlastni 3/4 microsoftu a on se pry boji, ze ho ohrozuje middlemanagement ... to je uz fakt sila na co jsou lidi schopni prijit.
Frajer jeste napise zamestnancum (coz pochopitelne nemusel), ze spekulace jsou jen vycucane kraviny a nekdo o tom jeste pochybuje? Kdyby ho vyhodili, tak by to asi napsal ne?
Frajer je proste bud nemocny (se jeste treba za par mesicu/let dozvime) nebo proste uz nechce dal pracovat, ja mit sto mega na uctu, tak uz me v praci nikdo nikdy neuvidi ....... je fakt s podivem, z ceho vseho se da v dnesni dobe vyvarit clanek ....

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Cloveka, ktery VYDELA sto mega (mysleno praci) ta prace obvykle bavi, respektive jedna se o workoholika. Takze bud se Ballmerovi nelibilo co dela, nebo se naopak Stevenovi nelibilo co po nem chteli aby delal.

Na druhou stranu, 100 mega znamena, ze to nemuselo byt nijak vyhrocene. Mozna se zacli o necem hadat, Stevenovi po minute piply stopky (na iPhone pravdepodobne) a on si rekl, ze ma 100 mega a nema to zapotrebi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hm a nebo je to jeste jednodussi .... treba je to tak, jak tvrdi Microsoft i sam Sinofsky, ale to asi nikoho nenapadlo, ze by neco mohlo byt tak jednoduche a proste podle toho, jak ti lidi rikaji ze?:o) Ale to by asi neuzivilo novinarske kachny:o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

na Lupě s odvoláním na The Verge psali:
Sinofskyho odchod podle lidí, kteří jsou obeznámeni se situací, nesouvisí s produkty, na které ve své funkci dohlížel. Důvodem mohla být skutečnost, že Sifonsky se snažil bránit rozvoji produktů, které by v budoucnu mohly ohrozit pozici Windows a tím i jeho moc uvnitř firmy.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A podle mě jsou za tím mimozemšťani.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Zdá se, že Linuxáci mají delší prsty než to vypadá.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

To byla reakce na "Shal | 15.11.2012 - 17:09" ? 0:-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.