Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Intel bude primárním dodavatelem modemů pro nový iPhone

Mohol by autor dat niekde odkaz kde je oficialne vyhlasenie Applu kde oznamuju ze do roku 2020 chcu nahradit x86 Intel vlastnym ARMom. Tie nadsenecke vykriky o tom ako do roka a do dna ARM potopi Intel su tu uz roky tak isto ako ze Apple sa ide zbavit Intelu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mohl by mi diskutér přestat vkládat do úst věty, které jsem neřekl? :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak asi citam iny clanok - "Apple plánuje do roku 2020 začít nahrazovat x86 procesory Intelu vlastními ARM jádry (lze čekat, že začne u MacBook Air)". Mna len zaujima kde to Apple oficialne oznamil alebo potvrdil, pretoze by to bol miminalne zaujimavy posun. Ale ak sa jedna len o klasicky sum, tak ten je tu uz niekolko rokov.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je dost podstatný rozdíl tvrdit, že Apple v roce 2020 nahradí x86 prodcesory za ARM nebo že v roce 2020 začne s náhradou prvních x86 za ARM. To jsem myslím dostatečně rozepsal tady:¨

https://diit.cz/clanek/jen-5-procent-prijmu-intelu-pochazi-od-applu

Apple v minulosti prohlásil, že má zájem rozšiřovat portfolio produktů s vlastními čipy. Vzhledem k tomu, že už i do produktů s x86 přidává vlastní management-čipy, na které postupně přesouvá stále širší spektrum funkcí z x86 čipu, je trend jasný.

Dále: Nikde jsem nepsal, že Apple vydal oficiální tiskovku. Apple nevydal ani oficiální tiskovku o iPhonech pro rok 2019 a přesto to neznamená, že nebudou existovat. Nelze čekat, že jakékoli konkrétnější informace Apple sdělí dříve než při vydání prvního produktu. Pokud těmto informacím věří Bloomberg, Financial Times, pracují s nimi uznávaní analytici specializovaní na Apple a odpovídá to stávající strategii Applu i dříve uvedeným trendům, pak nemám důvod pochybovat, že tento projekt existuje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tento projekt a zkousky jiste existuji, i testovaci zarizeni.
Nicmene tak jak je to uvedeno v clanku neni opravdu idealni ...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.