Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Čína zestátní všechny zdroje kovů vzácných zemin

Přeložit článek do ruštiny a poslat Putinovi. :-)
Takhle se to totiž dělá, doma se vytěží a vyrobí, teprve koncový výrobek s přidanou hodnotou jde ven. Tohle Rusko nechápe a nemá síly, které by vyrobily kvalitní koncový výrobek na vývoz.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

pche, zatiaľ Rusom stačí nedostižný náskok v strategických bojových systémoch, až sa situácia "ukľudní", začnú sa vážne zaoberať aj kravinami pre blbečkov ako ty! nehovoriac o tom, že ohromnú zásobáreň know-how majú kúsok za hranicami a jediný naozajstný problém, kde výpalnícki z.m,r.d,i z usákova majú navrch sú pokročilé litografické technológie ovládané holandským monopolným výrobcom ASML.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Koukám, že ty jsi z těch "vlaztenců", co by byl schopný v případě útoku na ČR, ty ruSSké rakety sem ještě navádět...

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Co čekáš od čobola, zradili za Hitlera, zradí za Putlera ... ti se teď budou plácat po ramenou, jak na ten proradný západ vyzráli, pokaždé když vyženou ovce na pastvu :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja neviem čo furt maju ty Anglosasi proti slovanom, toto už je 6 vojnova vyprava na Slovanov za 300 rokov, asi slovania su jediny tak blby aby sme sa zabijali sami medzi sebov, za anglosasa sme schopny vyvraždiť celu svoju rodinu. Čudoval som sa prečo Rusi maju len 150 milionov ludi, ale už mi to je jasne, Ukrajina mala 54 milionov a jedna anglosaska vyprava zdecimovala ukrajinu na 18 milionov, tak nečudo že po 6 takych vypravach anglosasov za 300 rokov na slovanov je ich len tak malo :) Ja len dufam že slovakov do toho anglosasi nezatiahnu lebo pred 200 rokmi bolo slovakov len 200 000ludi, a nerad by som bol keby nas zase tolko bolo :D

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Tak si zopakuj historii, nejvíc slovanů zabili sami slované. I když je celkem pofiderní jestli se té stepní hordě dá říkat slované, možná ještě tak ten úzkej východ Ruska ...

Určit přesný počet Slovanů zabitých různými skupinami je extrémně obtížné kvůli různým faktorům, jako jsou neúplné historické záznamy, různé definice etnické příslušnosti, různé historické období a geografické rozsahy. Nicméně mohu poskytnout rámcový odhad založený na dostupných historických zdrojích.
1. Anglosasové

Anglosasové historicky nevedli velké množství konfliktů specificky proti Slovanům. Hlavní konflikty mezi Anglosasy a Slovany by zahrnovaly například účast na křížových výpravách nebo pozdější koloniální a imperiální války. Celkově se dá odhadnout, že počet zabitých Slovanů Anglosasy je relativně malý ve srovnání s jinými konflikty.
2. Konflikty mezi Slovany a dalšími národy

Mongolské nájezdy (13. století): Mongolské invaze vedly k masivním ztrátám na životech. Odhaduje se, že během invazí zahynuly statisíce až miliony lidí včetně Slovanů.
Osmanské války: Konflikty mezi Osmanskou říší a slovanskými národy vedly ke smrti statisíců lidí na Balkáně a východní Evropě.

3. Konflikty mezi Slovany

Vnitřní války a konflikty (středověk a novověk): Války mezi slovanskými kmeny a státy vedly k významným ztrátám na životech, ale je těžké poskytnout přesný odhad.
Druhá světová válka:
Nacistické Německo: Během druhé světové války zemřelo odhadem 20 milionů Sovětů, z nichž velká část byli Slované (Rusové, Ukrajinci, Bělorusové). Dále mnoho Slovanů zemřelo v okupovaných zemích, jako je Polsko, Jugoslávie atd.
Násilí mezi Slovany: Během druhé světové války docházelo také k vnitřním konfliktům mezi Slovany (např. v Jugoslávii mezi četníky, partyzány a ustašovci), které vedly k dalším statisícům až milionům obětí.

4. Totalitní režimy

Stalinské čistky a hladomory: Během vlády Stalina v Sovětském svazu zemřely miliony lidí, včetně mnoha Slovanů. Odhady se pohybují kolem 10-20 milionů obětí v důsledku čistek, hladomoru (např. Holodomor na Ukrajině) a represí.

Rámcový odhad

Oběti způsobené Anglosasy: Relativně malý počet, pravděpodobně v řádu tisíců až desítek tisíc.
Oběti způsobené Mongoly a Osmany: Statistické až milionové ztráty.
Oběti způsobené nacisty během druhé světové války: Miliony Slovanů (odhad kolem 20 milionů).
Oběti vnitřních slovanských konfliktů a totalitních režimů: Desítky milionů (odhady kolem 10-20 milionů jen během stalinských čistek).

Závěr

Na základě historických dat je pravděpodobné, že většina ztrát na životech Slovanů byla způsobena vnitřními konflikty mezi Slovany a totalitními režimy, zejména během 20. století (např. stalinský teror). Přesné číslo je obtížné určit, ale řádově se jedná o desítky milionů obětí, což výrazně převyšuje ztráty způsobené Anglosasy.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

PS: tej stepnej horde sa da hovoriť slovania, lebo Rusko vybudovali(dobili) terajši Ukrajinsky kozaci od Dnepra a oni su slovania. Preto su Rusi tak haklivy na Donbas. Ta stepna horda za uralom tvori len 3,5 miliona ludi, čo tvori cca 2,5% Rusov.
PS2: Stalin to bol drbnuty Gruzinec ktory sa bal o svoj flek a zabil každeho kto by ho mohol ohroziť, celu Rusku armadu s vyzbrohou presunul k Japonsku. a Banderovci čo mali stražiť zapadne krydlo CCCP zradili a spojili sa s Hitlerom, preto Hitlerove vojska prešli cez Ukrajinu bez jedineho vystrelu, Banderovci vytali Hitlera ako osloboditela a lahko sa dostal až ku Moskve, ked sa stiahla Slovanska armada od Japonska, nastala skutočna vojna.
Anglosasi zneužili banderovcov 1943 a deiny sa opakuju a zase anglosasi využili Banderovcov :D
1944 bola vyvraždena Ukrajina a zase aj 2020 je vyvraždena Ukrajina. Keby som bol Ukrajinec tak už kašlem na celu Ukrajinu a domov neidem, lebo je velmi vysoka pravdepodobnosť že zase po 20-70 rokov budu chcieť isť anglosasi sa pozrieť na Ukrajinu :D

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Vždy, když rusák nadhodí téma Anglosas, je jasné, že opisuje z "mouder" KGB. Tenhle termín je z jejich přiručky, v češtině se užívá pro něco jiného :-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ty vole jako jsou to strašný kokotiny (a asi nezáměrně tím pomáhá zlu...), ale zase ty nadávky typu čobol a hejt na Slovensko obecně vidím fakt nerad.

Jako jsou to lidi a země, s kterým se dorozumíme snadno bez cizího jazyka, máme štěstí, že máme vedle sebe zem, kde se člověk domluví, odkuď může číst knížky nebo kde můžou číst knížky od nás. Jsme malá země, je nás jenom 10 milionů a větší a početnější holt nebudeme. Ale to, že je tu Slovensko a je s náma tak sblížený je skoro stejně dobrý, v některých věcech možná i lepší/zajímavější.

To že se tam momentálně většina lidí zbláznila a nevidí pro strašidelný homosexuály a "anglosasy", kterýma jim svině mávají před nosem, holou skutečnost, to fakt není důvod je všechny odsoudit, nenávidět a pálit mosty. Jako by takový kreténi nebyli i u nás, jenom tady na diitku/cdr je jich evidentně dost. Jednou to může vyhrát volby a zblbnout většinu národa i u nás, a co pak?

Jak se říkalo v tý památný empétrojce, Kokoti sú na celom svete, rozumiete ma...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Já neodsuzuju všechny Slováky, ale takovej miro a snajprik je pro mě prostě čobol :D dyť to sedí jako prdel na hrnec. Samozřejměm, že vím, že jsou i normální Slováci, ti teď ale budou roky trpět právě kvůli čobolům na který reaguju.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Doporučuji přečíst knihu (snad ještě půjde někde sehnat). A pak ji někomu darovat. I s věnováním.

