Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Corsair kupuje Raptor Gaming, známého výrobce myší

Raptor M3 Platinum s "deratizační pracovnicí" ;-)
Fotografie něžné deratizátorky možná v některých čtenářích vyvolá nostalgickou náladu a připomene uvedení myši M3 Platinum před více než čtyřmi roky. Letošním létem končí éra jejího výrobce.

Raptor se mezi uživateli zapsal do povědomí především herními krysodlaky s podpěrnou nástavbou, řadou M. Možná si ještě vzpomenete na diskusi o řadě M3 a způsobu její prezentace, možná patříte mezi uživatele jejího nástupce, známé M4 (na obrázku níž), nebo nějaké z firemních vodotěsných klávesnic.

Raptor Gaming M4
Raptor Gaming M4

Pokud se řadíte k fandům této značky, pak vězte, že se přesouvá pod značku Corsair, jednoho z jejích přímých konkurentů, který se rovněž orientuje na herní myši a nadstandardně řešené periferie (působnost Corsairu je sice výrazně širší, známe jej především jako výrobce paměťových modulů, ale v tomto směru Raptoru nekonkuroval).

Corsair, založený roku 1994, by rád využil potenciálu o deset let mladšího Raptoru k rozšíření vlastního portfolia. Dále plánuje integrovat distribuční síť svého bývalého konkurenta na území Německa, která je patrně kvalitnější než jeho vlastní. Zda právě tento cíl nebyl tím hlavním důvodem k akvizici, poznáme až s odstupem času podle vývoje v nabídce produktů.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Corsair kupuje Raptor Gaming, známého výrobce myší

Žádné komentáře.