Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Cooler Master se na CeBITu pochlubil třemi zlatými zdroji

Cooler_Master_V_zdroje_0
Plně modulární sedmi, osmi a desetiválce do V, údajně vyráběné Seasonicem, nabízí certifikaci 80 PLUS Gold. Kdy to přijde na trh, se ovšem zatím neví.

Tří nových výkonných zdrojů pod značkou Cooler Master se můžeme dočkat v příštích týdnech až měsících. Na CeBITu byly poprvé představeny, nyní stačí jen počkat na oficiální uvedení a distribuci. Řeč je o zdrojích řady V, prozatím sestávající se z modelů V700, V850 a V1000, přičemž číselné označení přímo odpovídá výkonu. Kódové označení 850W modelu je RS-850-AFBA-G1, lze tedy předpokládat, že u ostatních dvou to bude stejné, jen s jiným číslem.

Cooler_Master_V_zdroje_1

Všechny tři zdroje nabízí dvě hlavní lákadla, certifikaci 80 PLUS Gold a plně modulární kabeláž. Ta konkrétně zahrnuje čtyři 6+2pinové konektory PCIe u 700W modelu a šest konektorů u výkonnějších modelů. Dle serveru Guru3D, který zprávu přinesl jako první, se zdá, že skutečným výrobcem bude Seasonic. Nemůžu si pomoct, ale i přes celkem špatně viditelné označení přímo na boku zdrojů mám dojem, že použitý styl je až moc podobný zdrojům Corsair.

Pavel "Behemot" Boček

http://www.hwworld.cz/ bocek.pavel[@]post.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Cooler Master se na CeBITu pochlubil třemi zlatými zdroji

Úterý, 12 Březen 2013 - 11:51 | Chewbacca | Neodpustim si - dalsi nesmyslne vykonne...

Zobrazit diskusi