Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k GeForce 8800 GTS 320 MB v testech na internetu

IMHO 320MB je malo pameti. Na Ovlivion s texture packy to stacit nebude, a nekterym soucasnym hram s nastavanim na max. taky ne.

Nemluve o tech budoucich hrach, napr za pul roku, za rok.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nalim: To je prave otazka. S 256(320) MB si zahraji vsechno v pohode a to i za rok, pokud umyslne nezvolim maximalni textury. Zase pak si majitele takovych karet reknou co jsem to koupil, kdyz to s max. nastavenim nejede...
Cele je to o cene. Dalsich 320MB DDR3 zvysuje cenu karty odhadem o 2000 Kc.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nejpodstatnější je, jestli ty propady při AA v některých hrách jsou vlastnost současných ovladačů, nebo vlastnost hardwaru. Pokud je to v driverech, je naděje, že se to spraví. Ale pokud je to limit na straně HW, bylo by to hodně špatné, protože to znamená, že každá hra, která bude v nadcházející době vydána, na téhle kartě s AA pojede maximálně tak rychle, jako na nižším high-endu minulé generace.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

TO Nalim: Já myslím že třeba u Oblivion,nejde ani tak o množství paměti,jako takty GPU a pamětí ...

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro herni top-maniaky asi bude posledni R600, pro maniaky bude stacit i 8800 GTS a pro moje naroky doufam vyjde rada 8600 s pasivnim chlazenim. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Co se propadu minimalniho fps u HL2 tyce, je to uplne realne. S high-res texturami pri 256MB VRAM tahle hra doslova place, takze verim, ze i tech 320MB casto nebude stacit.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.