Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Google Android 2.3 s nižší spotřebou, důrazem na hry a ovládání

Nejsem zadnej Android expert... ale v DHD s 2.2 treba to oznacovani textu, nebo ten "graficky nastroj na sledovani spotreby aplikacemi" mam uz ted...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No tak třeba to sledování spotřeby máme přesně takové v SGS 2.1 od začátku.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ono obecne plati, ze kdyz Google zahlidne nekde nejakou zajimavou funkci, ktera neni soucasti systemu, tak ji v pristi verzi zaintegruje.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ještě by to chtělo API pro podporu AD-HOC sítí. Dělali jsme na tom teď projekt a jinak než manuálně přepsat wifině konfiguraci v nativním kódu (v C-čku) to nešlo :-(

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jsem zvědav na to zrychlení a delší výdrž... Mám ve své stařičké G1 CM 6.1.0 (Froyo) a sice baterku vycucne za den až tři, ale systém je snad rychlejší než byl Donut. V CM 6.1.0 je to zrychlení dáno přetaktováním procesoru. Pokud by se v Gingerbread podařilo trochu snížit spotřebu a zrychlit, bylo by to super.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vazeny pane Bartoni,

pokud si dobre vzpominam, posilal jsem Vam odkaz na muj blog, kde jsou umisteny ty same screenshoty (otisky obrazovky), jako jste pouzili vy v tomto clanku (Aplikace). Autorem techto screenshotu jsem byl ja a uz v emailu, kde jsem Vam je nabizel, jsem ale zadal, aby v pripade uziti byl v clanku uveden muj blog. Nijak jste na email nereagoval, ale predvedl jste drze ceske chovani, kdyz jste autorsky material oznacil za vlastni..

Lukas Pribyl
www.lukaspribyl.eu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ahoj, je možné volat pomocí SIP i bez učtu přímo na jiný SIP klient po zadaná IP přístroje nebo SIP URI?
Když vyplním SIP učet udaji (sip proxi) jde volat i přímo bez použití proxi?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

*proxy :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.