Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k EK bude monitorovat software CView monitorující síť Virgin Media

Jo nebude identifikovat koncove uzivatele - tak tomu by mozna uverila tak moje babicka. Muzu rici, ze Virgin v UK proste beha, zadne velke vylomeniny (i kdyz teda jejich help line je otres, kdyz polozite otazku "nejede mi komp ani telefon a TV, neni v me oblasti nahodou nejaka vyluka?" a ten ind vam po pul hodine zvatlani o zapojeni kabelu apod. rekne "o ano, ted vidim, ze ve vasi oblasti probihaji engineering works", tak to je na mrtvici), ale pokud bych se mel znovu rozhodovat, asi bych zkusil nekoho jineho (mozna Sky, ale nedelam si iluze, bude to tam podobne), uz jenom kvuli tomu, jak jde Virgin na ruku ruznym "cmuchacim" organizacim.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak, kdo by co čekal od UK firmy, když i vláda schválí něco tak jasně protiústavního, jako je povinnost vydat šifrovací klíče. Ostatně, cenzurní IWF pochází taky od vás.
Nicméně, už i třeba Austrálie se přihlásila o totalitní gestapácký praktiky.
http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2014561

Všem takovejm přát jediný: aby co nejdřív chcípli, třeba na raka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pochop, Indián má jasně daný checklist, podle kterého jede, dané věci nerozumí, ale to nevadí, protože z ekonomického pohledu je 80% problémů opravdu řešitelných základní diagnostikou (tj. kontrola kabelů, restart zařízení apod.) a díky tomu lze ušetřit právě zaměstnáním nekvalitně vyškolených, zato levných, Indiánů. Problémy s takovým přístupem mají (bohužel) jen ti, co věci rozumí více a vidí, kde je nejspíše problém.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Zajimalo by mne co chtej pri torentech "odchytavat" u kodovaneho prenosu...? A jen blazen by nemel vynucene kodovany.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Co jinýho, než nic? Stejně tak u SSH, SSL/TLS, obecně u VPN... A brzo bude na tyhle 1984 snahy výsledek stejně jedinej: Další síť, mimo dnešní zcenzurovanej intranet, založená striktně na síťový neutralitě. A po původní už neštěkne ani pes.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.