X. Crement: Dost bylo Kokotů

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

:D ty jo, mě to něco hrozně připomíná, nedojdeš pak k tomu, že jsme vlastně všichni kokoti? :D Problém pak je, když to někdo chce vynucovat silou :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

EU ma ich 640 atomoviek a spolahlivosť 50%, nam rusov ani netreba ked ich vystrelime zabiju nas vlasne atomovky :D

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

To není třeba, souřadnice jsou známy. Už i Vidlák je zveřejnil. Vzhledem k tomu že nemáte protiletadlovou natož protiraketovou obranu, můžete si zkusit dát pytlík na hlavu. Jako Ve stopařově průvodci vesmírem.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Hele, ruská hovada už otevřeně vyhrožují. Pěkně tam ten nacismus bují....

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jsem zapoměl, že pro sněhové vločky je popis realného rizika jaderné eskalace vyhrožováním. Kdyby v 60 letech za kubánské krize k problému přistupovali stejně tak už tu je dávno jen poušť.
Jsi to ujasněte, vyhrožování vypadá jinak. Asi nějaká oběť inkluzivního školství ne?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

A hele. Rusák nemá nic k věci, tak příspěvek zpochybňuje útokem na diskutujícího. Inu co se v petrohradské škole trollů naučíš....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

LOL, Rusko válčí na levelu SSSR ... na Ukrajinu se pumpují západní zbraně z doby SSSR, tedy level SSSR ... Kdyby Ukrajina dostala aktuální zbraně tak si můžou jít pohovořit o hranicích s Japonskem :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Noviny z roku 2056

Na titulní straně palcovými titulky:
Bylo slavnostně zahájeno XIV. zasedání Komunistické strany USA

Ekonomický sloupek:
Evropská komise vydala 365. doplněk Green Dealu, kterým nařizuje chodcům došlapovat opatrně a v žádném případě nešoupat nohama, aby bylo konenčně dosaženo snížení produkce prachových částic avizované v roce 2022.

Drobné zprávy:
Další konflikt na Polsko-Čínské hranici

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, co se tady rozčiluješ, když má pravdu. Rusko je exemplární příklad toho, jak projebat svou příležitost, stát se největší mocností na světě. Rozlohou největší stát na světě s obrovským nerostným bohatstvím, které po rozpadu SSSR prakticky rozkradli a rozebrali si pro sebe bývalí soudruzi z Kremlu a jejich kamarádíčci a udělali si z Ruska dojnou krávu. Všechny zisky končí v kapsách jednotlivců, kteří je vyvádí ze země a na tom prohnilém Západě, proti kterému tak vehementně brojí, si kupují majetky, nemovitosti, jachty, ale obyčejný Rus dře bídu s nouzí. Takže Rusko je totálně zaostalá země, s mizerným školstvím, zdravotnictvím a úrovní života, prolezlá korupcí, s HDP na úrovní Itále, ale přitom je to velmi bohatá země, která pouze vyváží základní suroviny, nevyrábí žádné pokročilé produkty a zboží s vyšší přidanou hodnotou, je technologicky zaostalá, přitom mají mnohem na víc. Kdyby si totiž vytáhli hlavu z prdele a přestali zemi rozkrádat, začali investovat utržené prostředky do své vlastní země a lidí, pozvedli životní úroveň, vzdělanost, tak by byli schopní vyrábět a produkovat zboží s vyšší přidanou hodnotou pro celý svět a ekonomicky by rostli. A pokud by dosáhli silné ekonomiky, to ostatní by přišlo s tím, i technologická a vojenská síla. Neměli by pak potřebu zbytečně útočit na ostatní státy a naopak ostatní státy by se samy přidávaly k nim do různých aliancí a unií. Čína to už pochopila, že je lepší budovat ekonomickou sílu, skupovat a ekonomicky ovládat, než zbytečně válčit.

Jenže to jim asi v těch vymetených hlavách nedojde...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

tak Rusko napriklad vyvaza jadrove elektrarne. Co zrovna by som medzi zakladne suroviny si nedovolil zaradit.
No a to zbytocne vyvolavanie vojen. Ja neviem, napada ma Irak, Afganistan, Syria, Lybia ...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jo, to mě taky napadlo, což je asi tak jediná věc...jinak nic jinýho...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo proto existuje výjimka ze sankcí pro titanové součástky pro Boing. Jelikož na odlité těch věcí jsou potřeba jisté technologie..a tak dále..

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

SSSR dodával titan pro americká letadla i v 70. letech, aniž o tom věděl :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ale věděl, podceňujete zákuicní dohody. A nebylo to na letadla, ale i na strategické ponorky. A o tom to je, velcí chlapci se domluví a ti malí za to zaplatí.-)) Třeba tím, že nakonec zaplatíte ty ukrajinské dluhy, za které se zaručíte.. se bavím .-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já se taky moc bavím, jak všechno víš, i když víš úplný hovno :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Kdyby si totiž vytáhli hlavu z prdele a přestali zemi rozkrádat, začali investovat utržené prostředky do své vlastní země a lidí, pozvedli životní úroveň, vzdělanost"
Jenže to je to, co nejde. Tím by ta mafie přišla o moc. Bylo to tak za cara, za komančů i za současného nácka. Souhlasit s režimem je tam nejdůležitější vlastnost. Mafie vládne, běžný člověk dostane za "odměnu" veliké Rusko. Aneb programem je šířit tu pohromu, jako se šíří nádor.
A tvůj optimizmus ohledně Číny nesdílím minimálně od té doby, co Si porušil pravidla a stal se vůdcem.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Po vzoru Putina se stal prezidentem nadosmrti...ale to nepopírá, to, že Čína skupuje kde co může, cpe se kam může, což je mnohem efektivnější, než o něco válčit...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Vladimír Vladimírovič Putin byl zvolen prezidentem v řádných volbách. Kdežto na Ukrajině je nevypsali.
Ze strachu.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Porad cekame na radu, jak udelat volby ve state, co ma notny kus uzemi okupovany.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Boha to jsou žblebty z Kremlu koukám :D Ukrajina byla napadena sousední zemí, platí v ní stanné právo a tak dle Ukrajinské ústavy vláda vládne do doby než stanné právo skončí a poslední rusák se zpakuje. Pak bude mír, budou moci být vyhlášeny i řádné volby a Ukrajina bude moci dál pokračovat směrem k Evropě. Vy si v Mordoru můžete zatím hrát na číňánky, budete to potřebovat :D

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Volby nebyly za války ani v Británii, přesto by jen ruský debil toto označil za nedostatek demokracie :-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ukrajina nevyhlásila Rusku Válku.. Takže volby být měli a Zelenský nemůže právně podepsat nic..ani vlastní kapitulaci .-))))

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

A takovýhle blábol ti napsali kde? Proč by Ukrajina měla vyhlašovat válku, když byla napadena? Koukám ruské právo je velice kreativní, však taky ruská ústava funguje jako hajzlpapír. Putler si vzpomene a ústava se přepisuje.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

On neni jen zmrd, on je totalne vypatlanej zmrd. Neni ani schopny si pamatovat, cim ze nam ted vyhrozuje.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ale, ale.. je nutno se přebalit? Ono se nám to bojí a křičí o vyhrožování..copak copak.. zatím jste tu diskusi jen zasvinili hromadou vulgarit. Jen tak dál..
Imho něco k Číně by nebylo?
Tak něco přidám:
V souladu s články 3, 4, 5, 6, 9 a 15 zákona Čínské lidové republiky o protizahraničních sankcích se Čína rozhodla přijmout protiopatření proti příslušným subjektům a vrcholovému vedení společnosti Lockheed Martin:
1. Zmrazit movitý majetek, nemovitý majetek a další druhy majetku na území Číny pro laboratoř Lockheed Martin Missile System Integration Laboratory, Lockheed Martin Advanced Technology Laboratory a Lockheed Martin Venture Capital Company.
Čína umí také sankce.. a s těmi Vašimi Tajwanci v senátu.. a ve vládě..

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Myslíš v těch "řádných" volbách, kde se opozice účastnit nemůže, nebo je pro jistotu rovnou odstřelena? To i ty socialistické v 80. letech byly svobodnější, tam se šlo jen do basy.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ale může.. Ale musíte mít dost podpisů na arších.. A ty ze zahraničí podporovaná takzvaná opozice nedá dohromady. Takže smolík. A fakticky ty lidi zvedli zadky a ty hlasi prezidentu hodili.. Takže se to nedá zpochybnit. Ani ty volby neignorovali jako v Česku mnohokrát s nízkou volební účastí..

