Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Chybou ve firmwaru se Samsungu podařilo vyřadit stovkám lidí televizi

Tamtung, nasi maji Tamtunga z minuleho roku a furt vypadava wifi, nakonec se to teda vyresilo zapojenim LAN. Jinak wifi router vzdalen 5m na primou viditelnost a ostatni zarizeni na wifi i v jinych mistnostech zadny problem, proste blbej tamtung.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Co jsem prodával chytré televize, tak nejvíc zhejčkaný na wi-fibyl vždy Panasonic, ukazovali skoro nejlíp ale software nebyl moc dokonalý, u Samsungu problém nebyl až na ty pastelový xichty :D , tenkrát jsem pochopil, že půlka národa je slepá :D , hlavně že je to značka kterou chtějí :D . Říkám chlapíkovi od Samsungu, hele jak se docílí toho, aby to ukazovalo přirozeněji a plynuleji?.....To je jednoduchý....všechny vychytávky na vylepšení obrazu vypni :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Provozovat televizi přes wifi, to chce hodně velkou hloupost (nebo naivitu)...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Důvodem je nestabilita softwarové komponenty dodané od MI6. Samsung se tímto omlouvá a dokud se situace nevyřeší, bude komponenta od MI6 deaktivována. Uživatelé se nemusí obávat - firmware od CIA, KGB a Čínské rozvědky zůstává nadále spolehlivě funkční.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

:-))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To máte štěstí, že jste nepřišel do styku s R2D2 uplácaného v Samsung (SR8980). To je panečku odvážná kombinace geniálního technologicky obdařeného lempla, který to z nabíječky rozpálí na plná kolečka přímo do protější zdi. Pokročilost zázračné technologie "Visionary Mapping Plus" se nezapře. A když se mu nechce dělat, tak se začne točit dokolečka a odjede jen v případě, že mu dochází baterka. Kamarádka by přísahala, že když se na R2D2 zle podívá, tak se sebere a jede vysypat prach, nebo zmizí pod sedačkou na hodně dlouhou dobu. Neuvěřitelně věrný, pokaždé se vrátil z nemocnice :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Takže vlastně dělá to, co slibuje v reklamě: Nezávislý od začátku až do konce. Je tak pokročilý, že se čistí úplně sám! Rychlejší a plynulejší pohyb pro lepší vysávání. Větší zrychlení. Ostřejší zatáčky. Díky svému tenkému designu se vejde pod nábytek. Na své cestě vysaje mnohem více. Od nynějška budete vědět, že ve vaší domácnosti se vysává, i když tam nejste.
:)))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V reklamě překypují štěstím :-)

Práci strojům a úklidu sbohem. Ale vážně, bezvadná věc pro lenochy a milovníky úklidu. Měl jsem levnější model LG a nebyl úplně marný, i když spoustu věcí nezvládal (problémy měl např.: u stolu s židlemi). Největší problémem byla baterie a náhradní díly. Jedině eBay a modlit se, ať jsou díly kompatibilní, protože pozáruční servis rovná se koupit nový (nemáme, nejde, nedoplatíte se). Před měsícem jsem si pořídil pokročilejší model (a dražší) Roomba 980, ke kterému byl přibalen robotický mop Brava 240. Naprostá spokojenost. Mop nechávám jezdit po dlažbě, vejde se pod topení, nezaplétá se mezi židlemi a bere to velmi těsně okolo nohou. Navíc zvládne hrany a objede na těsno i kuchyňskou linku po liště. Jednou za týden mu nastavím režim a saponát na leštění parket a nechávám ho jezdit po podlaze. Nastavení a vůbec režimy jsou opravdu dobré. Vysavač denně objede doslova celý byt (jen jsem musel snížit prahy), nevynechává rohy a krásně vysává krycí podlahové dřevěné lišty. Spokojenost jako v reklamě a většina dílů zůstává vyměnitelná.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Koukám Samsung válí. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je přesně ten důvod, proč mi "chytrá TV" nesmí do bytu. Hezky projektor a k tomu PC s Kodi a po prdeli. Žádná zavirovaná blbost v síti, žádný přístroj, který se chová přesně tak, jak nechci a nedovolí mi to, co potřebuju...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.