Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Chris Hook nastupuje do Intelu jako vedoucí marketingu grafických karet

Nvidia a AMD traste sa. Ideme vyrábať grafické karty, už zase.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Intel který grafiky neumí - si najme na marketing člověka který to neumí.
LOL

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Mozno prave preto ze nepouziju existujuce technologie na ktore su patenty, tak pridu s niecim novym a revolucnym?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zbožné přání

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

i kdyby zazrakem prisli s necim novym tak max. v profi sfere protoze potrebujeme i SW cast a dostatek vyvojaru preci jen soucasny celosvetovy hegemon nejde jen tak prebit necim revolucnim ze dne na den krasnym prikladem je treba x86/x86_64 a Microsoft :) (prvni drobne krucky revolucni zmeny budou stat mnoho sil/lidskych zdroju i miliard a nekdo to zaplatit musi :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jako vždycky to padne na ovladačích. Škoda.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Aby se Intel dostal na úroveň problémovosti obvyklé u Nvidie, tak na to miliardy a čas zatím má. Neodepisoval bych ho předem, už dnes někdo na Intelech hraje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Intel NUC s i5 a Iris 640, super vec co utahne 4K@60, totalne o zabiji ovladace (blikani obrazovky), pokud nechci blikani tak jedine <2K.

Problem se tahne uz nekolikaty rok, cloveka to nasere, jinak je to pekna masinka...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jenze to utahne i grafika u armove plecky a bez blikani :) chapu ze jsou trochu v klestich diky AMD i NV ale ty jejich grafiky ani nemohou mit vyssi ambice (ac jako zaklad poslouzi dobre)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

.. taky ... uz jsem z hrani blockbusteru vyrostl , tak ted uz jen treba WoT ci ET na Iris Pro 6200 ... ale ty ovladace davali do kupy pres rok ... coz byla bida nejvetsi http://www.imagebam.com/gallery/dfkkozmdp77cyrjekic74gbke5xdp033 ..ale ted uz good

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jen dodam že se co se týče CPU s Edram tam se mi jakožto majiteli I7-5775C nikdy nepodařilo najít souvislot mezi ní a GPU a zdali jí ona GPU vůbec používá. Když jsem edram vypnul v biosu, podtaktoval, cokoliv, na výkon integrované GPU to nemělo žádnej vliv. Co mnělo velkej vliv bylo OC onoho GPU a OC RAM, ale nic co se týkako EDram. Ono to skoro vycházelo logickly že bude jako framebuffer cache pro GPU ale jestli to nebude jedna z novinářskejch kravin co se časem roznesla a všichni to vzali za fakt a začali to papouškovat bez vlastního testování. Jako třeba v minulosti když se říkalo že u 32-bit systému Velikost VRam ovlivňuje velikost adresovatelné RAM a pod.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.