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

No ještě aby je ignorovali. U nás za socialismu byla taky účast 99%. A každý ví proč.
A o podpisech rozhoduje jakási komise a sčítá je podle příkazů shora :-) Vždy tak dojde k žádoucím číslům...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

O těch řádných volbách bych pomlčel...už jen to, že Peskov rok před volbami prohlásil, že výsledek je předem daný...car Vladimirovič se postaral o to, aby neměl řádného protikandidáta a na plné čáře vyhrál...tohle řádné volby nebyly, jen divadlo pro plebs...hlavně jak unikly ty videa, jak tam přihazovali po zavření místnosti Putinovi hlasy...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Peskov holt jednou omylem sdělil pravdu. To se i profilhářům stává :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zbraňové systémy má nejlepší a vyváží je ve velkém. Blbiny jako pračky a mobily mu vyrobí Čína.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Jasně, potenciální kupci jsou tak oslněni výkony ruských zbraní při invazi na UA, že se úplně ostýchají je objednat.

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Jestli oslněni, to nevím, ale dobře vidí, jaké zbraně se osvědčují a jaké ne.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

To ale zní jako dost průser pro Rusáky.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

To jo - podle oficiální propagandy. Jenže skutečnost se propagandou neřídí.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Co to zas blábolíš, zmrde?

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Poslední dva roky celej svět vidí, jak je na tom ta "skutečná" ruská armáda, oproti tomu, jak ji předtím prezentovali...skutečně pro ně celkem průser :D

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jsou tak oslněni, že ruší objednávky a od některých to Rusko kupuje zpátky.

Navíc je to druhá nejsilnější armáda na světě!

Jejich letectvo zajistilo drtivou převahu na Ukrajině a pomohlo získat celé území za jeden celý den!

Oh wait...

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

ano, ruske letectvo ma drtivu prevahu na ukrajinskym letectvom

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ale nejsou ani schopni lítat divokou lasičku nebo držet tempo, co by dali dva Nimitzové...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

On nic neví o těch 3 tunových dárečkách co tam padají z oblohy.. Ani o těch 3 letištích s technikama z posledních 2 dnů. Ty taktické rakety hrozně milujou zahraniční techniky. Asi láska na první pohled.
A ty americké klastrové rachejtle /maskují je jako UA/ zase milují krymské pláže plné dětí.. To mluví za vše..

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Neblábol, zmrde.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Hele ruská armáda útočí na New York...
Tak na reakci si počkám.. .-))

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Je to perfektní, kdybys tu nebyl, tak si tě musím vymyslet.
Prohráváš, vulgarity lidi neoslní. Ale pokračuj, moc slušným lidem pomáháš se zorientovat.
Skus ještě něco najít ve slovníku.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Njn, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá...takže po tom, co rusáci povraždili tisíce civilistů na Ukrajině, se nesmí divit tomu, že jim Ukrajina bude bombardovat civilisty na pláži...hlavně ten kostel se stovkama dětí, co rusáci vybombardovali a tady se řeší nějaká pláž...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Navíc Ukrajinci žádnou pláž nebombardovali, cílili jinam. Je to jen chyba ruské protivzdušné obrany :-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Myslíš tisíce civilistů povražděných na Donbasu od roku 2014 Ukrajinci a upálené lidi v Oděse v roce 2014 ukrajinskými nacionalisty?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

To byl průser, to nepopírám, ale to je vnitřní problém Ukrajiny, do toho rusákovi nic není...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To nebyl žádný průser, to je ruská propagandistická záminka. Rusák navelel zelené mužiky na Donbas, ti tam rozpoutali nepokoje (doteď je každý představitel separátu ruský agent, pojem volby neznají vůbec) a obranu proti tomuto agresivnímu moru pak rusák nazve agresí. To nevymyslíš. Ale je to přímo okopírované od Hitlera a jeho podpory henleinovcům.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Ano a proto je v Doněcku Alej andělů. zavraždených doneckých dětí ukrajinci od r. 2014..
Jen tak dál..pokračujte.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Jistě, ti debilové z Doněcku pod vedením zelených mužiků vůbec neútočili na Ukrajinu, že, trotle?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Chtělo by to obměnit slovník. Jazyk český je bohatý na vulgarismy a začíná to být nuda, takhle zbůhdarma ho nevyužívat..

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Jako pojmenování těhle agresivních ruských bojůvek je to plně vyhovující.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

no pomer strat je 5:1 v neprospech ukrajincov. teda aspon podla tvrdeni Bidena.
Neviem vsak povedat, ci je to "dobry vykon"

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

To byl i poměr ztrát Rudé armády vůči wermachtu během WWII. A stejně jako v minulosti o výsledku patrně rozhodne vůle stran a míra zahraniční podpory.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No, nemci boli kvalitou velenia niekde inde. Ci vyhravali, ci prehravali, stale mali mensie straty ako nepriatel. A to je jedno ci na zapadnom alebo vychodnom fronte

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Zvítězila strana s většími ztrátami a širokou mezinárodní podporou.
https://ru.usembassy.gov/world-war-ii-allies-u-s-lend-lease-to-the-sovie...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Nutno říct, že Rusáci si teď o nižších ztrátách mohou jen nechat zdát...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

ma ukrajine je to realita. maju 5x mensie straty ako ukrajinci

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Neblábol, zmrde.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Hele zaseklá desko, až se to jednou zveřejní, tak uznáš svojí chybu nebo si změníš nick a konečně vypadneš?

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

existuje organizacia medusa, zostavena z ruskej opozicie. Spolupracuje s BBC. Pouzivaju otvorene zdroje a snazia sa odhadnut straty Ruskej armady. Co som pozeral naposledy blizila sa k cislu 100 000.
A no par dni dozadu v tv debate Biden povedal, ze straty ukrajiny su cez 500 000.
Trump reagoval, ze je to viac.
Z toho pomer 5:1
A nabuduce zkuste bez urazok

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

To je nějaký metodologický humor?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Zbývá ti něco jiného, než reagovat takto vyhýbavě? V situaci, kdy už seš v menšině asi i ve zmasírované ČR a stále věříš, že Rusko má vyšší ztráty než Banderistán? LOL, satai, už se na tebe (minimálně tvojí hloupost) vaří voda a budeš usvědčen. Internet má paměť lepší než ty.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Banderistán, zmrde? Jak už se ani nesnažíte předstírat, jak držíte pěstičky agresorovi...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Banderistán holoubku. UPA a upalovaní českých žen a dětí ve stodolách.. taky Poláků.. Ti nezapoměli. Aspoň někteří na Volyňskou řež.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Já to nikdy nepředstíral, ty mentální chudáku. Na straně banderovců nikdy nebudu.

Opět reaguješ vyhýbavě jako pravý zamindrákovaný chudáček, co ví, že už mu moc času nezbývá a bude odhalena jeho hloupost.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ve skutečnosti se na to odtajnění ztrát docela těším, protože to se v Rusku bez změny režimu neobejde.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

No dobrej vtip.. To na Ukrajině radši zrušili volby.. ze strachu..
A v Česku už je taky nahnáno.. kohopak začnou stíhat za vlastizradu jako Nadě toho bývalého Slovenského ministra obrany..? Na to si počkám..

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Určitě nám vysvětlíš, jak na okupovaných územích ty volby realizovat, viď?

Vlastizradu? Ty jsi fakt drzý zmrd.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Zkus pro začátek v Kyjevě.. Zlatíčko.. a bacha aby ses nerozsypal...-))

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Volby se samozřejmě dělají na všech územích, jinak by zase zmrdi jako ty řvali, že nejsou reprezentativní. Takže neblábol...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Je v tom malý zádrhel, Luhansk, Donbas, Chersonská oblast a Záporožská oblast a Krym jsou podle Konstituce RF součástí RF. Můžete s tím nesouhlasit nebo se přeskočit, ale vůbec nic s tím neuděláte. :-))
Zopakuji. Vubec nic..

