Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k CeBIT 2012: desky ASRock s čipsety Intel 7. řady

Na CeBITu jsou k videni stovky zajimavych veci :) hlavne nejlepsi expozice je ta studentska... tam clovek citi ze se svet hybe kupredu :)

Kazdemu kdo ma rad tenhle obor vrele doporucuju udelat si tam vylet... Hannover neni tak daleko... je to hezke mesto :) a veletrh je to opravdu prijemny :) uz aby byla streda my byli aspon v pulce cesty :))

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Dnes jsem byl na Cebitu. Letosni rocnik me zklamal. Je mensi nez predchozi rocnik. Pavilony 20, 19 a 9 nejsou vubec obsazene. Pavilon 16 a castecne 17 je mala Cina se spoustou pidifirmicek. Zaujali me pavilony 13, 12, 11 kde je infrastruktura, antiviry. Nejhezci hostesky ma Intel a nejmene oblecene Energmax.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To bylo hezke shrnuti :) cinsky pavilon byl i minuly rok... ale me osobne vubec nevadil... sice 1000x to same (kolikrat jsem tam jen videl nalepovaci folii stylu "Ed Hardy" s kaminkama pro iPhone?) ale obcas tam clovek vidi neco zajimaveho/zabavneho/obskurdniho/necekaneho/uchylneho :))

My dorazime az v patek respektive do nemecka ve ctvrtek ale nehodlam se po te ceste jeste plahocit vystavistem...

Mimochodem :) jako mladi jsme jezdili na Invex a taky jsem se tam dal dohromady s mou pritelkyni :)) je to sice uz skoro 10 let :)) ale ted jezdime do Hannoveru dat si kafe... drzet se za ruce a koukat :) takova nostalgie :)

U me minuly rok vyhral pavilon s designem a nejvice casu jsem utopil v hale kde byly vizualizace/koncepty ruznych studentskych napadu (samorecyklovatelna flaska...atp. vynalezy) tam jsem si pripadal jako bych vstoupil do hlavy Julese Verna

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

A ještě jedne problém bude tento rok. Ve čtvrek (tzn. zítra) tady bude stavkovat ustra (zdejší MHD). Vypraví pouze několik autobusů na Cebit z hlavního nádraží. Celý Hannover bude ve čtvrtek totálně zasekaný.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To je takova ta vlakova nadzemka? No tepic...

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Sorry za asi blbej dotaz, ale nedá mi to. K čemu je 8+3 fázové napájení? Ze školy si pamatuju, že jsme blbli v laborkách i s více fázemi než třemi, ale nakonec se dycky 3 fáze ukázaly jako optimální z hlediska fázového posunu, interferencí a jiných parametrů. Našel by se nějaký dobrák, který by mi byl ochoten objasnit přínos 11 fází pro napájení MB ?
Díky všem dobrákům :-).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Snad je tím důvodem méně zvlněné DC napětí po usměrnění vícefázového vstupu.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.