Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Computex se vrací v plné kráse. Zajímá to ale ještě někoho?

Na českých akcích ty hezké asijské hostesky bohužel chybí :(

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Na Invexu u některých stánků taky bývávaly pěkný holky. To byly časy, jojo.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

pekny holky uz nejsu
alebo su, ale kedze sucin krasy a inteligencie je u nich konstantny, co ocakavat od modelkovskej babiky?

(inteligencia ani nie tak encyklopedicke vedomosti, ale mat rozumove vybavenie pre normalny zivot s normalnym chlapom (pochopit ze vesmir neni dokonaly))

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Odkdy někoho na výstavách zajímala inteligence hostesek?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Píšete, ako keby nikto nechcel modelku za manželku.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No to teda ani náhodou. Já od manželky vyžaduji inteligenci. Co s hezkou blbkou na šuk když si s ní večer ani nemůžete povykládat. Modelku si můžete dovolit až ve chvíli kdy máte příjem nad 5K euro měsíčně.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Je spousta krásných a přitom inteligentních žen, a také ty, k nimž příroda nebyla zrovna štědrá ani v jednom směru ;-).
Pravda, holky kterým bylo naděleno nemálo krásy ale méně fištrónu, pokud nemají, zprominutím, "zcela vymetýno", se obvykle snaží co nejlépe prodat svůj vzhled dokud jsou krásné a mladé. Jsou si vědomy, že hlavou to později nevytrhnou ;-).

Jako hostesky si ale často přivydělávaly studentky, a těm často vedle vzhledu nechyběla ani chytrá hlava a nějaké to vzdělání. V ideálním případě byly leckteré i vtipné :-).

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Na Invexu, ale i jiných veletrzích a podobných akcích je svého času více než dobře zastoupily naše české a slovenské dívky :-). A bylo to, ve vší slušnosti, moc hezké pokoukání a rozptýlení od všech počítačů, SW, nejrůznější techniky, obchodních schůzek ...
Ty časy už jsou, bohužel, pryč :-(

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak vzhledem k novějšímu datu výroby jsem nějaké zahraniční akce nenavštívil, protože v době, kdy ještě fungoval invex, jsem navštěvoval ten a víceméně s uzavřením invexu (pokud vím, konal se dál, ale jako akce pro uzavřenou společnost) z mého pohledu byly i méně zajímavé ty světové výstavy.

Důvod je jednoduchý, materiál se objevoval online. Dřívější recenze obsahující hromady textu a pár miniaturních fotografií, nahradily někdy kratší, někdy delší, leč mnohem bohatěji fotografiemi či videem okořeněné recenze a články. Materiály dosahovaly takové kvality, že člověk vlastně přestal mít důvod tam fyzicky být, když to dokázal někdo zprostředkovat za vás. Pravda, přerušilo to každoroční rituál včetně předraženého občerstvení - i to mělo něco do sebe, ale zásadně to s odstupem let nechybělo.

Co však na těchto akcí kromě hromady podpalového materiálu bývalo, tak všelijaké firemní a propagační CD/DVD, hrnky, trička, bonbóny, propisky a mnoho dalších různorodých cetek. I já jsem si jich kdysi několik přivezl. Jestli mi chybí i tohle, těžko říct. Vyloženě sběratel reklamních materiálů nejsem, ale těch pár krámů co jsem si přitáhl, když je po čase potkám, vykouzlí úsměv a nostalgii.

... ale abych se vrátil k původní myšlence. Z mého pohledu přestal být zajímavý i obsah těchto akcí a veletrhů, protože dnes každý výrobce vyrábí pomalu 50 modelů základních desek, všechny více či méně blikají jak diskokoule, jsou stejné jakosti a je to zkrátka nuda. Takové ty vyjímečné počiny, kdy zářily desky s ULi chipsety, nebo AMD/nV přišla s nějakou ultra turbo silnou grafikou, která i tak nestačila na dobový titul (dneska si člověk celkem v klidu zahraje moderní hru i na starším železe prakticky bez ztráty kytičky na vizuálu). Už když se občas dozvím, že výrobce xyz uvedl novou řadu disků, tak si jen povzdechnu... achjo, zase další spotřební krám, co je vyhoněnej přes několik úrovní cache, aby to ty mrzké TLC flashky zamaskovalo, nebo problémy v podobném duchu. Nebo jsem jenom moc starej a zapšchlej?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

spíš bych to viděl tak že veletrh je o stýkání lidí, náhodné i plánované schůzky, to žádný virtuál ani články nenahradí, je to takové šidítko co dost lidí dovede uspokojit ale fyzický styk nic takového nemůže nahradit. Jde o ty náhodné okamžiky kdy mimochodem poznáte někoho jiného, nebo zabloudíte jinam a může z toho také být zajímavý kontakt či chcete ještě něco říci tak to řeknete a neomezí vás ukončené spojení kdy už druhý účastník nemusí mít čas či správnou náladu. Nebo si třeba na místě najít novou přítelkyni :)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ampér a Invex byla dobrá příležitost jak na školním výletě vypít nějaké to pivo a zažít něco srandy. Po hafo letech, když jsem pak stavěl stánek na Ampéru jsem zjistil, že to vlastně funguje jinak, že stánky přímo ožírají obchodní partnery, potencionální zájemce a i konkurenci :)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

No, zrovna firma pro kterou dělám, tak byla jen párkrát na pár výstavách a obchoďáci uzavírají smlouvy spíš přímo s konkrétní firmou a chlastačky se dělají také takhle "soukromně".

Jinak ano, co si pamatuju, vídal jsem stánky, kde byly nachystány dvě štamprle s křišťálově čistou tekutinou až po okraj. Pak byli tací, co měli jen misku se sladkostma (ale pod pultem stejně byla nějaká ta kuželka a sklenky).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro firmy je dnes levnější udělat si soukromou akci kde můžou svým partnerům dopřát lepší servis bez konkurence o pět metrů vedle.
Na výstavách jsou už dnes prakticky zajímaví jen čínští výrobci kvalitního nebo méně obvyklého příslušenství.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.