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nauč se česky, rusáčku, u nás tomu říkáme ústava. I když v Rusku je to stejně jen trhací papír, ti debilové si do ústavy napsali i území, která nikdy nekontrolovali. Inu když vůdce rozkáže... Mimochodem, byl tam i Cherson, s tím vůbec nic bych být tebou byl zdrženlivý :-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Doplň si vzdělání, v Rusku ústava není, je konstituce. Méně jak 2000 slov umí používat zaostalí jedinci.
Konstituce (z lat. con-stituere, ustavit, založit, zakotvit)
Na hodinách češtiny jsme měli za úkol používat synonyma.. promrskej si to trochu.
Cha, asi jsem měl lepší uroveň školství..a učitelku .-))), nebyla dost inkluzivní.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

A opět, argumenty došly, tak přichází útok na diskutujícího.
Čeština pro to má pojem Ústava. Nejsme v Rusku. Synonyma se pro odborné termíny nepoužívají.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Nevzdělaný produkt českého inkluzovního školství. :-)
Vás přece měli aspoň informace naučit hledat, když už ne se fakta naučit. Strejda google to objasní hned.
10) Česká ústava a její vývoj [109 kB]
Biskupské gymnázium Brno
https://www.bigy.cz › post › attachment
DOC
Měla by chránit individuální práva a ochraňovat tradici, státnost a svébytnost. Ústavě se taky říká konstituce. Vytváření ústav je spojeno s moderní státností.
https://www.bigy.cz/backend-1/post/attachment/24?download=1
Takže synonymum holoubku. Máš za 5. A zkus příště lopatu.
Ubohost, skáza národa.. udělej z lidí nevzdělance a zničíš národ.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

konstituce [-ty-] (zast. ob. konštituce), -e ž. (z lat.) 1. kniž. ústava: republikánská k.
Oficiální slovník spisovného jazyka českého.
https://ssjc.ujc.cas.cz/search.php?heslo=konstitu%C4%8Dn%C3%AD&sti=28418...

Prostě blbec velebnosti.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Prostě blbec jsi ty, český termín to není.To, že to najdeš ve slovníku, z toho termín neudělá.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To, ze si zlodej nekam zapsal, ze co uloupil je jeho, je relevantni jak?

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

"Ve skutečnosti se na to odtajnění ztrát docela těším, protože to se v Rusku bez změny režimu neobejde."

Děkuji, ukládám.

Dodám jen - ukrajinský režim se změní asi ještě před odtajněním:).

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

No neuveritelne, demokracie meni vladu casteji nez diktatura. Just WOW.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ty vole, ty bys byl schopný označit dnešní situaci ve Francii za Macronův úspěch.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Vůl jsi ty. Úspěch to jistě není, ale demokracie ano. To by se v Rusku stát nemohlo, tam má vůdce svých 90% jistých :-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

On se po české tradici překabátí a jakmile se fronta dostane blíž bude z něj rudý kremelský ďábel co bude křižovat ostatní. Takových už bylo.. ti v minulosti dokonce udávali aby smyli svou vinu.
Taková česká tradice.. zítra se budou bít do krve za jiného pána.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jasně, mírumilovné Rusko k nám bude přibližovat frontu. Skrz Polsko a Ukrajinu asi.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Naco Polsko. Rakety stredního doletu si pro tebe sáhnou bezpečně. Zrušení moratoria je na spadnutí.
A tyhle hračky jsou určené přesně pro Evropu.. protože jinam nedoletí.. A poletí naprosto bez jakýchkoli překážek. PVO už dávno nemáte..natož funkční.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Tak si v té frontě udělej jasno...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

A když už jsme to nakousli, jak přesně mne má ta změna kabátu ochránit před Iskanderem? ;-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jako vždycky a mnohokrát v historii Česka. Přidání se na vítěznou stranu na poslední chvíli..
Zatím máš čas.. ale míň než si myslíš .-)))

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Tohle vyhrožování si nech od cesty, zmrde.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Chudinko :-))) copak nervíky? Ještě budou....

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Fakt ne, vždyť sis ani neudělal jasno, čím chceš vyhrožovat...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ojoj.. šlápli na bebíčko.. jako troll v diskusích jsi nepodstatný.. nic.. těm se vyhrožovat ani nemusí. Zalezou sami.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

...píše anonymní Rusácký zmrd.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Podpora agresivní války je stále ještě trestným činem, ruský zmrde.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

A hele udavačská úderka.. tak do toho.. To vy v Česku umíte.. Nějakej Hašek o tom psal.. Pepek Vyskoč :-))) Se bavím.. ještě, že jsem tak sečtělý.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

"Podpora agresivní války je stále ještě trestným činem."

Takže NATO za katr!

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

NATO nikdy nevedlo válku, jejímž cílem byla anexe cizího území. Takže ticho tam na hnoji!

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Až na to Srbsko-Kosovo, ty senile. Kromě toho - válka jako válka a např. Američtí vojáci co kradou ropu v Sýrii, to je taky pěkná demokraturská motivace.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Kosovo, ty senile, není žádná anexe. Je snad Kosovo součástí nějaké členské země NATO, nebo vůbec nějaké země? Není, je samostatné, takže zase blbě.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Bombardování Jugoslávie. Měli byste se stydět paštikáři. Roky jste tam jezdili na dovolenou a pak je vybombardujete. Hnus. Kolaborovali jste, nechali jste bomby vozit přes vlastní území.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Nešlo o bombardování Jugoslávie, kam jsme jezdili na dovolenou, ale Srbska, kde se k moci dostal magor jménem Miloševič - takový balkánský Putin, který si vysnil, že by z té Jugoslávie mohl udělat vlastně velké Srbsko a začal kvůli tomu 3 války. Že ti tak blbý nápad nic nepřipomíná?
O kolaboraci jako ruská podržtaška nemůžeš vůbec psát, ty ji tu aktivně provádíš.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Žvásty. Fuj.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Jo, realita se ti nelíbí. Ale já jsem jezdil na dovolenou do Dubrovníku, Zadaru, Splitu, Primoštenu, Rijeky. A při tom jsem projížděl přes Záhřeb, Varaždin nebo Osijek, Sarajevo a Mostar. Vše v Chorvatsku nebo Bosně. S Miloševičovou "Jugoslávií" mají tato města společného jen to, že některá byla jeho armádou napadena.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

To je tak, když si někdo vykládá pojem ztráty po svém a pak s ním dělá propagandu. Medusa uvádí ztráty jako počet padlých. Armády uvádějí ztráty jako počet vyřazených z boje, to je mrtví + ranění.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

(plus zajatí)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To by je už dávno převálcovali...ale ono je to jaksi naopak, sotva se někam posunou...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

mate, pravdu. ja som vas najprv zle pochopil

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Aha a proto rusáci mají přes půl mega vyřazených vojáků, cca 150-200k mrtvých zatímco Ukrajina kolem 60-80k mrtvých a 150-200k vyřazených ... možná než hltat rusáckou propagandu by to chtělo chodit na servery zabívající se přímo válkou na Ukrajině ;) přesný čísla ti nikdo neřekne, ale hrubé odhady existují. Ano Ukrajinci mají potom další desetisíce mrtvých civilistů což rusák nemá, holt už jsou civilizace a ne stepní horda, že mu nesrovnávaj města se zemí jako to dělá rusák v rámci osvobozování rusky mluvící menšiny. Ta je teď tak svobodná až je z toho mrtvá.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Hele a proč teda ti Ukrajinci musí svoje vojáky nahánět na ulicích dost násilím, odvádět důchodce, mentálně zaostalé či nemocné, když jich padlo tak málo? Neboj, ono ti to časem dojde...

Jinak ta města na Ukrajině srovnává a srovnávala se zemí i ukrajinská armáda, to tak ve válce bývá a chtít po zaostalých banderovcích něco jiného než svinstvo, to může jen pomatený libtard jako ty.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Jakoby rusáci byly v náborech lepší, tam se s tím už vůbec nemažou...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

No asi budou lepší, když je situace jaká je:).

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Rusáci mají zatím tu výhodu, že můžou využívat své negry z kolonií. Mobilizace v Moskvě a Petrohradu, to by byl průser..

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Používat slovo negr u Vás nesmíte. Proč urážíte rasistickým výrazem afroameričany?

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Nesmím ho používat, přesto jsem ho použil a nikdo ho nezcenzuruje. Divné, co? Asi proto, že realita je jiná, než ti ruská propaganda podsouvá.
A každý moc dobře chápe význam slova negr v tomto kontextu. Jen rusák vypatlaný propagandou ne :-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Mě fascinuje ta touha Ruska zopakovat kroky Nacistického Německa, proč? Dyť to blbě dopadlo. Všechny země co dříve kolonizovaly viděly, jak špatné to může být. Dyť to nikam nevedlo. Proč rusák opakuje Německo? Musí vždy, tyto režimy opakovat, než jim to dojde? Posuňte se dál, neopakujte chyby co už udělali ti před váma boha.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Lžete. Na webu je spousta videí jak loví ukrajince na ulicích jako dobytek. Ale nejsou z RF..

