Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Google uvádí na trh tablet po třech letech

to iste z ciny s plnohodnotnym windows sa da kupit za tretinove ceny, neviem komu tym chce google konkurovat, pretoze na surface sa to teda nechyta

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

a kdo proboha svateho potrebuje na takovem "light" pocitaci windows?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jediný USB-C konektor? Si dělaj jako pr*el nebo co? Teda jako Google se mi postupně začíná zprotivovat, jak přebírá zlozvyky konkurence.... O věcech jako CPU intel nemluvě. Za mně navrch huj, vespod fuj! Když už něco na tenhle způsob, tak raději ten nový Surface.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Google tablet s Chrome OS je asi stejně obskurní jako telefon s WP. Microsoft se už alespoň poučil. To si jako google myslí, že se vážně takhle dostane do světa PC tímto a za tuto cenu?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Typický diskutující, který ChromeOS neviděl buď nikdy anebo se s tím seznámil po jeho nástupu a netuší, že za posledních cca 18 měsíců se systém posunul úplně jinam (v podstatě sloučení starého ChromeOS, Androidu a Debian Linuxu)... Ono to právě na tablety dává smysl docela velký a proti Androidu je to celkem bez diskuse lepší volba. Asi se zkusím dokopat napsat nějaký článek, který to popisuje podrobněji, je to hodně zajímavé téma, minimálně to hodím na blog anebo se zkusím domluvit s nějakým serverem.

Jiná věc je cena, tady mohu potvrdit, že Pixel je za ni dost kritizován i v USA, tohle není o českém pohledu. Na druhé straně ale alternativ je více v různých cenách, v tabletech třeba Acer Tab.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.