Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Finální Internet Explorer 8 dnes ke stažení

skoda ze tam neni IE7

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tabulka o nicem. Testovano v lednu, dnes naktualni buildy prohlizecu a kdovi jaka skutecna verze IE8 byla pouzita (ocesana vyvojarska)? MS uz nevi jak by lidem vnutil svuj "produkt"...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zkouseli jste to nekdo porovnavat s Operou? Me vysla jako nejrychlejsi... zvlaste na tech vetsich webech.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To jsem zvědavej, kdy ho nacpou mezi stráááášně důůůůůležité automatické aktualizace, aby se tak automaticky stal velice populárním a ONI se mohli chlubit na všechny strany :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano, IE nacita stranku o uzasnych 0.38 sekundy rychlejsie ako FF.
Bohuzial nezobrazi jej obsah tak ako doporucuje W3C standard, cize musim znova stranku otvorit cez FF.
Vysledna uspora casu = negativna, kedze som musel stranku otvarat dvakrat ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tower: já doufám, že co nejdříve, už mě nebaví optimalizovat pro IE6

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To už na světě opravdu všichni zmagořili, že se porovnává jestli se stránka načte za 1s nebo 1,5s? Krom toho, že rychlost je ovlivněná vždy nejvíc připojením, které má každý jiný, tak i kdyby byl IE nebo jakejkoliv jinej browser nejlepší na všech serverech tak co z toho. 0,5s si prostě nikdo ani nevšimne a každýmu je to jedno. Aspoň normálnímu člověku, roboty co prohlížejí stránky na čas vynechám. Je to jako předhánět se, kdo má delší péro. Totálně úchylná civilizace.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Většina stránek se načítá stejně tak pomalu,že je uplně jedno jestli je nějakej browser o 1,5 desetiny rychlejší.A i kdyby všechny servery reagovaly okamžitě,tak kolik těch stránek člověk za sekundu otevře,aby mu to něco přineslo.Připomíná to rekord v počtu přepnutých programů za sekundu-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přístup MS ohledně prohlížečů už není tak hrozný jak býval, normy se už snaží dodržovat víc a na bezpečnosti asi taky zapracovali. Navíc IE8 by už měla podporovat display:table, čili drbaní s floatem který se všude rozjede by v dohledné době mohlo taky odpadnout. Doufám, že IE6 už konečně půjde do /dev/null ! MS, nahraďte ho.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Earl: To ještě dlouho budeš muset. Zásadní chyba byla, že IE7 a teď IE8 nejde nainstalovat pod W2k. Ve firmách W2k stále žijí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ohledně testu... kdo hledá, najde. Mnohem relevantnější by asi bylo testovat třeba rychlost JS, ale tam by IE8 dostalo po koulích na celé čáře. Co se týče rychlosti, osobně mnohem víc oceňuju celkový dojem z browzdání... úplně nejvíc ho podle mě ovlivňuje plynulé scrollování, které se mi třeba líbí v Opeře a Chrome, ale totálně mi nevyhovuje ve FF. Taky je dost velký rozdíl, jestli se stránka zobrazí po sekundě jako celek (jako v Chrome) nebo se začne "vykostičkovávat" postupně jako v případě FF, což dává dojem lenosti. Nevím, jestli je chyba u mě, ale třeba na root.cz ve FF3.1+Ubuntu 8.10 se mi některé stránky vykreslují hrozně pomalu a s velkým vytížením CPU.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

earl - proč bys to dělal? dej si třeba do firefoxu rozšíření pro prohlížení ieonly stránek - pro jistotu - a ikonu iexplorer můžeš hodit do koše :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak http://www.root.cz/ se načítá v FF ,Opeře i IE velmi rychle a vytížení CPU je zhruba stejné,jestli se dá mluvit o vytížení které trvá asi 0,5 sekundy.Na vistě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

neviete kedy by IE8 mal byt v slovencine?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ta tabulka je sice zajimava, ale moc toho nerika. Problem je, ze to neni konkurence ostatnich testu na webu - ty testuji rychlost prace s dynamickymi strankami, kdezto MS meri nacteni staticke stranky. Po pravde receno je mi v dnesni dobe jedno, jestli se stranka nacte za pul vteriny nebo za vterinu. Ale zato mi vadi, kdyz si treba hledam trasu na mapach a zpracovani neni plynule, ale trhane...
Kazdy ma ale jine priority

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2PecaPospec:
 
Neni problem si v nastaveni firefoxu zapnout zpozdeji vykreslovani stranky - nglayout.* Potom se stranka zobrazi po dane prodleve a zalezi jenom na kvalite vaseho pripojeni a vykonu PC jestli se za tu vami danou dobu vykresli cela.
 