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Díky libtardům můžeš projevovat svoji blbost na internetu ;) nacíčkové, komouši a podobná svoloč totiž svobodě velmi rychle zatne tipec, ostatně vidíme to na Slovensku ... omezení shromažďování - check , omezení medií - check ... teď tři roky budou pracovat na tom jak zakořenit moc a už ji nepustit a pak bude zase jen povolené říkat jen to co si myslí vrchnost. Až pak zatočíte s náma libtardama ale zjistíte, že najednou budete na řadě i vy, protože na to aby málo mohlo mít moc musí většina mít málo a pak už budeš tou většinou ty, nebo tvoje děti. Můžeš jim pak říkat proč šeptáte po nocích doma, no protože jsme předtím zatočili správně po bolševicku s libtardama tak teď už nesmíme myslet. - checkmate

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

je pravda, ze za blazna Matovica sa vypinali media. To je tak, ked sa pscyhopatom da do ruk moc

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

media? ako hlavne spravy a zem a vek? kde sam rostas bol nahraty rusmi, ako od nich zadoni peniaze na cinnost?
keby sme mali normalnu vladu, rostas sedi v base za velezradu

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ja nevim, jak na Slovensku, ale ceska vlada s jejich "dezinfo" agendou, protipravnim "ne"vypinanim webu, prihravanim velke domu ceske televizi diky "dane s mobilu", ktera se de-facto chova jako statni televize ignorujici opozici, atd. ma presne nakrocenou tam, kde by si to nikdo nemel prat...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Takže tvrdíš, že dezinfo agenda není problém? Rusák ti tu veřejně vyhrožuje atomovkama, za velký prachy z ropy a plynu gumuje palice jednodušších tak, že na Slovensku ze strachu zvolili návrat totality a to se má ignorovat? Vypnuly se opoziční weby nebo propagandistické weby? A vypnuly se nebo běží dál a pouze se bloklo DNS? Máš tu nějaký čínský firewall a zákaz VPN tak jako v Číně a teď i Rusku? To jako budeme sledovat jak Čína blokuje nás a mi je sem necháme na oplátku hlásat ty svoje moudra? Tak pak fakt dopadneme jako na Slovensku kde Ruskej kapitál převzal defakto moc protože čím víc na východ tím větší korupce. Co je u České televize daň z mobilu? Já vím jen o tom, že se převádí z elektrické přípojky na internetovou přípojku. Česká televize je takovej stát ve státě, nehlásá moudra vlády ani opozice ale moudra toho kdo tam je zrovna přisátej na financích, vzhledem k tomu, že ji nesleduju tak vlastně ani nevím co hlásá. Ale vzhledem k tomu, že ani ANO a opozice ti Českou televizi nevypne tak je naprosto irelelavntní za to hanit tuto vládu a že zvedli poplatek o cenu jednoho piva po XX letech to mi fakt hlavu netíží.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Takže tvrdíš, že dezinfo agenda není problém?"
.. a kde mas to "dezinfo"? Co je to dezinfo? Kdyz prijde ministr vnitra Rakusan, ze vyjednal vyjimku z migracniho patku a ukaze se, ze vubec nic nevyjednal..neni to dezinfo, potazmo neni to lez?
Kdyz Fiala tvrdi neco a pripohne si realitu tak,ze je to lez, tak neni to dezinfo?
Odpovez nejprve na to, co je to dezinfo, jak ho poznas a jak budes jednat s dezinfem, ktere prichazi z vlady, ktera chce dezinfo ridit.
Ceska televize by mela fungovat a chpovat se podle zakona, pod ktery spada. To nedela. Vzhledem k tomu, ze se na ni nedivas, tak asi moc nevis, ktera bije.
A ted mudruj..

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tady nejde o jedno pivo. Tady jde o ty demokraticke principy, ktere tak rad ty a dalsi kritzuji jinde a s klidem prehlizi doma. Je to spatne. Je to na ustavni zalobu a naprosto protipravni jednani. Koho chces za to hanit jineho, kdyz tu vladni novelu pripravuje vlada, mudrci?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

K tomu vypinani, je uplne, jestli to mzues obejit, je to principielne spatne. Veci, pokud nejsou v souladu se zakony, resi soudy. Soud narizuje neco. Nemuze prijit nejaky namestek ministra na Vodafone a rict kluci, hjele prehodte dns a zablokujte mi tohle.. to je protipravni jednani. Opet, pokud tohle nechces kritizovat, tak se sam podilis postupne natom, ze tady ta Cina jednou bude.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Já s tebou v tomto principiálně souhlasím, ale dej mi teda alternativu co dělat když jsme na prahu velké války v Evropě a co dělá propaganda s lidma vydíš v přímém přenosu. Rád bych teda od tebe slyšel řešení krom hany vlády.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ve valce je Ukrajina, ne Ceska Republika. To asi prvne. Rovnez neni ve valce zadny ze statu Nato, ke kteremu by mela CR nejake zavazky. Proto mi prijde uplne mimo misu "vypinat" nejake weby, o kterych podle mne ani vetsina lidi, co tady zije, snad nikdy ani neslysela a vetsinu z nich ani nezajima co tam pisi. Takhle jen docilis praveho opaku, ze se nekdo zacne zajimat o to, proc nekdo neco vypnul.
Druha vec je, ze cenzura A toto je prvek cenzury, ktery do demokratickeho statu nepatrii, pokud neporusuje zakon. Pres to nejede vlak. A pokud jede, tak jsi na ceste k Rusku a Cine.. Ja bych jeste chapal treba to, ze nekdo zpanikaril, udelalo se to, a nekdo se za to pak omluvi, ze to bylo vzhledem k okolnostem, atd. Ale nikdo nic. Jeste delaji, ze oni vlastne nic, ze ty firmy sami..Pokrytectvi jak vysite a protipravni jednani. Mozna vis, ze soud to vypnuti oznacil za protipravni.
Opet jde o principy

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dobře, ve válce je dnes Ukrajina, zítra to to bude Pobaltí, Rumunsko a pak i my ... rusák najel komplet na zbrojní výrobu ten to neotočí, vše záleží co Čína, ale tím jak si medvídek Pu prodloužil mandát na neurčito po stylu Putlera mi něco říká, že to bude jako přes kopírák Už jim v tichosti dodává i věci na výrobu zbraní a zpravodajské info ze satelitů, to mi minimálně říká, že to s tím mírem nebude v brzké budoucnosti moc žhavé. Ale abych neodbočoval, stále od tebe nevím to řešení, pořád píšeš jak se to nemá dělat a jak je vláda špatná, ale nikde od tebe nevidím řešení. Jinak co se tu dělo za Babiše a co se tu bude dít po dalších volbách, ještě budeš rád vzpomínat na tu naši strašnou vládu, protože Babiš se už učí od Orbána a Fica ... jsou teď velcí kámoši, takže sleduj dění na Slovensku, ať víš co přijde. Tam už tu hroznou demokratickou vládu nahradili.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

"Dobře, ve válce je dnes Ukrajina, zítra to to bude Pobaltí, Rumunsko a pak i my"
.. a jak tohle vis? Nevis, v nejlepsim pripade je to tvuj nebo prejaty nazor. Nic vic, nic min. Nikdo to nevi, co bude. Do hlavy Putina nevidis. Naopak se da uspesne oponovat, ze by Rusko takovy konflikt nezvladlo.
"rusák najel komplet na zbrojní výrobu ten to neotočí,"
.. sice najel, ale nema na to financni zdroje. Kdyz si srovnas vydaje na zbrojeni statu NATO a Ruska, zjisitis, ze jsou cca 10:1 ve prospech statu NATO. Myslis, ze Putin bude mit zajem o konflikt, ve kterem ho druha strana minimalne financne ve zbrojen uz dnes prekonava 10:1?
Putil ma nevim 70+? Kolik roku asi tam jeste muze byt...
" Ale abych neodbočoval, stále od tebe nevím to řešení, pořád píšeš jak se to nemá dělat a jak je vláda špatná, ale nikde od tebe nevidím řešení."
.. jake chces reseni? Co je reseni? Ja zadne reseni nemam, protoze an to zadne reseni neni. Bud jsi v demokratickem systemuy, ve kterem fuguje pluralita nazoru, ktere jsou dany nejakym zkonym rancem a nebo jsi na ceste k nejakemu druhu totality. Socialsimus mel taky ten "spravny nazor". Kdyz jsi ho verejne poprel, jedno z jakeho duvodu, tak jsi byl okmzite oznacen za rozvracece socialsimu, socialistickeho souziti, imperialistickeho debila a ja nevim co. Tudy cesta preci nevede..
Ja sleduji deni na Slovensku a jsem sokovany, kam zasel hejt na Fica, ze ho nekdo sel zastreslit. Taky jsem videl spoustu dezinformaci o tom, ze Fico je rusky sluha a podobne, stejne jako tvrdi o Babisovy, coz jsou uplne nesmysly, aniz by chtel kohokoliv z nich se nejak zastavat.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Aha ale jistě nejsi šokovaný hejty Fica jak rozdmýchal vášně předpokládám :) sorry jako, pusť si nějaká jeho videa. Ten magor co nám vystřílel fakultu za to taky může vláda? Nebo jak to vlastně je. Může vláda jen za to dobré, za to zlé, za všechno nebo za nic? Řešení nemáš, no čekal jsem, já taky nevím jak moc lépe to řešit, kdybych věděl, tak s ním vylezu. Takže kritizovat umíš, teď ještě teda zapracovat na tom řešení ;) Si stejnej jako opozice, kritika, házení klacků a žádné řešení ... to bude terno až to tu budeme mít za dva roky, ale předpokládám, že to už bude tvoje vláda, takže to bude všechno zase dobře :D

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ja jsem ti reseni napsal. Reseni je v dodrzovani zakonu. Ja nevidim zadny smysl v odpojeni nejakeho webu. Nevidim zadny smsyl v placeni CT, kterou paltit nechci. A pokud je tam neco, na co bych se rad podival, klidne si zaplatim mesic, kdy treba vysilaji MS v hokeji. Nevidim zadny smsysl v hromadnem prijimani migrantu, ktere tady nechci. Nevidim zadny smsysl v cenzure. atd.
Byt tebou, i presto ze jsi voilic petikolky, tak je to petikolka, ktera tyhle veci dela. Proto je naprosto normalni a prirozene, ze to kritizujes. Kdyby to delal Babis s Turkem, budu kritizovat Babise s Turkem.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Aha, takže za minulé vlády neexistovala ČT? Ona si až tato vláda vymyslela veřejnoprávní media? Dyť jediné co udělali, že zohlednili existenci internetu a o kousek zvedli poplatek, nic víc nebo míň. Že ji nechceš platit je hezké, ja taky ne, ale veřejnoprávní media tu tak nějak byly pořád i před tím, než jsem se narodil a že doba se mění a někdo si všimnul po 30 letech, že existuje internet ve vládě :D no trvalo jim to pravda naštěstí déle, ale už si všimli no. To je život. Dej mi vědět jak tvoje budoucí vláda napraví ty hrozné křivdy co se ti událi ... oh wait ... ona přidá nové, no co už to je život ;)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ohh wait...zkus chvili prestat hrat petikolkoveho volice a divat se na to bez prislusnosti k nejake politicke strane. Opet ti zopakju, ze jde o principy. Pokud nechapes co je porusovani principu, tak bez do Alberta nebo Tesca a tech levnejsich 10piv za ten mesicni poplatek, si tam vezmi bez placeni. Myslim, ze te ochranka vyvede velmi brzo z omylu...
Mozna, ze bychom treba meli platit dalsi polatky, co treba Deutsche Welle, nebo BBC nebo Polskou televizi, ty vsechny urcite na "mobilu s internetovym pripojenim" naladis taky, nebo ne? Co Prima, TV Nova, YT televize..ty by se nemeli platit?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Deutsche Welle, nebo BBC nebo Polskou televizi, Prima, TV Nova, YT televize ??? My tu o českém veřejnoprávním mediu a ty už odbočuješ kamsi kam ani já nevidím :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

"Reseni je v dodrzovani zakonu. Ja nevidim zadny smysl v odpojeni nejakeho webu. Nevidim zadny smsyl v placeni CT, kterou paltit nechci."
Krásně jsi ve třech větách popřel sám sebe. Zákon o ČT je tu od roku 1992. Tak buď ho dodržuj, nebo nemel o tom, že v dodržování zákonů je smysl. Zjevně u tebe jen těch, co se ti hodí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak jestli nevidíš za Ficem ruský kapitál a mafiánské praktiky russia style tak jsi z prominutím velmi naivní. Ale velmi naivní a jen doufám, že těchto naivců tu máme méně než více, hlavně v armádě snad takoví nejsou protože ji budeme setsakra potřebovat v blízké budoucnosti. Já celkem mapuju tu východní hordu a s klidem ti teď říkám, že pacifismus a klidné časy jsou u konce. Bude to turbulentní čtvrtstoletí. Kolik z nás z toho vyvázne živých bude otázka, doufejme že co nejvíc.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

"Tak jestli nevidíš za Ficem ruský kapitál"
.. ja to nevim. Kde mas nejaky dukaz toho tvrzeni. Ale kdyz myslim dukaz, tak dukaz, ne rvani v mediich o tom, ze Fico nepodporuje Ukrajinu, kdyz po tom, co vyhrali volby, k nim prijel Ukrajinsky ministersky predseda (tusim ministersky predseda). To ze tam nechce dodavat zbrane? To je preci svobodna volba. Cesi taky v v Iraku v ramci operace Poustni boure meli chemickou jednotku a ne bojove utvary, znamena to snad, ze podporovali Hussajna?
"Já celkem mapuju tu východní hordu"
.. ja nevim co to je 'vychodni horda'. Mne se taky nelibi, co dela Rus. Nelibi se mi dlouhodobe co provadi Cina. Stejne se mi ale nelibi, co provedli USA v druhem Irackem tazeni, kde totalne destabilizovali stredni vychod, a dalsi veci., ncimene mam na jejich "reseni" (pokud nejake existuje) jiny pohled, coz asi bude mezi nami pocitam ten rozdil...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kdo mohl a měl rozum z Ruska utekl ... tu ti prolítl nynější typickej rusák pod nosem a stejně nic nevidíš, propaganda tam zabrala, jedou jako šrouby aby z nás ten liberalismus vymlátili. Klidně si spi a brblej na vládu, o to horší budeš mít budíček. Ne že bych ti to přál, nepřeju nikomu co se na nás valí, ale vyrovnat se s tím budeme muset.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Kdo mohl a měl rozum z Ruska utekl "
.. uz jsi nekdy aspon bydlel v jine zemi? Kolik let si stravil nekde v cizine?V jakych zemich jsi bydlel?
A ted nemyslim 14 dnu dovolene v CHorvatsku...

Zkus mi poradit na koho mam brblat, kdyz ne na vladu? On snad ty zakony dela nekdo z ciziny nebo tady je nejaka druha vlada, o ktere nevim?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak doufám, že ti to brblání vydrží bo za dva roky budeš mít teprve na co ;)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Je samozrejme mozne, ze za 2 roky to bude jeste horsi...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

existuje organizacia medusa, zostavena z ruskej opozicie. Spolupracuje s BBC. Pouzivaju otvorene zdroje a snazia sa odhadnut straty Ruskej armady. Co som pozeral naposledy blizila sa k cislu 100 000.
A no par dni dozadu v tv debate Biden povedal, ze straty ukrajiny su cez 500 000.
Trump reagoval, ze je to viac.
Z toho pomer 5:1

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jen v Mauriopolu zemřelo na 60k civilistů ... to pak tvoří ta čísla, Ukrajinských vojáků umřelo podstatně méně než rusáků.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

no napriklad konflit v Gaze priniesiol viac mrtvych civilistov ako vojna na ukrajine. A to sa bojuje ovela kratsie a hlavne na ovela mensom uzemi. V Gaze to mame uzemie o rozlohe Bratislavy, front na Ukrajine sa taha cez 1000 km. Takze tolko k civilistom.
Ono to tak nejak zapada do seba. Velitel Zaluzny hovoril, ze je potreba mobilizovat 400-500 000 vojakov. Mobilizacne normy na ukrajine stiahli na taku uroven, ze je vhodny clovek aj s tuberkulozou, rakovinou ci AIDS. A lapaju muzov na uliciach, kde sa da.
Biden hovori o stratach 500 000, Trump ze je to viacej. Svojho casu Ukrajinska televizia tvrdila ze je to milion. Podobne to tvrdia aj Turecke zdroje. Samozrejme, tazko dohladat pravdu. Ale aj ked zoberieme ten najnizsi Bidenov odhad, tak je to strasne.
A ono sa neni moc co cudovat, ked ukrajinci vedu take sialene operacie ako napr. toto:
https://standard.sk/431362/ukrajinsky-vojak-o-protiofenzive-az-devatdesi...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

odkaz na prorusky portal si strc do ...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

viete o com hovorite ? preco by to mal byt prorusky portal ? vacsinu zdrojov maju zo zapadu