Z moji vlastni zkusenosti muzu rict ze mam tuto prodlemu nastavenu jeste pod miru defaultniho nastaveni na 0ms a cache prohlizece mam na RAMDISKU, takze se zde zadne kostickovani nedeje a stranky se renderuji rychlosti blesku i proti ostatnim prohlizecim. A pokud uz stranka ma nejake data v cachi tak vyskoci hned jak kdyby vas nekdo z niceho nic necekane prastil do obliceje.
 
Ad to skrolovani - v mozile pres plugin SMOOTH SCROLING nebo nejak tak, osobne nepouzivam protoze vyhlazeni pohybu vzdy zpusobuje mirny lag

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No lol, instaluju to 25 minut po vydani a uz se to na bodu 'instalace aktualizaci' zaseklo na 5 minut ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já osobně preferuji stranky bez zbytečných banerů, reklam, a hned spouštěných flashů atd. Proto u mě vítězí SeaMonkey od mozilly s pluginem Adblock a Flashblock (který odstranil i velké zatěžování CPU a RAMky). Díky tomu, že se dané pro mě nežádoucí prvky ani nestahují, tak je celkové načtení stránky rychlejší.
Ale i přesto sem tam potřebuju IE, nebo nově spíš Chrome, jelikož některé stránky používají prvky, s kterými SeaMonkey nějak nefunguje (příklad Poslání SMSky na www.vodafone.cz. Nejde napsat text SMSky a to už trošku vadí :-) )

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale nedalo mě to, stáhl jsem si IE8 a instaluji jej. Hned druhý bod je Kontrola škodlivého softwaru v počítači. Podívejme se, jak je ten IE8 komplexní a to kdoví co to ještě dělalo, co to nepsalo. Proč nemůžou aplikace dělat jen to co mají? ach jo :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Huraa ... tak a ted budeme optimalizovat weby pro IE 6, 7 a 8 zvlast. Myslim, ze bude trvat jeste pekne dlouho nez 6ka vymizi :[

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

IE8 ma porad stejne neohrabane zalozky jako IE7, v tomhle smeru zadny pokrok.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ToJeJedno: Tak proč při instalaci nečteš, co vybíráš a odklepáváš? Jinými slovy, stěžuj si na sebe a ne na Microsoft.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

moje zkušenost s IE8:
beta byla v pohodě, po nainstalování RC se mi to nějak podivně zpomalilo a finálka už je zase krásně svižná. Jediná chyba kterou jsem pozoroval (tj. že se správě nekopírovaly cookies do nového okna) je opravená, takže já jsem s IE8 maximálně spokojen.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

sakra, po instalaci IE8 mi nejde internetbanking u KB (mojebanka.cz).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

George: KB ti hned tak nejspíše nepůjde v IE8. KB má velké potíže s každou novou technologií. Spustit jejich bankovnictví pod Vistou jim trvalo 4 měsíce po tom, co v CZ byla Vista vydána oficiálně. 

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

2 já George XVII: Mě se stalo kdysi to samé. Jen šlo o čerstvě vydanou IE 7. Historie se opakuje :-) V té době Mojebanka jela jen na IE, to mě celkem štvalo, používám FF.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Petty: ano máš pravdu, projel jsem to znovu, nevím proč, jsem tam předtím četl, že jestli chci IE nainstalovat aktualizové. Omluva MS

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zdravím, internetové bankovnictví mi v IE8 jede naprosto v pohodě. Zkuste když vlezete na stránku mojebanka.cz, tak si projet ten test "prvního spuštění", ono by si to tam mělo ošáhnout jestli v prohlížeči potažmo v systému nechybí nějaké knihovny a případně je tam doinstalovat. Nebo v pokročilých nastaveních prohlížeče povolit SSL, TSL atd.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chmelda: ale nejede ti..... Přihlásíš se, naběhne ti úvodní strana a to je všechno. Pak už nejde překlikávat mezi jednotlivými položkami z nabídky služeb, které je vlevo. Prosím vyzkoušel to a dej vědět.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

IE6 se jen tak nezbavime. A rozhodne to neni kvuli firmam s Win 2000. Kdyz to vezmu treba podle toplist.cz, tak zastoupeni vsech Windows nizsich nez XP je pod 5%. Ale zastoupeni IE6 je kolem 20%. Takze tech 15% zpatecniku ho provozuje na WinXP. Spis jeste vic, protoze nekteri uzivatele starsich Windows IE nepouzivaj. A pokud se zpatecnikama nehla sedmicka, tak na osmicku se vykaslou uplne stejne. To se driv prestane pouzivat IE7 nez IE6. :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

George:
IE8 má mód kompatibilního zobrazení s IE7, takže pokud ti nějaká stránka nechdí, tak jí můžeš přidat do seznamu stránek, které se tak mají zobrazovat... (banking CS jede v IE8 bez prroblémů)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Azazel: my tady píšem o KB, ne o ČS. Kompatibilní tlačítko je hezká věc, ale KB s tím nemá co dělat. Dokud budou v KB šetřit za licence a na technologiích, pak to bude stále o ničem. 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sob01: Jenže jde o to, že uživatele používající IE6 na XP by nechodící stránky k přechodu na vyšší verzi donutily. Ovšem z W2k není kam přejít. Tady se ukazuje nevýhoda svázanosti IE s Windows. IE by jinak mohl být univerzální pro Win32 platformu.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tak me IE8 chodi docela svizne, ale jeho zalozky me nevyhovujou, proto pouzivam nadstavbu Maxthon 2. Ta po instalaci IE8 nabiha ponekud pomaleji, ale potom funguje korektne. Ma s Maxthonem nekdo podobnou zkusennost?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dyt to KB čko jezdí v pohodě co vám na tom přesně nejde????a javu máte v poho???

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Všechny bankovní aplikace ve všech bankách jezdí normal.....tedka jsem to schválně zkoušel IE8 celkem v poho.....a má tam režim kompatibility.....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem slepej a nebo k IE8 nemaji zatim MUI? Potrebuju ho pocestit na anglickych Vistach.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

demoniac: dobře...., tak si zadej třeba příkaz k úhradě v KB.... IE8 (beta 2) byl KB odstřinut po "opravách" sytému v KB, které dělali někdy koncem října nebo listopadu 2008.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No já mohu potvrdit, že KB mi taky nechodí. Načte se jen úvodní stránka, ale nejsem schopen nic udělat. Vlevo dole v rohu na chvilku svítí, že na stránce se vyskytla chyba a je prázdná obrazovka a pak mi ještě vyhodí, že jsem se právě odhlásil. Hmm, už mám zpět IE7, používám ho jen na KB a firemní intranet, jinak jedu na FF

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

compaq: Otázka je proč jsi si teda IE8 vůbec instaloval když ho používáš pouze na KB a intranet...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Chlapi...ruku na srdce...vy v tom máte podle mně pěknej bordel   mně to všechno funguje úplně normal...a to je dost zvláštní..jediný co nešlo byli spolužáci  a to jsem vyřešil zmáčknutím tlačítka kompatibilita a bylo to takže nevim......

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

:) Samozřejmě nejprve si povypínám všechny rezidenty a vyčistím cache . Poté si stránku načtu do prázdné cache a pak teprve budu hodnotit čas s jakým se opakovaně zobrazí - to jsou opravdu dokonalé testy . Přesně podle toho se vyplatí vybírat prohlížeč - ROFL .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

We?re sorry, but you won?t be able to download Internet Explorer 8 for Windows 7 Beta at this time.

Windows 7 Beta already includes a pre-release candidate version of Internet Explorer 8 that is optimized for that release. Windows 7 enables unique features and functionality in Internet Explorer 8 including Windows Touch and Jump Lists which require additional product tests to ensure we are providing the best Windows experience for our customers.

Jinými slovy - S Windows 7 dostanete jiný Internet Explorer než u všech ostatních systémů . A proto jej jště nemáme odladěný . Pěkně děkuji ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

demoniac: mám pocit, že ani nevíš, že ti to nejde.....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