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Budu hádat - z míst jako National Interest? ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ste vedla.
Napriklad jeden zo zdrojov je general, ktory stal na cele Vojenskeho vyboru NATO.
https://standard.sk/703911/general-kujat-pre-standard-zelenskyj-je-tragi...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

To bude podle stejné logiky jako že Vídeň nemůže být doupě ruských operativců protože je v Rakousku, že jo :D

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

aj vy ste vedla. Nic s rakusanmi

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A ty si tam můžeš strčit ČT, ČRO, ČTK, Novinky, IHNED, IDNES, Seznam a podobné sračkomety. A bacha aby sis tu prdel nerozthl.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ono je trochu obtížné pro vládu ovlivnit co ostatní vyrábí pokud nemáte centrálně řízenou či dotační ekonomiku. Oni ti lidi naschvál vyrábějí a prodávají to o co je zájem...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

ano, nieco ako centralne planovanie v EU

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

omg, tak o centrálním plánování v EU nám povykládej, to bych se rád pobavil ... že to je dotační chaos a nějaké to směřování k RVHP z toho trošku cítit je (více než by se mě zamlouvalo), ale k centrálnímu plánování to má fakt ještě hodně ale hodně daleko :D

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To že su rusi blbi to vieme, lenže do roku 2014 sme to využivali my EU tieto zdroje, preto sme boli najsilnejšou ekonomikou sveta, za 2 eura si kupil 3 dolare. V tedy sme s ruska kupili nerasne suroviny za 300 miliard a vyrobyli s toho tovar za 15 000 miliard.
Ale potom EU uplne odyšla od zdraveho rozumu, a zriekli sme sa Ruskeho nerastneho bohactva, len za 1 rok EU stratila oproti USA 3500 miliard, taky prepad zaznamenala EU len za rok 2014/2015. V 2014 EU mala v 100 najbohačšich firmach sveta zastupenie v 80 firmach, dnes nam ostali len oči pre plač, lebo EU nema nerastne bohactvo a teraz ho kupujeme od USA ktore ho kupuje od Rusov ale za 1000-2000% maržu si na to dava USA a predava nam.
Ano Rusi su hlupi že predavaju svoje nerastne bohactvo, ale my sme ešte hlupejši, lebo vlastne nemame a toho lacneho s Ruska sme sa zriekli :/ Preto Čine za par rokov stuplo HDP o 70% a nam EU o 5-10% za 10 rokov...

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/norsko-zasoby-suroviny-ruda-va...
Rusi jsou hloupí, že místo toho aby bohatli tak si vyženou inteligenci a zdecimují vlastní obyvatelstvo. O tom kolik jich má splachovací záchod nebo vůbec vodu do domu asi ani není třeba řešit. A stejné to je se Slovákama, ti normální jsou už u nás nebo dál v Evropě a ten zbytek teď může poměřovat brambory a mrkev s Lukašenkem, protože to co váma provede Fico s poloficem bude styl ala Bělorusko, nechtěli jste do Evropy, tak si to užijte. Zpátky do středověku, posílám pozdrav a klíčenku.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

pisal nutellovy Fiala ?

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Mittar se zamiloval do retardované zrůdky Černochový:).

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Čéče, já jsem ODS či Fialu v životě nevolil a že už chodím k volbám dobrýho čtvrt století ... Ale rozhodně nemíním volit strany kde jde přestavba tak rychle, že my už dnes se máme líp než zítra... pozítří... včera... Pokud nebudou piráti moc levicovatět tak zůstanu u nich, pokud budou tak asi Topku ... Populisty, komouše nebo nacíky fakt volit nemíním. ČR jako srdce Evropy vidím jako srdce Evropy, takže proevropské směřování, vůbec by mě nevadila časem třeba nějaká Evropská konfederace při zajištění národních suverenit bo větší celky mají více vlivu na světové dění, vidíme to v přímém přenosu kdy různé státy USA dohromady defakto tvoří globální politiku. Pokud Evropa chce v budoucím světě mít své místo, bude muset vice a úžeji spolupracovat nebo náš hlas nebude vůbec slyšet při dominanci USA, Číny, časem i Indie v tomto globálním až chaotickém svinčíku. Je nutné hledat kompromisy ale samo ČR to nikam nedotáhne, je třeba využít jak rozmanitost Evropy, tak tu společnou sílu co spojené národy když drží při sobě dokáží vyprodukovat. Místo házení klacků pod nohy a hraní si na solistu je třeba spolupracovat. Politici co to hrají na sólistu opakovaně vedou svou zemi do stagnace. To si může dovolit Čína kde je na hromádce miliarda lidí pod dozorem velkého bratra, ale ne ČR kde celá populace země nesloží ani jedno větší velkoměsto na planetě :) Pokud ti politik bude říkat hesla typu čechy čechům znamená to jediné, jde mu jen o svoji kapsu a poddané míní využít jen jako nástroj pro svůj mocenský růst a ne pro rozvoj republiky, protože rozvoj naší země může probíhat jen díky spolupráci s ostatníma a s kým jiným než s okolo nás žijícími Evropany. Nemáme tu ani naftu, ani diamanty, takže izolace povede jen k tomu, že se pár lidí bude mít lépe na úkor všech ostatních. Fakt nechceš dopadnout jako Rusko, kde se dva miliony lidí má dobře a 140 miliónů lidí živoří a to bylo v době kdy mu Evropa sypala horem dolem průmysl a technologie v domnění, že budou chtít spolupracovat místo imperialismu. Kam to dospělo vidíme. Rusko je na dalšího půl století defakto odepsané, Číňani si ho vyzobou jako bonbonieru.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Bože, to je tolik kravin...budoucnost tě určitě překvapí, protože hloupost vždycky nakonec prohraje a ty jsi na její straně.
Stačilo napsat, že volíš Piráty nebo TOPku:))).

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Budoucnost neprekvapi. Jednoho dne pomatenci jako ty, Pety, VCR33, miro, snajprik a dalsi chcipnete aniz by se neco z vasich blabolu vyplnilo. A pro ostatni se tak stane tato planeta lepsim mistem pro zivot.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

To jsou propagandistický bláboly, Jo Jo.. jen ty rakety s čipama od praček tam chybí..
Jen tak dál... Tenhle příspěvek s chutí vezmou do show v Ruské TV aby ukázali úrověň destrukce mentálních schopností v nikoli přátelském Česku. Škoda, že za blbce bude i zbytek mentálně zdatných občanů ČR.. Holt propaganda se jinak nedělá.. Co už.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

"v roce 2014 totiž USA vyslovila, že se předpokládá, že Čína využívá své superpočítače k jaderným simulacím, na základě čehož zavedla vývozní licence na serverové procesory"
- pretoze jedine strycek Sam ma opravnenie povedat, co a kdo moze spustat na svojich pocitacoch. A odvtedy to ide s murikou len dole kopcom

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Další státy chtějí do BRICS, tentokrát žádná Afrika nebo Jižní Amerika, ale státy ASEAN - Thajsko, Vietnam a Malajsie. Západní země budou za chvíli jako Jakeš - kůl v plotě - proti většině světa.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Zase plno propagandy.

Dôvod je, že tie firmy krachujú, kvôli tomu že dolhodobo mali dumpingové ceny, a teraz, keď by mali monetizovať monopolné postavenie, ostatné krajiny vrátane BRICSU !!!REAGUJÚ!!! rôznymi bariérami na dovoz týchto výrobkov a materiálov.

A reaguje aj Mexiko (ktoré čína používala na obchádzanie ciel), Brazília, Vietnam, Indonézia a ďalší. A oveľa agresívnejšie ako USA. Pretože v USA platia riadne zákony a akýkoľvek proces tam trvá mesiace až roky. Brazília, Vietnam, alebo sama Čína nasadí sankcie doslova cez noc a ráno už platia.

A to bez preháňania. Austrálske lode boli uveznené v čínskych prístavoch pretože práve vykladali a úradnici sa nevedeli dohodnúť, či pokračovať vo vykladaní alebo ich prepustiť s tým čo mali na palube.