 Přecházet z IE6 na 7 - moc důvodů opravdu nebylo. Např. u nás ve firmě byl IE7 rok zakázaný - než pod ním začaly chodit interní aplikace. IE7 byl jen k zlosti a nedat jej MS do automatických upgradů, přešel by na něj málokdo. Jak to bude s osmičkou, uvidíme.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

petty: no a přecházet od pazourku k bronzovímu noži byla vlastně taky blbost :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ještě měli otestovat, po kolika oknech IE zahltí paměť tak, že je nutno restartovat PC. Tento problém jsem řešil s technickou podporou Microsoftu CZ a nakonec jsem přešel na Firefox. Firefox v pohodě přežije několikadenní maraton, IE nutno restartovat po několika hodinách (podle počtu otevřených oken).
POZOR!!! IE ani po ukončení neuvolní veškerou paměť, kterou postupně alokoval, a tak je nutno z času na čas restartovat PC.
Hlavně, že Microsoft ví programátorům radit, čeho se mají vyvarovat. Jejich vlastní vývojáři ovšem na tato doporučení evidentně prdí. Jsou to diletanti!
Tfuj, to jsem se po ránu zase rozčílil... :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Teda že má IE8 v acid3 testu 12 bodů ze sta, to svět neviděl a pes to nežral.... Čím jsem si to zaviroval počítač?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A tradičně přes to nefunguje internetbanking komerční banky. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jojo, pokud někdo používá browser především k prohlížení acid testů, tak IE není ta pravá volba :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

IE ani po uzavření neuvolní veškerou alokovanou paměť. Tak to je zázračný sw. U všech ostatních aplikací uvolní OS vše, co měl proces naalokováno včetně systémových zdrojů.
Problém byl někde jinde.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dobry den, mam dotaz: da se provozovat IE8 i IE7 soucasne na jedne masine, anebo osmicka zaleze do sytemu a zrusi semicku? Diky

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tip: Vyborne rozsireni IE7Pro (=AdBlock+FlashBlock+mouse gestures+drag&drop a spousta dalsich uzitecnosti) funguje i s IE8. Pouzival jsem jej s IE8 RC1 a potvrzuju funkcnost i na final verzi.

Stejne tak je funkcni Google Toolbar 5 (mj. pridava New Tab ve stylu Chrome, tj. 9 thumbnails + history + latest bookmarks)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Padros: na testování? http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage . Nneito uplne 100%, ale de to.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem nový IE8 zběžně vyzkoušel a... Nechápu, ale opravdu nechápu, co vede M$ k přidávání nových featur, z nichž 99% využije jen málokdo, když jejich prohlížeč stále neumí základní a zcela běžně používané věci. (předchozí větu nebudu konkretizovat, protože by to byl kilomerový seznam) Jakobych v tom viděl podpis vývojářů z M$ Live týmu. Ten taky přidává nové skvělé možnosti, ale v jejich programech nefungují základní věci. O co jim sakra de?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tato diskuze je nyní společná i pro článek IE8: kdy budou další verze, blokování automatické instalace.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tato diskuze byla založena k článku Finální Internet Explorer 8 dnes ke stažení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ahojky kdo poradí: mam IE8 ale vadí me adresní řadek. Je furt černy když vypisuji adresu tak vlastne nevidím co pišu. Jak to zmenit? Dekuji za odpoved

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ViSiThor : MS$ jde přeci jen a jen o prachy, o co jiného....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neumí pořádně pracovat s videosoubory na stránkách videa se po opuštění stránky nevypnou a blokujou používání IE 8 až do restaru!nechápu jak mohou vypustit tak nedokončenou verzi

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Já se snad začnu červenat :-) no tak tohle mě pobavilo...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Visitor: To bys možná konkretizovat měl, protože mě tam NIC nechybí ... tak abych věděl o co tak děsně zásadního přicházim.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No je jasný, že ať je to jak chce, z principu zůstanu u Lišáka, to je daný a nějakej "rychlej přístup" na stránky v nějakejch milisekundách až sekundách mě nemůže převědčit o tom, že je to pro uživatele důležitý...Jako obyčejný uživatel mi stačí, že se to otevře, nesežere mi to paměť a já nevím co a že to drží, no, co dodat... IE=Shit
Howg...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Theseus: "Jako obyčejný uživatel mi stačí, že se to otevře, nesežere mi to paměť a já nevím co a že to drží, no, co dodat"
 
A proto používám IE, a jako bonus navíc nabíhá přinejmenším 2x rychleji.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vy,kdo mate xp 64 bit,coz je vlasten xp 2003,tak si ho neinstalujte,po instalaci jsem mi nesly torrenty i polovina stranek,vcetne cdr serveru,takze se na to vykaslete radsi,nemaji to jeste vychytane..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> Majlk:
Myslím, že jen málo lidí, co mají WinXP x64, používá IE. To jsou lidi, kteří vědí, co chtějí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

petr2: Neni to zazracny SW ... jednoduse se nenecha zavrit cely. Zavre se hlavni aplikace IE, ale systemovy modul IE_bude_vzdy_rychlejsi_nez_Firefox nadale bezi a uzira zdroje aby byl IE nacteny po spusteni rychleji nez alternativni prohlizece.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hkmaly: pokud tim uziranim zdroju myslite, ze IE zustane natazeny v pameti, tak to uz snad v soucasne dobe problem neni. krom toho sprava pameti se od XP smerem k Vistam vyrazne vylepsila, takze ani programy, ktere se "zavrou" na tom nejsou tak spatne. dokud ta pamet neni potreba, tak v ni zustavaji natazene a tim se start dost urychli.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 WIFT: myslíš třeba jako já? :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

hkmaly: jiné prohlížeče by to mohly dělat také - nic jim v tom nebrání. Pokud vím, tak to mají např. office nebo adobe acrobat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Azazel: Tak co třeba alespoň základní download manažer pro vícero stahování v jednom okně s možností pokračovat ve stahování potom, co se přerušilo spojení? Ne, opravdu tohle nemá cenu rozebírat, jak jsem již napsal, bylo by to na dlouho.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak, Win XP 64 není pro každého.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No vzhledem k tomu, ze firemni stranky na MS IIS nefunguji ani na IE7, tak pocitam, ze tohle ve firme jeste par let neuvidim :)

Fakt me pobavila (v zapornem slova smyslu) ta nova "super feature" kompatibility. Dyby mrkfosroti dodrzovali standardy (tedy aspon ty svoje zprzneny) tak by vsechen web fungoval na vsech prohlizecich. Jenze oni ty svy verze co pes to jina ves, jeste prezentuji jako vlastnost, to je fakt smutny :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

StreamLine má pravdu - IE je byla a bude nehorázná aplikace - 512MB paměti + čtyřicet oken ( ve firmě používáme stále IE6 a spoustu "sofistikovaných" provozních databízí :( ) a počítač přestane bez jakékoli chybové hlášky reagovat ( už nemá systémové prostředky ani na tu hlášku :D ).
Vážně by mne zajímalo , zda někdo neví o nějakém freeware/ skriptíku co by po časovém intervalu kilnul jednotlivé okna exploreru ( nejlépe s nějakým lehkým podmínkovým managementem ) ....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Prosim vzkjde nekdy IE8 v cestine pro WindowsXP Professional 64bit???
Tahle verye WIN se u nas v cestine vubec neprodavala/va

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak ohledně el.bankovnictví KB je zde ofic.vyjádření :
Vážení klienti,aplikace Mojebanka, Expresní linka Plus a Profibanka v současné nepodporují nový prohlížeč Internet Explorer 8 od společnosti Microsoft. Na zprovoznění KB intenzivně pracuje a o termínu vás budeme informovat.Rádi bychom vás informovali, že naše aplikace lze provozovat na několika různých prohlížečích a operačních systémech, jejichž přehled naleznete v Technických podmínkách.Komerční banka

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

@Xspy: zkus napsat do prikazoveho radku taskkill /? ;-)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

IE 8 mam vo windows x64 7057 a uznam, ze je rychlejsi nez IE7, avsak stale je to katastrofa oproti konkurencii. Robil som dokonca test rychlosti a ako dopadli jednotlive prehliadace si mozete sami pozriet:
http://www.pcforum.sk/test-prehliadacov-ie-ff-opera-chrome-safari-maxtho...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Spirit_pcf : IE 8.0 v ACID testu takto špatně nedopadá, pravděpodobně jste měl zapnutou emulaci Internet Explorer 7.0. Např. ACID Test 2 se zobrazují cca na 100 procent správně (v IE 8.0 při renderování v engine 8.0). Je otázkou, zda používat nad IE nějaké nadstavby (Maxthon), podle mě to celý prohlížeč zpomalí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> avionik:
To je vidět, jak si KB váží svých zákazníků. RC verze byla k dispozici právě pro účely odladění různých věcí imho dost dlouho k mání. Nicméně jsem toho názoru, že rozumně napsaný web nepotřebuje žádné speciální ladění pro ten který prohlížeč (pomíjím textové a jiné "taky prohlížeče" ;-).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

.. me uz dnes KB fungovalo na IE8 bez problemu .. jen nevim jestli to bylo  posledni javou  co jsem tam natlacil ci makli v KB

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.