Všeobecne je dosť hnus že západné médiá plne preberajú tieto komunistické naratívy. Pretože faktom je že agresor je CCP a ostatné krajiny sa len bránia buď proti krádeži IP, alebo proti zaplaveniu trhu a likvidácii miestneho priemyslu.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

západ nikdy neměl dopustit to, že se většina věcí vyrábí v číně

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Holt blbec s MBA neumí nic jiného, než šetřit a outsourcovat. A pak se diví...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

To zní jako by to snad nebylo jejich rozhodnutí (západních společností). Na druhou stranu se nelze divit, když ono to v tom Excelu tak hezky vycházelo.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby měla tetička koule, byla by strejček. Už se stalo a z Číny je velmoc.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Snad si to stačila užít.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A ještě dlouho si to užívat bude.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jo, třeba přivezla vzorky z měsíce. Kdežto Češi.. co vlastně dokázali? Reaktor už vyrobit neumí, natož do kosmu. Železo už taky tavit nebudou.. po odstávce pecí.. Pivo je europivo.. zůstaly jen ty evropské hodnoty.. tak blahopřeju .-)))

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ehm :D :D :D IT nic? Zbrojovky nic? Finančnictví, nic? Strojírenství, nic? Věda a výzkum, biotechnologie, nanotechnologie, nic? Automobilový průmysl, nic? Nábytek, nic?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Finančnictví? sto let za opicema. Jste si teprve loni vzpoměli, že můžete posílat peníze druhému člověku na telefonní číslo.. no super.. V Rusku nejméně 8 let funční..
Automobilová průmysl... no tam to brzy vypadá na gameover. Věda a Výzkum? S úrovní vysokých škol s převahou genderově humanitních oborů? Zavíráme krám..Labutí píseň.
Blby.. sešup.. a zrychluje se.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ha ha ha :D Tož něco kup za ty svoje rublíky někde :D :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Žijete v bludu, koupím si cokoli, od luxusní káry po hnus z Mac Donaldu /Jo vono to má jinou ceduli, až na to že menu je stejný jako v Práglu, a i ta blbá dotyková cedule, kde se to objednává je identická/.
Nebo si můžu nechat skazit chuť sušenkou od Mendelez.. jo to je ta firma co zkurvila české lentilky, nebo mléčnými výrobky od Danone.
Můžu si koupit cokoli naprosto.. To jen propagandou zblblí v Česku si namlouvají, že ne..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Líbí se mi, když rusák žvástá o automobilovém průmyslu. A přitom "vyrábí" čínské šunty pod starými jmény :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je globalizace, já tobě výstavbu chemičky, elektrárny, kooperaci v kosmickém programu a ty mě ta auta.. Co vás stejně zničí, protože Čínani na jejich vývoji makaj jako draci a jestli krejcům trvalo 20 let než jste se jejich autům přestali smát tak vám teď brzo ztuhnou sanice. Bez čínské produkce si sotva budete mít čím vytřít zadek ne ještě něco dalšího.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ono obšlehnout je jednoduchý, vyvíjet dále je pak ale o dost složitější ... Číňani dostali boost a jak ho využijí, je na nich. Rusáci dostali boost a jak ho využili vidíme všici :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A, ruský newspeak. Podle Ruska je tedy dnes globalizace výprodej ruských surovin Číně za její podporu v imperíální válce :-).
A tak ta auto radši pěkně pro místní přejmenujeme, aby si blbci mysleli, že jsou ruská :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Dopustit" zní poněkud pasivně. Leč západ se na tom podílel aktivně. Aby se západ vzdal levných pracovních sil v číně, na to je západ (zatím? stále?) příliš hamižný.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pozerám že putinove štetky dostali nové inštrukcie.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jo?
Přijde mi, že melou pořád dokola ty samé hovadiny.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Je to tak. Tieto vymleté mozgy vedia šíriť len klamstvá a nenávisť.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A co šíříš ty? "Putinovy štětky" to je laciná úroveň lží od Bidena.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

"Putinovy štětky", "Putinovi nohsledi", nebo jakékoliv jiné podobné přirovnání samo o sobě nemůže být lživé. Označovat slovní spojení za lež, to je jako označit za lež slovní spojení "banánové rybičky", nebo "makové buchty".

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Podle použitých vulgarismů v této diskusi je přesně vidět kdo je spodina. Stačí si to projít. A jaké překvapení? Zastánci liberální propagandy...
Ale je super jak se demaskujete. Děláte perfektní práci pro mlčíčí většinu co si to tu přečte, pokud ovšem z těch vulgarit dříve nevrhne.
Děkuju moc lidi. Jste skvělí .-)))

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Mlčící většina si tu přečte jak rusnácek chce házet rakety na Evropu, díky žes odkryl karty tak brzo :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

On není sprostý, on jen sprostě vyhrožuje genocidou... Takový ruský normál, v jejich TV se to takovými debily jen hemží, vše samozřejmě s plnou státní podporou.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ach, ach bebí.. křičí liberast.. ve své lži.. Jsme ti slušní, nechceme násilí... a vulgarismy se to jen hemží, nakonec i atentáty zvládnete, jak ukázal atentát na Roberta Fica.. Lež propaganda a přetvářka.. k tomu ještě terorismus..celý liberalismus v kostce. Ale díky.. Ještě jednou. Jste super.. Jak se umíte odkopat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Podle mne má "schopnost" spáchat atentát spíše co dočinění s psychickým stavem jedince, než s jeho politickou orientací.
Kolik znáte liberálů, kteří spáchali atentát? Kolik znáte konzervativců, kteří spáchali atentát? Na základě jakých poznatků tvrdíte, že jedním ze znaků liberalismu je terorismus? Jedná se o jeden případ? Můžete odkázat na nějaký statisticky relevantní výzkum?
Též myslím, že přetvářka je univerzální lidské chování, které závisí na kontextu a osobních motivech, než na politické orientaci.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Lže, jak když Pravda tiskne. Nejvíc atentátů nařídil ten jeho vypatlanec Putin, samozřejmě vše ve jménu (jeho) dobra.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejsem si jist, jestli se nevědomost rovná lži...
Spíš mi to připadá jako komplex dojmů, nikoliv záměrných lží a nebo ověřených faktů.
Ale co já vím (prd) :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vzhledem k tomu, že jede standardní ruskou propagandu - podobné nesmysly šíří spousta dalších kanálů, tak jde o prefabrikované ruské lži. Pokud předpokládáš nevědomost, musel by být uplně hloupý, aby to nevěděl. Pravda, už za komančů se říkalo, že aktivní blb je horší než třídní nepřítel :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Dla jsem si kapučínko a napadlo mne... tebe platí Vykulenec nebo nějaká neziskovka..
Ale pak jsem to zavrhl.. zase jsi si nevzal prášky? :-)))) Vždyť ti na to dali krabičku, abys je nepopletl a nezapoměl... Holt sestra bude muset osobně dohlížet..

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Většina si přečte, kam česká vládní reprezentace vede zemi.. v době Kubánské krize 2.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pánové a dámy. Chci vám tímto oznámit, že podle vulgarismu nelze rozpoznat politickou orientaci jedince.
Použije-li někdo vulgarismus, lze z toho primárně dovodit, že je vulgární. Zda onen jedinec smýšlí liberálně, konzervativně, zda je komunista, nebo pouhý oportunista, to se z faktu, že hovoří jako to hovado, nedozvíte.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

To je pravda :) zato když někdo na někoho chce házet rakety tak hned víš odkud vítr fouká :D :D Normálních Rusů je mi fakt líto, protože dojít po 80 letech znova na začátek musí být fakt prokletí nebo z prdele karma. A ještě se inspirovat tím nejhorším co Evropa kdy vyprodukovala, nacismem a vůdcem. To se nedá snad ani pochopit. Dalších x generací bude ztracených, tolik zmaru to fakt jde asi jen v tom Rusku ... Největší země na světě a furt si budou hrát na mravence místo toho aby se stali lidmi.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Super, teď to udělá i Rusko a celý západ bude namydlený, protože Afrika si začíná uvědomovat cenu nerostného bohatství a význam slova demokracie v ústech západních politiků. U těch skutečně vzácných zemin tipuji zásoby tak na půl roku až rok, u ostatních tak šest měsíců. Tak scválně, kolik času bude trvat reakce těch jediných nositelů pravdy a liberálního osvícení? (rvujop tnfke, svtbl atd...)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nějak nerozumím pointě. To že suroviny patří státu je třeba u nás naprosto normální, nebo v číně si doteď mohl těžit kdo chtěl co chtěl a nepotřeboval na to souhlas od státu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.